Boşalma olmadan hamile kalınırmı

Haklısınız biraz fazla taktım ama şuan ameliyat olmam gerken bi durumum var acil o yüzden hamile kalamam gerekiyor şüphede kaldım haklısınız bu kadar kücük bşydende kalınmaz
Ne küçüğü güzel kardeşim, siz bir mucizesiniz adam karısına girmiyor sürtünüyor.
Valla bunuda okudu bu gözler.
Ne kadar direyetli cocuk yaptığı karısına karşın kocanız… maasallah

Bir kadın doğum uzmanına gidip bilgi al bence prezervatif kayabiliyor erkekler dikkat etmiyor . Benim spiral takan arkadaşlarım bu yöntemle hamile kalmıyorlar
Aynen teskğr ederien kısa zamanda taktırcam yoksa her ay böyle içim içimi yiycek
Kılıf takıyomuş normalde. 2025 yılında kılıf….
Yastık kılıfı, yorgan kılıfı mı bilemedim ama
Ben doktorlara görüsütüm ama en etkili yöntem kılıf yada siprail olduğunu söyledi o yüzden kılıfı tercih ettim

Kılıf takıyomuş normalde. 2025 yılında kılıf….
Yastık kılıfı, yorgan kılıfı mı bilemedim ama
Siz böyle diyorsunuz ama hemşire yada doktorlarda görüstümdede kılıf yada siprail hangisini istiyorsan ikisininde koruma ihtimali yüksek diye tercih sunuyorlar 2025 yılında bile

Siz böyle diyorsunuz ama hemşire yada doktorlarda görüstümdede kılıf yada siprail hangisini istiyorsan ikisininde koruma ihtimali yüksek diye tercih sunuyorlar 2025 yılında bile
Kılıf dediğiniz şey sanırım prezervatifin diğer adı dimi? İnternette baktım prezervatif (kondom, kılıf) yazıyordu. Prezervatif delik çıkmadığı sürece sorun yok bence korunmada. Ama daha garanti olan spiral taktırmak

Reactions: nzg
Cok geçemdi ise ertesi gün hapı alabilirisn

Bu konunuz tuhaf gelince geçmiş konularınıza baktım daha da tuhafını gördüm, bir derdim var sayfasına açtığınız konu mesela. Birini bulup şuan ki eşinizden ayrılmayı düşünmekten bahsetmişsiniz....Birini bulup... İş mi değiştiriyorsunuz? Hani deriz ya başka bir iş bulmadan işten ayrılamam diye. Gerçekten düşünce yapınız normal dışı.

Bu bir yana. Başka bir konuda da ayrılma aşamasındayız demişsiniz. Şimdi de sürtünme vs.

Evliliğiniz sağlam bir zeminde değilse korunmayı sağlam yapın lütfen. Olan çocuklara olur.

Bende bu yüzden çok sıkıntı yaptım zaten arkamda tam anlamıyla destekçi olmayan ve hayat şartları yüzünde de devam ettirmek zorunda olduğum bir evliliğim vardı artı saglık sorunlarım var bi kaç aya ameliyat olmam şart o yüzden hamile kalmamam gerekiyor bu yüzden ben tanıyan insanlara anatamadım konulara buaraya yazıp farklı insanlardan farklı fikirler alma gereği hissettim zamanlar oluyor o sadce kayanananın eziyeti den eşimin annesini desteklesmesinden bunaldım zamanda yazdıgım piskolojik boşlukda hissettim bir zamandaki düsünce ydi geçmişde asla gerçekleşmeyen bir düsünceydi ve gecti

Anladım. Hakkınız da en güzeli en doğru zamanda sizi bulsun. Çaresizlik en zor imtihanlardan biri.

Anladım. Hakkınız da en güzeli en doğru zamanda sizi bulsun. Çaresizlik en zor imtihanlardan biri.
Tessekur ederim amin inşAllah en güzelleri sizide bulsun iyi düsünen güzel ve iyi bakan tüm insanları bulsun insAllah

İnşallah bizde güzel haberler alırız
Rabbim sizin gibi isteyenlerin yüzünü güldürsün inşAllah ben iki kere anne oldum ikisinde zehir ettiler hep tek basıma omuzladım cocuklarımın yükünü doğumunu o yüzden bıda vermesin Rabbim diye dua ediyorum benim nasibinde var sa bi evlat daha benden alsın sizin gibi bekleyenlere versin rabbim

Duayı doğru yapmak gerekir canım. Bazen öyle olur ki her şey yoluna girer 3. İstersin ama olmaz. Benden alsın deme asla. Herkese verecek kadar Yüce Zaten Rabbimiz Hepinize nasip etsin de. Benden alsın deme...

Şuan senin için 3. Uygun değil evet. Ama bunun için "Allah onlara hidayet etsin deyip senin ve çocukların için de en hayırlı kapıları açsın" duasını etmek gerekir

Canim o dediğin sıvıdan bizde de oluyor sürtunme esnasinda ondan bir sıkıntı olmaz

Rica ederim canım işin aslı nedir biliyor musun o en son şu demek son doruk noktasi yani çok keyif almak demek

1 senedir korunmuyorun olmuyor o iş yaş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…