Bosanilan esle ayni isyerinde calismak?

Merhaba hanimlar daha oncede konu acmistim yorum yazanlar hatirlayacaktir. Aanlasmali boşanıyoruz, saat dokuz bucukta adliyede olacagim bugun bitiyor.
Benim merak ettigim su; hic bosandigi kisiyle ayni işyerinde calisan oldumu sizce bu ne getirir ne goturur?
Suan raporluyum temmuzda doğum raporum bitecek ise baslayacagim. Yillardir calistigim emek verdigim yer ve işimi seviyorum. Memur degilim, tayin sansim baska kuruma gecme imkanim yok. Velhasil ex koca olacakta ayni yerde calisiyor ... Bolumler cok farkli ama illaki denk gelecegiz illaki desecekler meseleyi diger calisanlar. ikimizde dikkat ceken tipleriz acikcasi. zira ex es kisisi cok dedikoducu ve tum gozleri cevirtti basindan beri... Sizce nasil bir sekilde devam etmeliyim ?
Yorumlariniz cok kiymetli ...
Başka bir yere geçme şansınız yoksa devam edin fakat asla laf taşıyanlarla özel konularınızı konuşmayın sizi tetikleyecek şeyler yapılırsa uymayın bu konuları konuşmak istemediğinizi söyleyin. Dedikoducu olduğunu söylüyorsunuz yüksek ihtimalle bu sebeple huzursuz olmanıza sebep olacak hazırlıklı olun.

Ne dedikodu ediyordur ki en fazla çok dikkafalıydı, laf dinlemiyordu, aileme saygısızlık yapıyordu falan der. Size gelenlere karşımda gerçek bir erkek göremedim ki orda burda ağlayan karısının dedikodusunu eden, kendi üstünüze çıkamayınca sizi aşağı çekmeye çalışan ezik birine saygı duyabilir misiniz dersiniz. Laf ona gider zaten iyi bi kudurur. Erkeklere zaten laf anlatmayın onlar kendi açılarından bakacaktır.

Ayrı departmanlardaysanız sorun yok adamı görmezsen dert edinmezsin diye düşünüyorum. dedikodu ollaylarına gellince konuşanlara cevabını sert ver biz boşandık bitti gitti size laf çıkmaz de geç. Çok da konuşan ollursa yöneticiye şikayet edersin rahatsız ouyorum diye. Ben olsam vınlardım işime bıırakmazdım. Sen niye gideceksin o adam gitsin giderse.

Duymayın, görmeyin. Sorulara, dedikodulara cevap vermeyin. İnsanlar bir süre sonra sıkılıp unutacaktır zaten. Neden siz işinizi bırakacaksınız ne münasebet ya? Zaten evlenirken de hep kadınların hayatı değişiyor, soyisim kütükten tutun bir çoğunun yaşadığı şehre kadar. Boşanınca da kadının düzeni mi bozulsun yine? Çok rahatsız olursa beyefendi ayrılsın ordan. Siz keyfinize bakın.

Çekinecek bir şeyiniz olduğunu düşünmüyorum. Elalemin ne dediğini de sallamayın, iş bitip eve gidince herkes kendisiyle başbaşa kalıyor. Sizin sorumluluğunuzda bir çocuğunuz var. Daha iyi, daha çok seveceğiniz bir iş bulursanız tabii ki işinizi değiştirin ama şimdi değil bence.

Çalışmaya devam soranlara ise geldi geçti diyin

Hiçbir şey anlatmayın milletin ağzına laf vermeyin konu kapanır gider.

Deşmeye çalışanlara kısaca size ne deyin.

Ağzına laf verdiğiniz herkes gidip soluğu ona anlatmak için koşacak.

Dik durmaya devam.

Gönül isterdi keşke olmasaydı

Ama gitmeyeni gütmenin anlamı yok

Sağlıkla kalın

Her ihtimali düşünüyorum henuz bebegim iki aylik ise baslayinca üç kusur aylik olacak .. bi anda biseyleri degistirmem zor ama bi de su var bosanmada olan onca seyden sonra en son bana sart kostugu tazminatı alip isten cikmamdi ve ben cikmadim boylece bu yola girdik . İsyerimdede amirlerim arkamda hep sakin birakma isine sahip cik senden memnunuz arkandayiz modundalar .. olay birazda boyle cereyan ediyor
dimdik işinize gidin rahatsız oluyorsa kendi defolsun gitsin madem. niye siz çıkıyorsunuz? herkes işten çık demiş ben buna katılmıyorum sen çalışmak zorundasın. yeni bir yere alışmak çok zordur hiö konfor alanını terk etme çalışmaya devam et.

Merhaba hanimlar daha oncede konu acmistim yorum yazanlar hatirlayacaktir. Aanlasmali boşanıyoruz, saat dokuz bucukta adliyede olacagim bugun bitiyor.
Benim merak ettigim su; hic bosandigi kisiyle ayni işyerinde calisan oldumu sizce bu ne getirir ne goturur?
Suan raporluyum temmuzda doğum raporum bitecek ise baslayacagim. Yillardir calistigim emek verdigim yer ve işimi seviyorum. Memur degilim, tayin sansim baska kuruma gecme imkanim yok. Velhasil ex koca olacakta ayni yerde calisiyor ... Bolumler cok farkli ama illaki denk gelecegiz illaki desecekler meseleyi diger calisanlar. ikimizde dikkat ceken tipleriz acikcasi. zira ex es kisisi cok dedikoducu ve tum gozleri cevirtti basindan beri... Sizce nasil bir sekilde devam etmeliyim ?
ben olsam çalışırım memnunsam o kişiyi de takmam

Öncelikle yaşadıklarınız için çok üzgünüm. Bundan sonra bebeğinizle olabilecek en güzel hayatı yaşamanızı dilerim. Şöyle ki bebek sebebiyle illaki bir araya geleceksiniz, bu yüzden iş yerinde bir araya gelmek zorunda kalmak, boşanmış ve çocuksuz kişilere göre daha az yıpratıcı olabilir. Kolaylıklar diliyorum.

O kadar yıllık emeğiniz var, evet kolay olmayacak ama siz çok güçlüsünüz. Hiç dert etmeyin, görmeyen duymayın ilk zamanlar zorlanacaksınız muhakkak sonra rayına oturacaktır. Kimse için düzeninizi bozmayın 💕

Eski konunuzu hatirliyorum ama niyeyse bosanmamak icin tazminatini al isten cik meselesine o baslikta dikkat etmemisim.
Ailesi icin beni bosuyor demistiniz hatirliyorum lohusa halinizde yasattiklarini.

Yalniz tazminatinizi alip isten çıkmanizi istemesi (iyiki kabul etmemissiniz) bana cok garip geldi.

Yaptigi dedikodular yuzunden mi? (Evinin, sevgilisinin dedikodusunu yapan erkekten tiksinirim)
Dedikoduyu esinizin yaptığına emin misiniz? Acaba bir metresi olabilir mi? Bu metres dedikodu yaymis olabilir mi? Yani neden o ise devam etmenizi istemiyor bu bana garip geldi.

En hararetli dedikodunun bile bir zaman aşımı var insanlar sıkılıyor bir yerden sonra kaldı ki başkaları çok da önemli değil ama zamanla kimin ne olduğunu da görüyor insanlar. Ama aynı yerde olmak duygusal arınmayı zorlaştırır uzatır ya da ne bileyim belki kısaltır da. Aşinalık çok olunca herhangi birisi gibi olur sizin için belki de.

Emeğinizi bırakmayın bu zamanda heleki çalıştığınız yerde arkanızdaysa. Kaldıki eski eş kişisi dedikodu yapsada siz size yakışanı yapın sordular bunalttılar diyelim aile mahrem alandır mahremi konuşmam dersiniz aaa o artık ailen değil ayrıldınız derlersede başkasının mahremini konuşmak istemem deyin herkes kendine yakışanı yapar bunu unutmayın. İlk başlarda dedikodu olacaktır duruşunuzu bozmazsanız ak koyun kara koyun misali insanlarda zamanla aynı konuda durmaktan sıkılacak ve unutacaktır önemli olan yeni malzeme vermemek. Malzeme yoksa yemek yok böyle düşünün😉 kaldıki bencede güçlü kadınlardansınız yolunuz bahtınız bundan sonrasında her bir adımınız güzellikle olsun. Eski eş kişisinin bir partneri olabilir bu durumu kabullenmeniz lazım ki yeni malzemelerde oluşmasın aynı iş yerinde kendinize bakın odaklanın. Bazen bazı şeyler karşı tarafın kendi ile alakalıdır bazen olmaz diyio kapatın kışkırtmaya asla gelmeyin savaş varsa da soğuk kanlı olan uzun vadede kazanır 🍀🙃

Eski konunuzu hatirliyorum ama niyeyse bosanmamak icin tazminatini al isten cik meselesine o baslikta dikkat etmemisim.
Ailesi icin beni bosuyor demistiniz hatirliyorum lohusa halinizde yasattiklarini.

Yalniz tazminatinizi alip isten çıkmanizi istemesi (iyiki kabul etmemissiniz) bana cok garip geldi.

Yaptigi dedikodular yuzunden mi? (Evinin, sevgilisinin dedikodusunu yapan erkekten tiksinirim)
Dedikoduyu esinizin yaptığına emin misiniz? Acaba bir metresi olabilir mi? Bu metres dedikodu yaymis olabilir mi? Yani neden o ise devam etmenizi istemiyor bu bana garip geldi.
Evet baskin olan aile faktoru ama son asamada bana isten cikmami sart kostu kesinlikle kabul etmedim o zaman avukat seni bekliyor yeniden oldu konu... Millete isini tercih etti demek icin belkide ... oyle kapi kapi gezip anlatiyormus zaten belkisi yokta. Kendisinin huyudur kapi kapi gezip konusup anlatmak oyle desarj olur. Bi metresi varmi diye bende cok dusundum fakat soyle bisey var ... Ne fiziken ne ruhen ne madden baska bir kadini kaldiracak gucte degil. Yani imkani olsa yaparda anatomisi en basta musaade etmez . Nasil anlatayim bilemedim ...

Boşanma kararını kim aldı bilemem.Biten bitiyor.Eger çok sıkıntılı bir mesele ise .mümkün olduğu kadar uzak durmalısınız iş dışında mecburi görüşülecek çocuk içinde aileden biri ile muhatap olur eski defterleri kapatmazsaniz işyeri sizi çok sevse bile büyük polemikler kavgajar iş yerine yansirsa ya siz ya o ya ikinizde işten cikarilabilirsiniz örneği çok.O kadar güvenmeyin amirlerinize iş kişisel meseleler yüzünden sekteye uğrarsa ik nin ilk önlemi budur.Onun dışında millet şak şak cı genelde bı olay olsada çiğdem alıp yesek baksak iki tarafı gazlayip eglensek derdinde yüzünüze hak verirler arkadan da bu adam bu kadına çok be derler o nedenle bence nört olmalı özel konuları iş yerinde kimse ile konuşmamalisiniz bunu yapamazsaniz çok uzun ömürlü yada sağlıklı bir çalışma düşünmüyorum sizin için uzun vadede

X