bosanirken yasanan zorluklar lütfen bakmadan gecmeyin

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
38
selam kizlar ben avusturyada viyana civarinda yasiyorum maalesef esinden ayrilma karari alan bi arkadasim var iki tane oglu var biri okula basladi biride eylülde basliycak benim aklima takilan seyler var simdi dava acsa cocuklar kimde kalir arkadasimin hic calismisligi yok is aradi ama bulamiyor iki kez kurs yapti almancasi azda olsa var ama yeni bir hayata nasil baslarim hic bi yeri bilmiyorum burda diye endiseli biraz bilgilendirebilirmisiniz devlet nasil yardimlarda bulunabilir kafasi o kadar karisikki ne yapicam simdi ben diye ister istemez düsünüyor bosanmis hanimlar neler yasadiniz avusturyadaki haklarimiz neler yazarmisiniz lütfen yardim icin ilk burasi aklima geldi cevaplarinizi bekliyorum :uhm:

Son düzenleme:
Selamlarrr ...
bosanan benimde bir kac arkadasim var ve cocuklari onlarda ...
karenz felan bittikten sonra amsten yardim aldilar - devlet yardimi aldilar - eslerinin ödedikleri para felan derken mtlaka yardimlar geliyor...
bunlari ayrilmadan önce mutlaka biryere sormali diye düsünüyorum ben - daha iy bilen - bu isleri yapan birine ...
yanlis haraketler yapmamak icin ... isin ucunda cocuklari var cünki :)

evet cannim benimde aklima geldi is bulmak zorlasti ama simdi de ben bile aradim bulamayinca izin cikti artik yine seneye kaldi bu yil yaza sünnet icin gitcez subatta falan bulsamda izinden ötürü bi problem yani insallah aralarindaki problem gecer sonucta aldatma yok siddet yok orta yolu bulurlarsa iyi olcak

aldatma yada siddet yoksa en iyisi ara yolu bulmalari bence... heleki arada cocuklar varsa - kendi adima konusmak isterimki insanin cocugu olduktan sonra daha degisik düsünüyor.. haa aldatma - ciddi sorunlar vardir siddet gibi ozaman baskaa ... :)) öyle sorunlar yasanan bir evde ne kendim nede cocuklarimi yasatmak isterim :)

aynen canim ben bazen esimle konusurz böyle laf lafi acarda derim yani aldatma veya siddet olursa onlarin affi olmaz diye diger problemler her evde olur kardeslerin bile gecinemedigi durumlar olurken ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…