boşandım ve mutluyum

bilgehan59

yıkılmadım,ayaktayım
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
106
1
96
43
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar ben uzun bir zaman önce burda yaşadığım bazı sancılı dönemlerimi sizlerle paylaşmıştım.aldatılmış ve ne yapacağımı bilmiyodum burdaki bi çok arkadaşım,çevrem,ailem sayesinde ne yapacağıma karar verip boşanmıştım.şuan iyiki boşanmışım diyorum.boşanalı 2yıl oldu.ozamanlar ne yapacağımı bilmez halde ve resmen depresyondaydım şuansa gayet sağlıklı ve iyiyim.oğlum benimle ve bu sene 1.sınıfa başlıyacak.evliyken bıraktığım üniversiteyi okumak istedim izin vermemişti şuan tekrar üniversiteye başvurdum.ben isviçre doğumluydum küçükken gelmiştim ama oraları tekrar görmeyi çok istiyodum gidelim gezelim dememe rağmen olmaz demişti.ama ben geçen ay isviçreye doğduğum yere gittim gördüm.geçen hafta çanakkaledeydim.bunları hep boşandıktan sonra yaptım.bunlar ve bunlar gibi bi çok hayalimi boşandıktan sonra yaptım ve mutluyum huzurluyum.boşanmasaydım yapamayacaktım ve eşimin beni aldatmalarına sessiz kalacaktım ama ben sessiz kalmadım aksine sessizliği bozdum ve hayallerimin peşine düştüm.siz siz olun sakın hayallerinizden vazgeçmeyin hayallerinizi büyük kurun gerçekleşmez demeyin imkansız diye bişey yoktur unutmayın.bunları sizinle paylaşmak istedim.(imkanın sınırını bilmek için imkansızı denemek lazım)

merhaba şekerim..
bende ayrılalı 1.5 sene oldu
bende mutluyum Allaha sukur
aldatılmadan dolayı bıttı ama ben oyle sancılı bı donem yasamadım ogrendım ve bıttı
ufukta varmı evlılık ?
oglunu goruyormu eskı esın ?

hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra , Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın
insanlar mutlu olmak için evleniyorlar.. yada mutlu olmak için boşanıyorlar..
önemli olan sizin mutlu ve içinizin huzurla dolu olması..

Son düzenleme:
Bilgehan seni candan tebrik ediyorum güclü bir bayan oldugun icin.
Hic bir zaman evlendigimizde ayrilmak icin evlenmedik ama gel görki bazen ayrilmakda gerekiyor.
Onun icin seni kutluyorum ve tüm hayallerini gerceklestirmen dilegi ile....

güçlü bi kişiliğiniz varmış.mutlu olduğunuza sevindim.aslında bi kadınlar eşlerimiz için o kadar çok hayalimizden vazgeçiyoruz ki.hayatımızdan çıktıkları zman da vazgeçmekle ne kadar kötü yaptığımızı anlıyoruz

Yemın edıyorum su an tuylerım dıken dıken,,,nasıl bır elektrık aldım anlatmak mumkun degıl,muthıs bı guven hıssı verdı yazdıklarınız bana,egom havalarda su an bı kadın olarak,tebrık ederım yenı bı hayata yelken actıgınız ıcın ve ruzgar hep ıyı yonlere savursun sızı temennım bu

Hakkınızda hayırlısı olsun çok güçlüymüşsünüz gerçekten ben de bir buçuk senelik evliliğimi bitiriyorum 20gündür annemdeyim umarım iki sene sonra sizin gibi toparlanmış olurum

umutlarla dolu başlanmış bir evliliği bitirmek hiç kolay değildir kesin ALLAH yardımcınız olsun,bunu başarmış olanlarada bravo diyorum..bizlerin evliliğinin ne kadar süreceği nasıl gideceği garanti mi sanki
arkanda destek çıkan bir aile ve çalışma gücün varsa toparlanır insan.
ablamda eşinden ayrıldı. çok zor dönemler geçirdi.onun tek avantajı çalışıyor olmasıydı.
zaman herşeyin ilacı derler ya biz şahit olduk.
eski anılar canını acıtamıyor bile artık
oğluyla güzel bir hayatı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…