merhaba,çok çaresizim çok..eşimle 10 temmuzda boşanıyoruz. sebebimiz hem annesi hem kendi. eşim hep haklı hep onun dediği doğru olsun istiyor. otoritesini kaybettiğini söyleyip duruyor. siyasi görüş olarakta ayrıyırz. Ben herzaman onu dinledim saygıyla hep sustm. bigün grüşümü savuniyim dedim sehpalar hava da uçtu. her konuda haklı. nevar ben senin kocanım hep ben haklı olsam nolcak demeye başladı. bi zaman sonra sinir krizleri geçirmeye başladım. gelelim annesine nişanlandığımz günden beri bana eşimin eski nişanlısından kalan bi minik valiz varmış içinde saçma sapan törpü fln kaltı bi gün eşimin sakın bunu vermeye kalkma demesine ragmen getirdi baana verdi o valizi bunu kullan diye. durumum yok sana bişey yapamadım diye.. bunun gibi bir çok durumlar. eşim benim yanımda oldu hep ama bi yere kadar sonuçta annesi. ailesinin maddi sıkıntıları ailevi huzursuzlukları hep bnm evimdeydi onlar yüzünden çok yıprandım. ama en önemlisi eşimin davranışları oldu tabi ki. eşim çok egolu biri trafikte bil biri ona korna çalınca selektör yapınca 10 katını ona yapmaya çalışan biri.. benden hep susmamı ona resmen itaat etmemi bekliyor. insan olarak iyi çok iyi ama biz arkadas değiliz ki aynı evi hayatı paylaşıyoruz seviyorum onu ama yapamıyorumda. ev iişlerinde yardımcı olur bana desteği çoktur o konularda aldatması şiddet yok ama anlattığım durumlar çok yıpratıcı çok. hiç bişey söylenmiyor. hiç uyaramıyorum bile olumsuz bişeyinde hemen 50 laf ediyor. haftaya ailemin evine geçiçem ama okdr canım acıyoki 3 aydır ağlıyorum hiç dinmedi. zaman yaklaştıkça boğuluyorum. keşke aldatılsaydım böylesi çok acı çok içim yanıyor nolur biişeyler söyleyin