aynı derede iki kez yıkanılmaz su kirlenir.Eski eşimle 1.5 yıldır ayrıyız ve yaklaşık 6 ay önce de resmen boşandık. Ama 1,5 yıldır benden hiç vazgeçmedi hala beni arıyor af diliyor. Ben de onu seviyorum ama yaşanmışlıklar o kadar acı kiBöyle de olsa acaba bir şansı daha hak ediyor mu diye düşünmeden duramıyorum .. Ve bu beni psikolojik olarak çok yaralıyor. Başka bir şehirde yaşıyorduk evliyken. Kendi ailesinin içinde.. Şimdi ben doğup büyüdüğüm yerlere ailemin yanına geri döndüm kendime bir düzen kurdum kendime geldim... Aynı hatayı bir daha yapacağım diye çok korkuyorum.. Aklımla duygularım arasında gidip geliyorum. Bu konuda deneyimi olanlar lütfen paylaşsınlar
Size gaz vermek istemem ama ben evlendimEski eşimle 1.5 yıldır ayrıyız ve yaklaşık 6 ay önce de resmen boşandık. Ama 1,5 yıldır benden hiç vazgeçmedi hala beni arıyor af diliyor. Ben de onu seviyorum ama yaşanmışlıklar o kadar acı kiBöyle de olsa acaba bir şansı daha hak ediyor mu diye düşünmeden duramıyorum .. Ve bu beni psikolojik olarak çok yaralıyor. Başka bir şehirde yaşıyorduk evliyken. Kendi ailesinin içinde.. Şimdi ben doğup büyüdüğüm yerlere ailemin yanına geri döndüm kendime bir düzen kurdum kendime geldim... Aynı hatayı bir daha yapacağım diye çok korkuyorum.. Aklımla duygularım arasında gidip geliyorum. Bu konuda deneyimi olanlar lütfen paylaşsınlar
bu cümleniz zaten başlı başına cevap. aynı hatayı tekrar yapmanın anlamı yokBen de onu seviyorum ama yaşanmışlıklar o kadar acı ki
Seviyorsanız neden bosandiniz? Çocuk varmi? Boşanma zor bi süreçtir bunu atlatmissiniz tekrar risk almak iyi olmaz fikrimce.
Boşanma sebebiniz önemli. Eğer o sebepler ortadan kalktıysa ya da kaldırılabiliyorsa düşünülebilir. Yok aynen devam edecekse tekrar aynı şeyleri yaşamanın bir anlamı yok.
Size gaz vermek istemem ama ben evlendim
2012 aralıkta boşandık, 2013 eylül ekim gibi görüşmeye başladık, 2013 aralıkta hamile kaldım eylülde de evlendikGerci hamile kalmasaydım evlenmezdim öyle bekar bekar takılırdık
Bizim yaşadıklarımızı yazsam burdan köye yol olur. Cok büyük acılar cekildi. O yuva ne zorluklarla kurulmuştu nasıl dağıldı. Ama hepsi unutuldu. O dersini aldı, ben de gördüm bunu gözlerimle.
Allaha sükürler olsun nazarlardan saklasın cok mutluyuz.
vazgeçmediğini söyleyen bi insan ne içip gidiyor o mahkemeye biri bana söyleyebilir mi lütfen
Size gaz vermek istemem ama ben evlendim
2012 aralıkta boşandık, 2013 eylül ekim gibi görüşmeye başladık, 2013 aralıkta hamile kaldım eylülde de evlendikGerci hamile kalmasaydım evlenmezdim öyle bekar bekar takılırdık
Bizim yaşadıklarımızı yazsam burdan köye yol olur. Cok büyük acılar cekildi. O yuva ne zorluklarla kurulmuştu nasıl dağıldı. Ama hepsi unutuldu. O dersini aldı, ben de gördüm bunu gözlerimle.
Allaha sükürler olsun nazarlardan saklasın cok mutluyuz.
Şiddet varAilesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleriAnne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .
Başka kadınlarla konusmasını, sizi dövmesini de annesi mi söyledi?Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleriAnne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .
Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleriAnne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?