İstemiyorum. Gerçekten çok korkuyorum cesaretim yok. Yaşadıklarımı tekrar yaşarim diye nebiliyim öyle şey düşünmüyorum. Kimseyle konuşmaya yeninden başlamaya inanmaya çalışmaya vs. Çok yiprandim yoruldum.kirildim. sadece bu isteği nasıl azalta bilirim. Gerçekten sunir bozucu bir şey sürekli aklımdan çıkmıyo mast yapıyorum yetmiyo. Rahatlayamiyorum.Uyarıcılardan uzak durun. Fotoğraf video falan. Birde neden kimseyi istemeyesiniz ki. Bir evlilik kötü gitti diye hepsi öyle olacak değil ya
Mastürbasyon mu yapiyorsunuz. Gerçekten çok zor bir durumBen de sormak istiyorum, çünkü benimde isteğim var 6 ay oldu ayrılalı.
Kimseyle ilişkim olsun istemiyorum öyle bı düşüncem De yok. Sadece nebiliyim evde bı çözüm alisiyormu insan bu duruma bı bilgi fikir almak istiyorum.Çevrende potansiyel varsa bekarken cinsel hayatın çok daha iyi olabilir isteğini bastırmaya çalışırsan başka yerden patlar bul düzgün birini yaşa
Evet ben de kimseyle tanışmak istemiyorum çok yeniMastürbasyon mu yapiyorsunuz. Gerçekten çok zor bir durumhele istekli kadınlar için daha zor
Aslında mevzu penisle ilgili değil bence, masturbasyonla gerçek seksi birbirinden ayırıp gerçeğini cazip yapan şey dokunulma okşanma hissi, duygusal tatmin, adı o yüzden sevişmek olmuş ya, eksik kalan orası sanki, kendi adıma masturbasyon asla gerçek bir birleşmenin verdiği doyumu vermiyorKimseyle olmak istemiyorsan mastürbasyonu geliştirebilirsin. Dildo, titreşimli orgazm aletleri vs gibi.. Penisten bile daha çok zevk alma ihtimaliniz var ki zaten kocanızla da doğru düzgün bir cinsellik yaşamamışsınız.
E adam istemiyorum diyor seks robotu lazımAslında mevzu penisle ilgili değil bence, masturbasyonla gerçek seksi birbirinden ayırıp gerçeğini cazip yapan şey dokunulma okşanma hissi, duygusal tatmin, adı o yüzden sevişmek olmuş ya, eksik kalan orası sanki, kendi adıma madturbasyon asla gerçek bir birleşmenin verdiği doyumu vermiyor
Üretilse güzel olurduE adam istemiyorum diyor seks robotu lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?