Boşanıp cocuklarımla nasıl ayakta kalabilirim lütfen yardım !!

Egrsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2018
6
0
28
Herkese merhaba arkadaşlar bir derdim var boşanmak istiyorum eşim cok bencil dövsede sövsede hep gülümsememi istiyo kızsam o benden daha kızıyo bana üzülsem yine kızıyo aglasam yine kızıyo evli kadın evden cıkmaz kafelere gitmez özgür olamaz falan filan der ama kendisi gezer tozar kafelere gider beni hep kısıtlar arkadaşlarıma gitmek istesem kavga gürültüyle giderim hep bıktım usandım boşanmak istiyorum oda tm dedi zaten ama ben napıcam bilmiyorum yani bi şekilde ayakta dururum ama cocuklarım var hemde ikiz 7 yaşındalar bana çok düşkünler babaları sürekli evde olmadığı için onsuzluğa alışkınlar ama bensiz duramazlar hem çalısıp hemde onlarla ilgilenmem lazım bu sene 1. Sınıfa başlycaklar babaları sıff ben zorlanayım diye bakmaz buna eminim benim sürünmem onun hoşuna gidiyo lütfen bana bi fikir verin şöyle yapın böyle yapın diyin gercekten zor durumdayım artık gitmek istiyorum bu evden . Ağlamaktan gözümün yaşı kurudu artık hiç bi planım yok

Çocuklarınız çokta küçük değiller aslında. Ailenizle aranız nasıl?
Destek olurlarsa çocuklar ailenize çokta yük olmazlar anneniz okuldan geldiklerinde ilgilenir siz de çalışırsınız. Eğer böyle bir imkanınız varsa sizin için kolay olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Boşanırsanız kalabileceğiniz ev varmı ailenizin yanında yaşayabilecekmisininiz

Baba bende kalsın dese tamam deyip yolunuza devam edicek gibisiniz
Emzikli bebek değiller ki epey büyümüşler
Aileniz bakıma yardımcı olmaz mı okuldan alma falan
Zor tempolu bi süreç olucak
Çalışırım o güç bende var diyosan hakkından gelirsin

çalışmadan zor. önce iş bulun. 7 yaş evde tek durabilir bir süre. diğer zamanda okulda olurlar. boşanınca çünkü babalıkta bitiyor birçok hödükte!

Siz çocukların velayetini eşinize mi vermek istiyorsunuz.7 yaş bunlar okul çağı bebek değil.Derdiniz bu mu

Çocuklarınız çokta küçük değiller aslında. Ailenizle aranız nasıl?
Destek olurlarsa çocuklar ailenize çokta yük olmazlar anneniz okuldan geldiklerinde ilgilenir siz de çalışırsınız. Eğer böyle bir imkanınız varsa sizin için kolay olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ailem destek çıkmadılar hiç bi zaman yine cıkmıycaklardır o yüzden zorlanıyorum zaten eşimde sıkıştırıp duruyo git diye

Durumunuzda aglayacak bisey yok. Cocuklar bebek degil bu iyi bisey. Calisma durumunuz da varmis. Sorun nerde?
Sorun cocuklarla nasıl ilgilenicem yani ben işteyken babaları bakmaz sıf ben zorlanayım diye eminim yani napıcağımı bilemedim sıkıştım işte

Sorun cocuklarla nasıl ilgilenicem yani ben işteyken babaları bakmaz sıf ben zorlanayım diye eminim yani napıcağımı bilemedim sıkıştım işte

Siz isteyken cocuklar okulda olmayacak mi? Okul sonrasi ve yaz tatili icin de bakici ayarlayacaksiniz. Babasi da mahkemenin verdigi olcude gorur zaten

Siz çocukların velayetini eşinize mi vermek istiyorsunuz.7 yaş bunlar okul çağı bebek değil.Derdiniz bu mu
Hayır velayetini vermek istemiyorum 7 yaşındada olsalar bana muhtaclar benden başka kimseye babalarına bile üstlerini çıkarttırmazlar benden başka kimsenin yatırmasına izin vermezler bana cok bağlılar eşime bırakıp gitmek istemiyorum yanıma almak istiyorum ama çalışsam işte olduğum vakitlerde kim bakıcak nasıl bakıcak bunu düşünüyorum eşim sıf zorlanayım diye hiç bi yardımda bulunmaz bana

Ailem destek çıkmadılar hiç bi zaman yine cıkmıycaklardır o yüzden zorlanıyorum zaten eşimde sıkıştırıp duruyo git diye
Ailen destek çıkmıyorsa, senin eğitim düzeyin ne, bir mesleğin var mı? Kocan olacak adamın (!) gelir düzeyi ne, nafaka verebilecek bir geliri var mı? Bunlar en önemli kriterler.

Ilk işe gireceksin para biriktir davani ac .sonra ailen destek olirsa okuldan sonra onlar baksin olmazsa 3 4 saatligine bakici bulacaksın okuldan sonrasi icin .bi sekilde para kaznman lazim

Ailen destek çıkmıyorsa, senin eğitim düzeyin ne, bir mesleğin var mı? Kocan olacak adamın (!) gelir düzeyi ne, nafaka verebilecek bir geliri var mı? Bunlar en önemli kriterler.
Ben lise terkim eşimde cambalkon ustası geliri var ama yokmuş gibi davranır burda bi rehabilitasyon merkezi var orası beni işe çağırıyo servis elemanı olarak sabah 7bucuk 8, akşam 6 da çıkış oraya başlamayı düşünüyorum ama kalıcak yerim yok eşimin memleketindeyim ben hiÇ arkadaşım yok gidecek bi yerim yok yardımcı olucak kimse yok

Ben lise terkim eşimde cambalkon ustası geliri var ama yokmuş gibi davranır burda bi rehabilitasyon merkezi var orası beni işe çağırıyo servis elemanı olarak sabah 7bucuk 8, akşam 6 da çıkış oraya başlamayı düşünüyorum ama kalıcak yerim yok eşimin memleketindeyim ben hiÇ arkadaşım yok gidecek bi yerim yok yardımcı olucak kimse yok
Ne yap et eğitimini tamamla, kendi işyeri ise bir şekilde nafaka alırsın, hosteslik işinden kaç lira verecekler sana, o para ile geçimini sağlayabilecek misin?

Yok ailem zaten şehir dışında onlar baya kalabalık zaten evimde kalabilceğim bi yerde yok
O zaman çok zor olur çalışsanız çocukların peşine biri lazım ailenizdeki iyi kötü olduğunca destek almaya bakın derim başka türlü ne yorum yapsam boş olur adamdan kurtulayım derken çoluk çocukla perişan olmayın

X