- 26 Ekim 2024
- 4
- 13
- 38
-
- Konu Sahibi flyingmoon
O zaman fazla kapılmadan, zaman vererek ilişki durumuna bakacaksınız. Boşandıktan sonra kimin ne zaman karşınıza çıkacağını bilemeyiz. Önemli olan sizin buna psikolojik olarak hazır hissetmeniz.Duygusal boşluk değil, bunun iç sorgulamasını çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Beni rahatsız eden tedirgin eden hicbirsey yok aslında. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınım. Yalnızlık korkusu ile de değil. Katıksız samimi bir sevgi bağlanma güven durumu hissettiğim
Duygusal boşluk değil, bunun iç sorgulamasını çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Beni rahatsız eden tedirgin eden hicbirsey yok aslında. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınım. Yalnızlık korkusu ile de değil. Katıksız samimi bir sevgi bağlanma güven durumu hissettiğim
Ben 6 sene ayrıydım bitmedi bir türlü ve resmi olarak ayrıldım 6 senenin sonunda 1 ay sonra hayatıma eşim girdi 1 sene içinde evlendimMerhaba..
Resmi olarak 5 ay , duygusal ve fiziksel olarak yaklaşık 1.5 önce boşandım. Beklemedigim anda tanıştığım biri ile duygusal yakınlık başladı aramızda. Hiç ummadığım anda öyle güzel bir uyumla bağlandık ki birbirimize. İkimizin de çocuğu var , ayrı şehirlerdeyz ancak sıksık görüşme imkânımız oluyor. Çok mutlu huzurlu ve güvende hissediyorum. Bugüne kadar yaşamadığım tüm değer ve sevgiyi yaşıyor olmak hayatımın rengini değiştirdi. Ama ister istemez bazen soruyorum kendime , çok mu erken oldu ???
Evlilik için vs önümüzde zaman oldugunun ikimiz de bilincindeyiz. Kontrollü ayaklarımız yere basar şekilde güzel bir birlikteligimiz var.
Her ilişki kendine özgü, her ilişkinin dinamiği farklı diye düşünüyorum. Ama kimse ile de paylaşamiyorum , resmi boşanma henüz çok yeni olduğu için... Bu konudaki fikir ve tecrübeleriniz neler merak ediyorum:)
Artık ne istediğinizi biliyorsunuz beklentiniz ne karsınız da ki ne istıyor acık acık konusun tecrübe sahibisiniz iş ciddiyete dökülmeden herşeyi açık ve net sorun ben eşime demiştim bir atımlık kurşunum kaldı onuda senin için kullanıyorum :)O da önceliğimizin çocuklarımız olduğunun , zamana ihtiyacımız olduğunun farkında. Kader bir şekilde bizi buluşturdu , akışına bırakmak daha doğru geliyor bana. Çünkü bana iyi hissettiriyor
Duygusal boşluk değil, bunun iç sorgulamasını çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Beni rahatsız eden tedirgin eden hicbirsey yok aslında. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınım. Yalnızlık korkusu ile de değil. Katıksız samimi bir sevgi bağlanma güven ırmışsın. 1durumu hissettiğim
bence sorgulamayın bu kadar, zamana bırakın. oluruna bırakın. kötü bir evlilik yaşadıysanız zamanın önemi yok ki 3 gün de geçmiş olabilir sizin en doğal hakkınız birini hayatınıza alıp mutlu olmayı istemek. hep mutsuz yaşadıysanız evliliğiniz boyunca, bence süre hiç önemli değil.Duygusal boşluk değil, bunun iç sorgulamasını çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Beni rahatsız eden tedirgin eden hicbirsey yok aslında. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınım. Yalnızlık korkusu ile de değil. Katıksız samimi bir sevgi bağlanma güven durumu hissettiğim