Seviyorlar ya iste. Hic toz kondurmaz tiplerdirO adami ailesi daha nasi koruyabiliyor ya evlat olsa sevilmez
Ya ev esyalar benim olsun kizi al git diyor ama ona da guvenim yok ya sonradan yine zorbalik yapsa hem herseyimi alip? Ona hic guvenmiyorum.Allah o adamı ıslah etsin.
Maddiyat konusunda imkanınız varsa verin gitsin değmez.
Ama sizin bileceğini iş.
Ya ev esyalar benim olsun kizi al git diyor ama ona da guvenim yok ya sonradan yine zorbalik yapsa hem herseyimi alip? Ona hic guvenmiyorum.
Ya zaten cocuga bakamaz ve cocugum birakacagi yerde heder olur. Evey kizima duskunlugumu biliyor ve kullaniyor tuhaf ama o da kizima duskun.. Dediginiz sey aklima geldi zaten kizi ona birakmak ama plan kizima olacak o zaten bakmayacak kizimin ginahi neBir b.k yiyemez.
Bu kafadaki bir adam cocuk sorumluluguyla ugrasir mi sizce???
Blof yapiyor, sizi cocukla vurmaya calisiyor ki caniniz yansin.
Evi almaya calisiyor. Ya ev, ya cocuk diyor. Cocuktan vazgecemeyeceginizi bildigi icin ya ev ya cocuk demis.
Bir daha cocugu kaciricam derse gayet rahat, kacirmana gerek yok al senin olsun ben gezicem tozucam hayatimi yasicam cocuk bana ayakbagi oluyor zaten diyin. Sesini keser.
Evi kesinlikle vermem, madem istiyorsun al cocugu git diyin bir hele.
Bosanin , payiniza duseni alin. Parayi aldiktan sonra iciniz rahat etmeyecekse baska sehre tasinin.
Cagirin ailenizi dava bitene kadar sizinle kalsinlar. Gelsin o zaman kacirsin bakalim??
Ben boyle oldugiunu bilsem evlenirmiydim. O maskeyi gec farkettim ah aptal kafam ah yasayacagim varmisSiz bu insan kılıklı canavarla nasıl evlediniz sorması ayıp ;(
Aynen dogru haklisiniz o ve ailesinin tek derdi para ev esyalar aslinda. Ev benim adima.Evin tapusu kimin üstüne? Onun derdi ev para pul. çocuk falan umrunda değil asla.
Ailesi ile bir olmuş size maddi açıdan birşey vermeme derdindeler
Ya zaten cocuga bakamaz ve cocugum birakacagi yerde heder olur. Evey kizima duskunlugumu biliyor ve kullaniyor tuhaf ama o da kizima duskun.. Dediginiz sey aklima geldi zaten kizi ona birakmak ama plan kizima olacak o zaten bakmayacak kizimin ginahi ne
Kizim bebek bir bucuk yasinda oyle kendini ifade edemez. Buyuk.olsa neyse. Kizim.da bana duskun.ben.de.ona bensiz aglar hep aglamaktan heder eder ama.sirf canim.yansin.diye vermezBlof yapcaksiniz bayan, gercekten vermiceksiniz ki.G.tu yemez kiza bakmaya.
Ya da verin gercekten, kiziniza da tembihleyin adami gunde 5 kere 10 kere arasin ben mutsuzum annemi isterim desin. 3 gunde geri getirir.
Kiziniza zaten zarar vermez merak etmeyin, seviyor demissiniz.
Herif size eziyet icin yapiyor, oyuna gelmeyin.
Alirsan al ben de gezmek istiyorum tekrar evlenicem cocukla evlenemem diyin. O zaman bir daha cocuk lafini acmaz merak etmeyin.
Korktugunuzu belli etmeyin, santaja pabuc birakmayin. bakar ki sokmuyor, vazgecer.Santajdan kurtulmanin 1 numarali metodu takmiyor gorunmek.
Kizim bebek bir bucuk yasinda oyle kendini ifade edemez. Buyuk.olsa neyse. Kizim.da bana duskun.ben.de.ona bensiz aglar hep aglamaktan heder eder ama.sirf canim.yansin.diye vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?