Bosanilan esle ayni isyerinde calismak?

mahsungonul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2024
44
65
31
Merhaba hanimlar daha oncede konu acmistim yorum yazanlar hatirlayacaktir. Aanlasmali boşanıyoruz, saat dokuz bucukta adliyede olacagim bugun bitiyor.
Benim merak ettigim su; hic bosandigi kisiyle ayni işyerinde calisan oldumu sizce bu ne getirir ne goturur?
Suan raporluyum temmuzda doğum raporum bitecek ise baslayacagim. Yillardir calistigim emek verdigim yer ve işimi seviyorum. Memur degilim, tayin sansim baska kuruma gecme imkanim yok. Velhasil ex koca olacakta ayni yerde calisiyor ... Bolumler cok farkli ama illaki denk gelecegiz illaki desecekler meseleyi diger calisanlar. ikimizde dikkat ceken tipleriz acikcasi. zira ex es kisisi cok dedikoducu ve tum gozleri cevirtti basindan beri... Sizce nasil bir sekilde devam etmeliyim ?
Yorumlariniz cok kiymetli ...

Merhaba hanimlar daha oncede konu acmistim yorum yazanlar hatirlayacaktir. Aanlasmali boşanıyoruz, saat dokuz bucukta adliyede olacagim bugun bitiyor.
Benim merak ettigim su; hic bosandigi kisiyle ayni işyerinde calisan oldumu sizce bu ne getirir ne goturur?
Suan raporluyum temmuzda doğum raporum bitecek ise baslayacagim. Yillardir calistigim emek verdigim yer ve işimi seviyorum. Memur degilim, tayin sansim baska kuruma gecme imkanim yok. Velhasil ex koca olacakta ayni yerde calisiyor ... Bolumler cok farkli ama illaki denk gelecegiz illaki desecekler meseleyi diger calisanlar. ikimizde dikkat ceken tipleriz acikcasi. zira ex es kisisi cok dedikoducu ve tum gozleri cevirtti basindan beri... Sizce nasil bir sekilde devam etmeliyim ?
İşe devam etme memur değilsen ne zorunluluğun var hiçbir şey yok

Siz çekinmeyin o çekinsin. Bir şekilde kulaklarınızı gözlerinizi kapatmak zorundasınız. Maalesef 3 maymun olucaksınız. . Sizinle ilgili ne demiş ne yapmış ilgilenmiceksiniz Zor olur ama zamanla alışırsınız . Belki bu sürede başka bir iş bulursunuz. Ülke şartlarında iş bulmak kolay değil elinizdekini kaybetmeyin.
Eski konularınızı bilmiyorum yüz yüze bakacak halde değilsiniz aileniz yanınızdaysa başka iş bakmak psikolojiniz açısından daha iyi olabilir.

Siz çekinmeyin o çekinsin. Bir şekilde kulaklarınızı gözlerinizi kapatmak zorundasınız. Maalesef 3 maymun olucaksınız. . Sizinle ilgili ne demiş ne yapmış ilgilenmiceksiniz Zor olur ama zamanla alışırsınız . Belki bu sürede başka bir iş bulursunuz. Ülke şartlarında iş bulmak kolay değil elinizdekini kaybetmeyin.
Eski konularınızı bilmiyorum yüz yüze bakacak halde değilsiniz aileniz yanınızdaysa başka iş bakmak psikolojiniz açısından daha iyi olabilir.
Ailem yanimda şükür... İlerleyen zamanda sartlara gore hareket edip sabredecegim bi muddet sanki oyle görünüyor gidisat..

ben aynı iş yeri değil ama aynı sektörde olunca onun şeytan yüzünü görmektense aynı yaşadığım şehri terkettim özel sektör deyim hemen iş ara değiştir yarın birini hemen yanına bulur geç kalmazlar ortamında lafı sözü bitmez ne gerek var iyileşme sürecin daha uzun sürer
Her ihtimali düşünüyorum henuz bebegim iki aylik ise baslayinca üç kusur aylik olacak .. bi anda biseyleri degistirmem zor ama bi de su var bosanmada olan onca seyden sonra en son bana sart kostugu tazminatı alip isten cikmamdi ve ben cikmadim boylece bu yola girdik . İsyerimdede amirlerim arkamda hep sakin birakma isine sahip cik senden memnunuz arkandayiz modundalar .. olay birazda boyle cereyan ediyor

Her ihtimali düşünüyorum henuz bebegim iki aylik ise baslayinca üç kusur aylik olacak .. bi anda biseyleri degistirmem zor ama bi de su var bosanmada olan onca seyden sonra en son bana sart kostugu tazminatı alip isten cikmamdi ve ben cikmadim boylece bu yola girdik . İsyerimdede amirlerim arkamda hep sakin birakma isine sahip cik senden memnunuz arkandayiz modundalar .. olay birazda boyle cereyan ediyor
Aslinda biraz da senin karakterine bagli, cok kafaya takan , umursayan ,o ne dedi bu ne dedi acabalo biriysen cocuk biraz buyuyunce cik , yok gucluyum ben dayanirim diyorsan kal hazir amirlerinde arkanda en fazla ne olabilir ki . Seni boyle gorup kudurur sadece :)

Aslinda biraz da senin karakterine bagli, cok kafaya takan , umursayan ,o ne dedi bu ne dedi acabalo biriysen cocuk biraz buyuyunce cik , yok gucluyum ben dayanirim diyorsan kal hazir amirlerinde arkanda en fazla ne olabilir ki . Seni boyle gorup kudurur sadece :)
Güçlü oldugumu düşünüyorum aslinda ama 🫠

Çok zor bı durum olacak ama bebeğiniz varmış başka çareniz yok.o sırada iş arayın bulabilirseniz çok iyi olur yoksa bu şekilde sizi yıpratır.

İnsanların ne söylediği ile ilgilenmeyip, kafaya takmayacak bir yapınız varsa devam edin. Ama konuşulanlar sizi demoralize edecekse bebişinizin biraz daha büyümesini bekleyip başka bir iş bakabilirsiniz. Veya şimdiden bir iş bakın belki olumlu dönüş yapan bir yer olur. Çocuk daha küçük olduğu için yeni bir iş bulmak zor olabilir, iş verenler biraz ön yargılı bu konuda ama şansınızı deneyin derim. Yeni iş, yeni bir hayata başlangıç size de iyi gelebilir.

O konuşuyorsa siz de konuşun, anlatın marifetlerini. Normalde böyle özel meselelerin ortaya dökülmesinden yana değilim ama karşında arsız varsa başka çare kalmıyor.

Bir arkadaşım 5 yıldır çekişmeli boşandığı eski eşiyle aynı işyerinde çalışıyor hatta kapıları karşılıklı. Hiç umrunda değil açıkçası, insanlar her zaman konuşuyor bir süre sonra her şey stabilleşir. Kendinizi şimdiden üzüp, boş yere strese sokmayın. Yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun, sevgiler .

Kafaya takmayıp insanlara açık vermezseniz bir süre sonra unutulur gider. Yani sorduklarında yuvarlak karşı tarafı suçlamadan anlaşamadık bitti gibi iki taraf da öyle cevap verirse kimseye dedikodu malzemesi vermemiş olursunuz. 2 aylık bebekle hiçbir ksdın eften püften sebeplerle boşanmaz.

işinizi bırakmayın. güçlü durun. güçlü olmaya gayret edin. boşanmak ayıp mı günah mı?
tabi şiddet vs söz konusu değilse bu tavsiyeyi verebilirim.
bir de mesela gözünüzün önünde bir ilişki yaşaması sizi rahatsız etmeyecekse..

Bu pahalilikta işsiz kalmayi göze alamazdim.zaten çocuk için sürekli iletişim halinde olacaksınız. Mesafenizi koruyup kararli olduktan sonra işinizden vazgeçmeyin derim.

Minimum muhatap olarak.
Denk gelince anlamsız triplere girmeye gerek yok.
Soranlarada bir sefer söylüyorum boşandık birdaha soru sormanızı istemiyorum bitti.

X