- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 39
- Konu Sahibi ebrarrarba
mrb arkadaşlar.daha önce konumda belirtmiştim eşimin bana yaptıklarından.bana değer vermeyişinden alkol alıp beni dövmesinden her defasında baba evine geri gelmemden yinede onu affedip yuvam dağılmasın diye eşime geri dönüşümden bahsetmiştim.her defasında ona inanıp yepyeni umutlarla geri döndüm ona.daha 3 yıl oldu evleneli evliliğimin bir senesi bile dolmadan düğünde takılan takılarımı aldı yinede birşey demedim kocamdır destek olmalıyım dedim sonra çocuğuma doğumunda takılan altınları aldı yine birşey demedim.bana ev açmadı ben çalıştım açtım kirayı bütün faturaları ben ödedim o hep içkiye verdi parasını ve annesine aldı ne ihtiyacı varsa ve daha birçok şey.anlatmakla bitmez şimdi bana dön diyor hep inandım ona şimdi çocugum var 10 aylık onun önünde en son dövdü beni ve bebeğim çok korktu babama geldim.sana tekrar bir şartla dönerim diyorum oda çocugum için amatemde tedavi ol diyorum kabul etmiyor ben yemin ettim çocugumun üerine artık içmiyorum diyor.dön diyor.inanmıyorum ona dediğimi yapmzsan boşanalım diyorum tmm diyor umurunda bile değil çocuk bile umrunda değil.daha dava açmadım boşanma davası açmadan velayet davası açabilirmiyim bilmiyorum.boşanma davası açıcm haftaya ama bu süreç şimdiden çok zor geliyor arkadaşlarım var bakıyorum üzülüyorum kendime bakıyorum ne haldeyim ne olur fikirlerinizi paylaşın zor geliyor nasıl dayanailirim.teşekkürler