- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.639
- 548
- 40
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
cocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
yok senin gibi irrite olan cok tuzu kuru var.rahat ol yaniBaslık beni neden cok irrite etti anlamadım.
Bir banamı oldu bu durum?
Tuzu kuru derken?yok senin gibi irrite olan cok tuzu kuru var.rahat ol yani
beni esefle kinamani siddetle ve esefle kiniyorum.Tuzu kuru derken?
Farkındaysan özgürce baslıkla ilgili rahatsızlıgımı paylastım sana hakaret etmedim yersiz konusmadım ithamda bulunmadım.
Baslık dedim halbuki orada bir kelimeyi eksiksiz yada tam yazsaydın belki bu irritemde olmayacaktı tuzu kuru dedigin kisilerinde bir rahatsızlıgı olmayacaktı.
Esefle kınıyorum tepkini.
Seni esefle kınamamıstım halbuki.beni esefle kinamani siddetle ve esefle kiniyorum.
mecazi mursel konusunu arastir.Seni esefle kınamamıstım halbuki.
Tepkini esefle kınamıstım
Yinede
İnsanları irrite edecek baslıklar acıp bana mantık dersi verdigin icin cok tesekkür ederim fazla naziksinmecazi mursel konusunu arastir.
iki tabak yedim diyince tabak yemis olmuyorsun.ayni mantik
yine de
merhaba anlasmali bosanma davasi icin gun aldik bu cuma bitiyor biz hic aile olamamisizBu konu nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum, banı kalksa da son durumu yazsa G gunesdogacakbence .
merhaba anlasmali bosanma davasi icin gun aldik bu cuma bitiyor biz hic aile olamamisiz
kalabilir canim hic mirasci kalmazsa o adamin kizina kalirbu işlerden anlayan bir yakınıma sordum konunu
asla alamaz hak iddia edemez diğer çocuk dedi ,
hakkınızda hayırlısı olsun
Böyle bir adam için hiç kendinizi üzmeyin, karısını bıraktım kendi öz çocuğundan mal kaçıran adamdan bir nane olmaz.merhaba anlasmali bosanma davasi icin gun aldik bu cuma bitiyor biz hic aile olamamisiz
iyi niyetli olmak insani her zaman dogruya eristirmiyormus.bunu bana ogretti hayat.Böyle bir adam için hiç kendinizi üzmeyin, karısını bıraktım kendi öz çocuğundan mal kaçıran adamdan bir nane olmaz.
Ayrılın önünüze bakın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Karşındaki adam olacak ama karşınızda bencil, mal kaçıran, önceki evliliğinden olan çocuğun nafakasını size ödeten, üstüne bir de hizmet bekleyen biri var.iyi niyetli olmak insani her zaman dogruya eristirmiyormus.bunu bana ogretti hayat.
umarim anlasmalida olsa en azindan cocuk icin nafaka istemissinizdir.merhaba anlasmali bosanma davasi icin gun aldik bu cuma bitiyor biz hic aile olamamisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?