Boşandık ...

Keşke daha önce karar verseydim demeyin, o zaman öyle olması gerekmiş şans vermişsiniz elinizden geleni yapmışsınız ama olmamış.Aksi takdirde bu sefer de ''acaba fırsat verse miydim acele mi etmiştim,kurtulur muydu bu evlilik'' diye kendinizi yerdiniz.

Siz vicdanen rahat olarak bir sonuca varmışsınız,en güzeli de bu.Bakın havalar güzel,güneş pırıl pırıl, bahar geliyor. Kafanızdaki ''zannettiğiniz'' insanı düşünüp içiniz burkulmasın,öyle bi insan yokmuş demek ki, siz kendinize iyi davranın.

Bir boşanma sonrası okuduğum yorumlarla benim bile içim açıldı... Rabbim bundan sonrası için hep güzel günler hep mutlu günler nasip etsin...

eski konularını okudum da senin koca pek sağlam değilmiş.hiç sorgulama bile

omur ne kadar bilmiyoruz. ve bu kisacik omru bile bile mutsuz gecirmediginiz icin tebrik ediyorum sizi. umarim bundan sonra hep mutlu olursuniz.

hayırlısı olsun Gökçe, dönme artık kal orada bir silkelen, kendine gel, kafanı toparla.. burada ki dırdırla bir kaç sene daha uğraşma en azından..

Konularina soyle bir baktimda, ne macerali bi arkadassin yahu : ) tuttum seni!
Evi terkedeli birkac gun olmus, kafasi karisik, mutsuz, depresyona girmeye ramak kalmis bi hatun olarak soyle bir goz gezdirdim bosanma sebeblerine. Herkesin bir derdi var iste. Kimi koca yalan soyler, kimi dover, kimi sover, kimi kumara yatirir, kimi alkolik, kimi deger verdigini ve sevdigini gosteremez (bizde oldugu gibi), kimide aldatir.
Ama zor olan sey hep vermek ve karsiliginda birkac kirintiyla idare etmek zorunda olmak. Kimse canini sokakta bulmadi. O yuzden evet, kendinizden degerli kimse yok.

Cindemisin hala bu arada?

Merhaba

Bende yaklasik 1 senedir evliyim esimin isi ve ailesel konular yuzunden ankarada yasiyoruz
Son zamanlarda o kadar yalnizlik cekiyorumki burada 1 tane arkadasim yok gecen gunkomsu geldi sevindim megerse muzikten rahatsiz olmus ccildirmak uzereyim careyi sizde buldum kizlar bana yardim edin akil verin 10 aydir kocam ve akrabalari disinda kimseyi gormuyorum sanki bu evde kimse bilmeden ölüp gidicem

Arti evliligimizin yeni olmasina ragmen kocamlada aramda mesafeler var her kavgamizda trip aan hep oluyor suandada soguk surekli kacar gibi ona ihtiyacim oldugunu hic anlamiyor arkadaslarina karsi beni hep arka plana atiyor sanirim evlilik sadece erkegin hevesi oyle mutsuzumki

Bosandiginiz icin uzulmeyin belki ileride daha iyi birisi karsiniza cikariyi olmak icin hersey denendikten sonra gurursuz degersiz hissediyorsun kendini
Belki de hic fedakatlik yapmamak gerek bu hayatta deger gorebilmek icin

Allah yolunu açık etsin kardeşim bende karar aşamasındayım evliliğimle ilgili herşeyin hayırlısı.

Elalem kendine baksin hakkinizda hayirlisi olsun benim basima asla gelmez demiyeceksin bakma sen konusanlara dilerim Cooooooooooooook mutlu olursunuz yeni hayatinizda.

çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun canım

zaman herşeyin ilacı hayatında yepyeni mutlu bir sayfa açılacak inşallah.

çok akıllı kadınmışsın kocanın bütün fasollarını yakalamışsın maşallah ve senin gözün açılmış ayaklarının üstünde durabilen bir kadınsın yeni hayatında başarılar ve ben buna inanıyorum çok iyi yerlere geleceğini de eminim yeni hayatına hoş geldin :)

Senin için sevindim canım doğru kararı verdin.
Artık yaraların iyileşebilir.
Hiç korkma iyi insanlar da var .Umarım mutlu olursun bundan sonra.

Cok mutlu olursunuz insallah.
Bilincindeymissiniz zaten herseyin. Huzura ermenin keyfini cikarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…