"boşanıyorum" demekten utanıyorum.

valla herkes kapısını kapatınca bir sen biliyorsun ne çektiğini ..Kimsenin kimseye 5 kuruşluk faydası yok o yüzden takma kafana ..Bende boşandım ,aaaaaaaa vah vah diyenlerde oldu ,gözünden sevindiğini hissettiğim insanlarda ..Kimseyi takamayacağım kusura bakma ,çok ileri giderlerse onun son kullanma tarihi dolmuştu ben de attım diyorum bu kadar basit ..En önemli sensin ,bu sene atanman zaten mucize olurdu bu sınav her yıl yapılıyo önce şu ölü toprağını at üstünden sonra seneye inşallah atanırsın ...
çok haklısın ben bişey demiyorum ben de böyle düşnüyorum ama herkese aynı cevabı kendimde aynı gücü bulup veremiyorım.
insan kocasını bırakıp gelir mi.günah.haram.günahı çok byük gibi tepkiler alıyorum.
ama ben onları ikna etmek için dayak yedim demek istemiyorum.
hoş.eşim söylemiş bile ama ben söylemek istemiyorum.

pardon ama sen millet içinmi geldın dunyaya ki bu mıllet ne dıcek dıye takıyorsun,haa o taldığın millet senı umursayıp acep o ne der dıye yapacağından gerimi kalıyor,ayyy şu milleti bırakın,birakın milletin yakasını,:)
canım öyle ama bazen bu düşünceler sarıyo beynimi.
dedem blimiyo mesela.
bilse arar kp söver.
sen benim torunumu dövmeye mi kovmaya mı aldın diye.
gördüğü yerde bastonla dalar.abartmıyorum bu arada.

bi sene daha çalışcam.belki binlerce şeyden fedakarlkık yapcam.bütün kış en zor şartlarda öğrenmeye çalıştım her şeyi sıfırdan.bilgim yok değil var ama iyi kötü herkes bu bilgiye sahiptir.
seneye ailemden birini kaybederim,bişey yaşarım yine olmaz diye düşündükçe başıma ağrılar giriyo.
bu yıl için de öyle demiştim çünkü.zaten o hızla gitseydim çok iyi puan alırdım.
hiç bi zaman hayırlıysa atanayım demedim ki.
hayırlıysa evleneyim demedim ki.
hep böyle düşünürsem son dakika golleriyle böyle tepe taklak oluyo her şey.

o zaman bir başlangıç yapıp
Şimdi bismillahirrahmanirrahim diyip
ALLAH teala ında en hayırlısı versin deyip
Derse tekrardan asıl canım
az zaman olabilir ama ne zaman hayrı nerden geleceği bilemeyiz
Sen çok hırslı bir kızsın o kavgalar gürültülerde bırakmadın şimdimi bırakacaksın
Bırakcağına inanmıyorum canım
Bırak o adam için 1 seneni daha yeme
Yapabileceğine inanıyormusun bu sene
emin ol ki sana değer verseydi sınavdan sonra ayrılalım derdi
Sana değer vermeyen için köstek olanların inadına
Bu sene kpssden iyi puan alırsın diye

dedem blimiyo mesela.
bilse arar kp söver.
ay dertmi bırak sövsün,bak ne öğrendım bılıyomusun,kimsenın ilişkilerini tayın edemezısn, dedem söverse sanane şeker

dedem blimiyo mesela.
bilse arar kp söver.

dedeni çok sevdim he söyle dalmadan benide çağırsın
canım her şey olacağına varır
deden başkasından duyarsa
sana dalar :) onlar için üstünde daha fazla yük tutma be canım

o zaman bir başlangıç yapıp
Şimdi bismillahirrahmanirrahim diyip
ALLAH teala ında en hayırlısı versin deyip
Derse tekrardan asıl canım
az zaman olabilir ama ne zaman hayrı nerden geleceği bilemeyiz
Sen çok hırslı bir kızsın o kavgalar gürültülerde bırakmadın şimdimi bırakacaksın
Bırakcağına inanmıyorum canım
Bırak o adam için 1 seneni daha yeme
Yapabileceğine inanıyormusun bu sene
emin ol ki sana değer verseydi sınavdan sonra ayrılalım derdi
Sana değer vermeyen için köstek olanların inadına
Bu sene kpssden iyi puan alırsın diye
daha bana dediği ben nasıl ödicem o kadar tazminatı.kredi çekcem.her ay nafaka kredi kira doğalgaz herşeyi ödicem dedi son akşam.
ben de akıllı olsaydın da bi ay sabredip bana izin verseydin.ben atancaktım bu yıl.iyi puan alcaktım.o zaman senden ne nafaka isterdim ne tazminat.sen salaklık ettin dedim.cevap bile veremedi.
allah aşkına karım beni dövdü yırttı bilmem ne diye bütün sülalesine utanmadan diyen adamdan ne beklersin.bunları düşünemez ki.
tamam bırakmadım ama aşırr da çalışamıyorum.
çok eksiğim var.
o kadar kitap aldım öyle duruyo çözülecek.
tek istediğim zaman biraz hızlı geçsin.hemen ağustos eylül gelsin.bi iş ayarlıyım kendime dersanede.
evimi tutayım.yerleşeyim.doğru düzgün bi hayatım olsun.kurslara gideyim.
kimsenin beni tanımadığı bi yerde yaşayayım.

çok haklısın ben bişey demiyorum ben de böyle düşnüyorum ama herkese aynı cevabı kendimde aynı gücü bulup veremiyorım.
insan kocasını bırakıp gelir mi.günah.haram.günahı çok byük gibi tepkiler alıyorum.
ama ben onları ikna etmek için dayak yedim demek istemiyorum.
hoş.eşim söylemiş bile ama ben söylemek istemiyorum.

tabii ki deme dayak yedim diye ,kimseye bu durumu belli etme ,mahkeme dışında ..Önce şunu kabul et bu dünyada kimse kimseyi umursamıyor ,üzülmüş gibi görünüp aslında umrunda bile olmayan insanlar bir de dedikodu yaparlar salla onları ..Sadece sen yardım edebilirsin kendine ,o adamı boş bırakma hakkın neyse al ..Sonra sal yakasını gitsin .Bir kaç zaman sonra kimse hatırlamaz olanları ,ufak bir tatile çık sonra da derslerine odaklan .Allah yardımcın olsun..
Bu arada ne günahıymış pardon ,adam boğazına giren lokmaları sayacak ama sen eş olmaya devam edeceksin ..Adam psikolojik olarak seni çökertecek ama neymiş günahmış bu günah bir tek kadına mı yahu ..

Kesinlikle utanmayın bence. Ne sınavına çalışıyosunuz? Ona odaklanın uğraşın eminim uğraşıp kendinizi verirseniz aklınıza gelmeyecektir. Hırs yapın

tabii ki deme dayak yedim diye ,kimseye bu durumu belli etme ,mahkeme dışında ..Önce şunu kabul et bu dünyada kimse kimseyi umursamıyor ,üzülmüş gibi görünüp aslında umrunda bile olmayan insanlar bir de dedikodu yaparlar salla onları ..Sadece sen yardım edebilirsin kendine ,o adamı boş bırakma hakkın neyse al ..Sonra sal yakasını gitsin .Bir kaç zaman sonra kimse hatırlamaz olanları ,ufak bir tatile çık sonra da derslerine odaklan .Allah yardımcın olsun..
Bu arada ne günahıymış pardon ,adam boğazına giren lokmaları sayacak ama sen eş olmaya devam edeceksin ..Adam psikolojik olarak seni çökertecek ama neymiş günahmış bu günah bir tek kadına mı yahu ..
ne günahı anlamadım ben

daha bana dediği ben nasıl ödicem o kadar tazminatı.kredi çekcem.her ay nafaka kredi kira doğalgaz herşeyi ödicem dedi son akşam.
ben de akıllı olsaydın da bi ay sabredip bana izin verseydin.ben atancaktım bu yıl.iyi puan alcaktım.o zaman senden ne nafaka isterdim ne tazminat.sen salaklık ettin dedim.cevap bile veremedi.
allah aşkına karım beni dövdü yırttı bilmem ne diye bütün sülalesine utanmadan diyen adamdan ne beklersin.bunları düşünemez ki.
tamam bırakmadım ama aşırr da çalışamıyorum.
çok eksiğim var.
o kadar kitap aldım öyle duruyo çözülecek.
tek istediğim zaman biraz hızlı geçsin.hemen ağustos eylül gelsin.bi iş ayarlıyım kendime dersanede.
evimi tutayım.yerleşeyim.doğru düzgün bi hayatım olsun.kurslara gideyim.
kimsenin beni tanımadığı bi yerde yaşayayım.

sen zaten canım akıllı bir şekilde herşeyi dile getirmişsin
Eşşek gibide pişman şuan
bence sen kafandan kpssyi silmişsin yapma gözünü seveyim
Bu adam için değmez
Bu deiklerin şuan olmaz
Ama kpssyi kazanırsan olur
en kestirme yolda bu
Şu an senin için en mantıklı olanı düşünebilecek
Yapıdasın unutma

öyle işte.küçük bi şehir.kıt beyinler.dar bakışlar.ailem öyle değil ama.zaten onlar da dışlasalar bu kadar bile toparlanamazdım 15 günde.
spora başlaıdm.enerjimi atıyorum az da olsa.

Kesinlikle utanmayın bence. Ne sınavına çalışıyosunuz? Ona odaklanın uğraşın eminim uğraşıp kendinizi verirseniz aklınıza gelmeyecektir. Hırs yapın
odaklanılmıyo.kpss.öğretmenlik.çok az zaman kaldı.ve ben 1 aydır doğru düzgün çalışamaıyorum kavgalardan.çko eksiğim var.

ne günahı anlamadım ben
güya evi terk ettim.bıraktım geldim.adam orda napıyomuş filan.
ya zaten yediklerimi haram ediyo.
döve döve mutfağa sokuyo yemek yapcaksın diye.
ben o halde yemek yapcam ve oturup yemeğimi yiyecek.

ne yapmak isityorum biliyo musunuz.
şu gecen 9 ayı unutmak.bir kabus olarak görmek.ve her şeyi silip atmak.
ve gerçekten mutlu olmak.

Nasıl mutlu olucaksan öyle yap önce hep kendini düşün bence komşularmış akrabalarmış hiç umursama. Demeyle olmuyor biliyorum o anda öyle düşünemiyorsun ama üzerinden biraz zaman geçince niye o kadar takmışım ki milletin lafını sözünü diceksin

sen zaten canım akıllı bir şekilde herşeyi dile getirmişsin
Eşşek gibide pişman şuan
bence sen kafandan kpssyi silmişsin yapma gözünü seveyim
Bu adam için değmez
Bu deiklerin şuan olmaz
Ama kpssyi kazanırsan olur
en kestirme yolda bu
Şu an senin için en mantıklı olanı düşünebilecek
Yapıdasın unutma
benim bölümümden dolayı umudum az.edebiyat öğretmeniyim.sınava giren çok fazla.puan çok yüksek.atama az.bu kadar çalışmayla olmayacak.o yüzden umutlanmak istemiyorum.bi hüsran da orda yaşamak istemiyorum.
inanın ki çok denedim çalışmayı.
15 dk çalışyıorum 1 saat çalışmıyorum.
böyle de ilerleme çok zor oluyo.

X