bosanacagim adamin ilk esinden cocugunun benim alin terimle alacaklarimdan pay almasini istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok senin gibi irrite olan cok tuzu kuru var.rahat ol yani
Tuzu kuru derken?
Farkındaysan özgürce baslıkla ilgili rahatsızlıgımı paylastım sana hakaret etmedim yersiz konusmadım ithamda bulunmadım.
Baslık dedim halbuki orada bir kelimeyi eksiksiz yada tam yazsaydın belki bu irritemde olmayacaktı tuzu kuru dedigin kisilerinde bir rahatsızlıgı olmayacaktı.
Esefle kınıyorum tepkini.

beni esefle kinamani siddetle ve esefle kiniyorum.

Konu sahibinin eşi boşandığı eşleri (boşanma kararuçı verdiği için konu saihibini de katıyorum) ve çocuklarından mal kaçırıyor evini gidip abisinin üstüne yapıyor. Adam öz evlatlarından kaçırırken konu sahibi boşanacağı adama onunveski karısına çocuğuna kalsın istemez tabi haklı. Çok olmayacak bi durum da yok aslında. Allah korusun bi anneyle çocuğun ölmesi bi kazalık duruma bakar. Kim olsa da çalışıp kazandığı sevdiklerine kalsın ister. Ha bu kadar ince düşünmeye gerek var mı yok ama insanın canı yandı mı düşünür demek ki.
Bence evi kendi üzerinize yapın asıl eski eşinize düşmesin öyle bi durumda pay.

Boşver bak hayatına. Hayat o kdr kısaki. Kendini yaşa. Arkana bile bakma. Sen degerlisin bunu unutma. Ev alacaksanda kendi üstüne yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…