- 16 Haziran 2014
- 763
- 678
-
- Konu Sahibi mahsungonul
Başka bir yere geçme şansınız yoksa devam edin fakat asla laf taşıyanlarla özel konularınızı konuşmayın sizi tetikleyecek şeyler yapılırsa uymayın bu konuları konuşmak istemediğinizi söyleyin. Dedikoducu olduğunu söylüyorsunuz yüksek ihtimalle bu sebeple huzursuz olmanıza sebep olacak hazırlıklı olun.Merhaba hanimlar daha oncede konu acmistim yorum yazanlar hatirlayacaktir. Aanlasmali boşanıyoruz, saat dokuz bucukta adliyede olacagim bugun bitiyor.
Benim merak ettigim su; hic bosandigi kisiyle ayni işyerinde calisan oldumu sizce bu ne getirir ne goturur?
Suan raporluyum temmuzda doğum raporum bitecek ise baslayacagim. Yillardir calistigim emek verdigim yer ve işimi seviyorum. Memur degilim, tayin sansim baska kuruma gecme imkanim yok. Velhasil ex koca olacakta ayni yerde calisiyor ... Bolumler cok farkli ama illaki denk gelecegiz illaki desecekler meseleyi diger calisanlar. ikimizde dikkat ceken tipleriz acikcasi. zira ex es kisisi cok dedikoducu ve tum gozleri cevirtti basindan beri... Sizce nasil bir sekilde devam etmeliyim ?
Yorumlariniz cok kiymetli ...
dimdik işinize gidin rahatsız oluyorsa kendi defolsun gitsin madem. niye siz çıkıyorsunuz? herkes işten çık demiş ben buna katılmıyorum sen çalışmak zorundasın. yeni bir yere alışmak çok zordur hiö konfor alanını terk etme çalışmaya devam et.Her ihtimali düşünüyorum henuz bebegim iki aylik ise baslayinca üç kusur aylik olacak .. bi anda biseyleri degistirmem zor ama bi de su var bosanmada olan onca seyden sonra en son bana sart kostugu tazminatı alip isten cikmamdi ve ben cikmadim boylece bu yola girdik . İsyerimdede amirlerim arkamda hep sakin birakma isine sahip cik senden memnunuz arkandayiz modundalar .. olay birazda boyle cereyan ediyor
ben olsam çalışırım memnunsam o kişiyi de takmamMerhaba hanimlar daha oncede konu acmistim yorum yazanlar hatirlayacaktir. Aanlasmali boşanıyoruz, saat dokuz bucukta adliyede olacagim bugun bitiyor.
Benim merak ettigim su; hic bosandigi kisiyle ayni işyerinde calisan oldumu sizce bu ne getirir ne goturur?
Suan raporluyum temmuzda doğum raporum bitecek ise baslayacagim. Yillardir calistigim emek verdigim yer ve işimi seviyorum. Memur degilim, tayin sansim baska kuruma gecme imkanim yok. Velhasil ex koca olacakta ayni yerde calisiyor ... Bolumler cok farkli ama illaki denk gelecegiz illaki desecekler meseleyi diger calisanlar. ikimizde dikkat ceken tipleriz acikcasi. zira ex es kisisi cok dedikoducu ve tum gozleri cevirtti basindan beri... Sizce nasil bir sekilde devam etmeliyim ?
Başka bir yerde yine yapabileceğin bir işse bu stres yerine iş yerini değiştirmek daha mantıklıCalismam gerek ayni zamanda... Cocugum var ayakta durmak zorundayim.
O kadar yıllık emeğiniz var, evet kolay olmayacak ama siz çok güçlüsünüz. Hiç dert etmeyin, görmeyen duymayın ilk zamanlar zorlanacaksınız muhakkak sonra rayına oturacaktır. Kimse için düzeninizi bozmayınMerhaba hanimlar daha oncede konu acmistim yorum yazanlar hatirlayacaktir. Aanlasmali boşanıyoruz, saat dokuz bucukta adliyede olacagim bugun bitiyor.
Anlasmali idi zaten gittik hakim sadece cocukla kisisel iliski kurmasi icin belirlenen saatlerde degisiklik yapti. Kisa karar alindi simdi gerekceli karari bekliyorum... Bi kac luzumsuz laf etti cikinca oylece geldi gecti ...Davanız nasıl geçti???
Evet baskin olan aile faktoru ama son asamada bana isten cikmami sart kostu kesinlikle kabul etmedim o zaman avukat seni bekliyor yeniden oldu konu... Millete isini tercih etti demek icin belkide ... oyle kapi kapi gezip anlatiyormus zaten belkisi yokta. Kendisinin huyudur kapi kapi gezip konusup anlatmak oyle desarj olur. Bi metresi varmi diye bende cok dusundum fakat soyle bisey var ... Ne fiziken ne ruhen ne madden baska bir kadini kaldiracak gucte degil. Yani imkani olsa yaparda anatomisi en basta musaade etmez . Nasil anlatayim bilemedim ...Eski konunuzu hatirliyorum ama niyeyse bosanmamak icin tazminatini al isten cik meselesine o baslikta dikkat etmemisim.
Ailesi icin beni bosuyor demistiniz hatirliyorum lohusa halinizde yasattiklarini.
Yalniz tazminatinizi alip isten çıkmanizi istemesi (iyiki kabul etmemissiniz) bana cok garip geldi.
Yaptigi dedikodular yuzunden mi? (Evinin, sevgilisinin dedikodusunu yapan erkekten tiksinirim)
Dedikoduyu esinizin yaptığına emin misiniz? Acaba bir metresi olabilir mi? Bu metres dedikodu yaymis olabilir mi? Yani neden o ise devam etmenizi istemiyor bu bana garip geldi.