• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığı eşi yol ortasında bıçaklayarak öldürdü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Boşandığı eşi yol ortasında bıçaklayarak öldürdü
Sitene Ekle
bosandigi-esi-yol-ortasinda-bicaklayarak-oldurdu-5077116.Jpeg

Oğuzhan KILIÇ/ KÜTAHYA,(DHA)-

KÜTAHYA’da 37 yaşındaki Muhittin Öztürk, bir süre önce boşandığı 28 yaşındaki Tuğba Arık’ı yol ortasında boğazından, göğsünden ve sırtından bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra polisi arayan Öztürk, eski eşini öldürdüğünü, boğuşma sırasında bıçakla kendisinin de yaralandığını söyledi.

Olay saat 11.00 sıralarında Sultanbağı Mahallesi’ndeki tarihi Hisar Kalesi’ne giden yol üzerinde meydana geldi. Kütahya’nın Domaniç İlçesi’nde oturan Muhittin Öztürk, kent merkezine gelerek bir süre önce boşandığı Tuğba Arık ile buluştu. Konuşan Öztürk ile Arık arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Öztürk eski eşi Tuğba Arık’ı göğsünden, sırtından ve boğazından bıçakladı.

POLİSİ ARADI

Genç kadını yol ortasında kanlar içerisinde bırakıp kaçan Muhittin Öztürk bir süre sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak "Eski eşimi öldürdüm. Boğuşma sırasında ben de yaralandım. Şu an eski Jandarma tabur komutanlığı önündeyim" dedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Tuğba Arık kurtarılamadı. Polis ekipleri Muhittin Öztürk’ü Bahçelievler Mahallesi’ndeki eski jandarma taburk komutanlığı binası önünde buldu.

Elinde ve çeşitli yerlerinde hafif bıçak kesikleri bulunan Öztürk, polislerin çağırdığı 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öztürk acil serviste polis gözetiminde tedavi altına alınırken Tuğba Arık’ın cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

her gün iki üç tane böyle haber, öldür öldür bitiremediniz hazımsızlar

bu cinayet haberleri de niye hep boşanma aşamasında çıkıyor erkeklere boşanmanın normal bir şey olduğunu anlatmak lazım...

Erkek boşanır , kadın boşanamaz.
Erkek tekrar tekrar evlenebilir, kadını boşasa da kadın evlenemez bile bir köşede oturur.
Adam olsalar kimse onları boşamaz .Kadınlar en son çare boşanır.
Beyinsizler anlamazki.

ne acınası, ne berbat bir ülke olmaya başladık biz ya, allah ailesine sabır versin rahmetlinin:(((

haberi şimdi tv de izledim barışmak için çağırmışmış, barışmak isteyen adam buluşmaya bıçaklamı gider, yalana bak

Elinde ve çeşitli yerlerinde hafif bıçak kesikleri bulunan Öztürk, polislerin çağırdığı 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebieğitim ve Araştırma Hastanesi’ne k

Boğuşma sırasında bende yaralandım demiş utanmadan .

Bildigim tum kufurleri ve beddualari bu tur adamlara yolluyorum bu isin egitimle falanda alakasi yok bende bosanma asamasinda biri olarak defalarca tehtit edildim darp olmadan koruma karari cikmiyor resmen illa basina bir sey gelsin sonra bakariz diyor devlet kadinin onemi yok malesef :(

Bu adam tahrik indirimi vs alırsa :KK62: Çekin o kanlı ellerinizi kadınlardan:KK62:Namus, erkeklik bir bunlarda var:KK62:

ne koca olmayı nede adam olmayı becerebiliyyorlar. çocuklarından da utanmıyorlar. hepsini belalarla anıyoruz

28 yasindaki bir kadini oldurup namusunu temizledigini dusunen zavalli, sen ve senin mantigindaki manyaklarin sonu daha da beter olur umarim..."Kendi sig aklinca" namusun temizlenmis olabilir ama vicdanin pis, vicdanin!!

Gun be gun daha da beter olan bu ulkede kadin cinayetleri de aldi basini yurudu, sonumuz hayrolsun, bu ulkede kadin olarak!

Benim eşimin çalıştığı avm'de çalışıyomuş bu kızcağız da. Öğlen yemek yedikleri restorantta garsonluk yapıyomuş. Dün haberi alınca onlar da şok oldular, çok üzüldüler. Valla Allah hayırlı ölüm versin insana, böylesini kimse haketmiyo gerçekten... Pislik herif, bi ömür o vicdanla geceleri yastığa başını nasıl koyabilcek acaba? Söve söve bi hal oldum yetsin artık ama yaa :KK62:

Back