Boşanalı 1 buçuk yıl oldu ama buyrun hikayem

Canım sıkma canını ya, kendini eksik, kusurlu, ya da ya hiç evlenemezsem diye hayatı anlamsızlaştırma.

Al işte bizim görünürde bir rahatsızlığımız yok, gayet geniş çevremiz var; lakin yaş olmuş 30+++, ama biz de hala bekarız

Hayatın anlamı bir erkekte saklı değil. Tabii ki isteyebilirsin, isteme demiyorum ama evlilikte takılı kalma. Zengin bir iç dünyan olsun, kendini geliştir, çevrendekilere bişeyler kat. Kısmette varsa evlilik de olur ama olmasa da dünyanın sonu değil.

evlilik için acele etme hayat çok çok güzel gez toz dolaş hobi edin kendine bi resim kursu olabilir spor olabilir kendini daha iyi tanırsın .. hem böylelikle sosyal bir çevrende olmuş olur..

dini nikah kısmı ise benim eski eş boşol demedi bana resmi nikahla boşandık. resmi nikahla boşanınca dini nikahta düşüyormuş zaten..

birde ona yalvaramazdım ne olur boşa beni diye..

giden gider gittiği günde biter canım salla biraz

Teşekkür ediyorum...

ben inançlı ve yaşayan biri olarak söyledim bunu.
benim bile dikkatimi çekti yani düşünün artık !

Kardes bende seninle ayni yastayim ve 1 yil once bosandim bende kotu gunler gecirdim Allah sabir versin baska ne denir ki sagligina kavustugun icin cok sevindim Allah bidaha kotu seyler yasatmasin bizlere yuva kurmak istemen cok normal mutlu olmak seninde hakkin insalllah Rabbim hayirli birini cikartir karsina ve omur botyu mutlu olursun esinle evladinla

Evet ta o firca olayi ne kadar sacma Rabbim goruyor hersreyi pislikler

Bakın aramızda sert bir rüzgar estirmek değil amacım ama inançlı ve inandığı gibi yaşayan birinin o Mesajı yazması gerçekten çok daha düşündücü ve ilginç...

canım okuduğun duaya kadar yazmana gerek yoktu.
genel hatlarıyla anlatıp geçebilirdin.
bu benim düşüncem cevap vermek zorunda değilsin !

Zor şeyler yaşamışsınız, ama kimse için hayat kolay değil. Yeni bir evlilik için acele etmeyin. Burada boşanmış ve kendi ayakları üzerinde duran birçok kadın var siz de yapabilirsiniz. İçinizdeki manevi boşluğu bir erkekler doldurmak zorunda değilsiniz. Yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalışabilirsiniz mesela. Böyle şeyler manevi olarak inanılmaz iyi geliyor insana.

Dini içerikli ayrıntılar beni rahatsız etmedi
Her şeye saygı duyarken sizin de yaşantınıza saygı duymalıyız : )
Ama işte her sakallıyı da hoca sanmamak lazım
Bkz. Eski eşiniz ve ailesi

Hastalık Allah'tan gelen birşeydir, bunu bilmiyorlar mı ?
Ama işlerine gelen kadarıyla dini ele alıyorlar, işimize gelmezse ver elini 3 talak oh ne ala

Boşver, 9 ayda bu kadar bağlanmışsın ama demek ki değmezmiş
Bundan sonra da bence de ille de bir evlilik deme
Ailen haklı

1 kere gördüğünüz adamla evlenirseniz olacağı budur. Huyunu suyunu bilmiyorsunuz, sapık manyak içkici çıkabilir, iyi bir insan çıkabilir ama anlaşamazsınız.....yani resmen kumar oynamışsınız , sonıcun süpriz olmasında bir süpriz yok. Bir dahaki sefere görücü yerine tanıdığınız bildiğiniz sevdiğiniz biriyle olun bence.

Yazdığınız şeyleri okuyun:
İlaca ihtiyacın yok diyerek ikna edip ilacı bırakmamı sağladı.
Tedavimi bıraktıran adama hakkımı helal etmiyorum.

Bırakmasaydınız o zaman??? Ciddi psikolojik ilaç bunlar , doktor kontrolünde kullanıp bırakılır bu adam kim ki onun lafına baktınız? Benim ilaç kullanmam gerek diyip kesip atacaktınız. Biri bana Cherry git uçurumdan atla dese ben de atlasam suçlu tabi ki benim, özgür iradem ve aklımla bu seçimi yaptım. Duyduğunuz her zırvaya inanıyor musunuz? Ortada helallik bir hak yok, yapmasaydınız. Orda çıldırdım yazmışsınız gidip doktora ilaç yazdırcaktınız. Neden bu adamın elinizden tutup bir yerlere götürmesini bekliyorsunuz, sizin ayağınız yok mu?

Bundan sonra öte berinin lafıyla ilaç tedavisi kesmeyin olur mu?

konu sahibi kendini böyle ifade etmiş, niye rahatsız oluyor KK ahalisi? kadıncağız burada dilediği gibi içini dökmüş. rahatsız olan kib lesin. millet size mi soracak neyle nasıl ifade edeceğini?
hepimiz müslümanız goygoyu da sıktı tıpkı bu tavır gibi.
neyse.
arkadaşım Allah çocuk olmadan kurtarmış seni. imtihan dünyası işte, farklı farklı dertler geçiyor başımızdan. buna da şükret. evlilik için yaşın genç o yüzden tasalanma. hep hayırlısı için dua et. bak evliliğin o dindar görünümlü aileye rağmen senin için hayırlı değilmiş, kısa zamanda da bitmiş. bundan sonrası için kendine hobiler edin, kendini sev ve kendini geliştir. eee ne demişler, nasipse gelir Hint'ten, Yemen'den. nasip değilse ne gelir elden.
Rabbim her şeyin en iyisini bilir, iyilerle karşılaştırsın inşallah seni

Cok uzuldum sizin adiniza hastalik allahdan gelen birsey keske haplarinizi birakmasaydiniz ins bunlari atlatir mutlu gunlerin olur ben sunnet olan talak kismini anlamadim orda ne demek istediniz

çok sertsin arkadaşım.
kız güvenmiş, ilk bakışta sevmiş demek ki.
herkes 7-8 sene flört etmeyi tercih etmiyor işte. başına bunların geleceğini bilse emin ol bunlara dikkat ederdi. kesin yargılarda bulunmak yerine olmuş bitmiş şeyler için hesap sorma makamındaymış gibi davranmak yerine, varsa olumlu önerin, destek ol. yoksa kırdığınla kalırsın.
nice çiftler yıllar sonra tanıdığını zannedip evlendiği adamı tanıyamaz hale geliyor.
yani yarın kimin başına ne gelir belli olmaz. senin de başına gelebilir, büyük konuşmamalı.

Rabbim yardımcın olsun.Gerçekten zor şeyler yaşamışsın.Allahım tekrar yaşatmasın umarım mutlu olursun.

ah canım ya
teyzem bipolar bak çok iyi biliyorum
bir daha mükemmel dahi olsan doktorun tek sözünden çıkma
çok iyi de hissetsen süper de olsan doktor kullan dediyse kullan olur mu
Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…