- 15 Temmuz 2016
- 8.201
- 13.714
- 248
Ne küçüğü güzel kardeşim, siz bir mucizesiniz adam karısına girmiyor sürtünüyor.Haklısınız biraz fazla taktım ama şuan ameliyat olmam gerken bi durumum var acil o yüzden hamile kalamam gerekiyor şüphede kaldım haklısınız bu kadar kücük bşydende kalınmaz
Niye sürtünüyorsun kocanla ? 2025 yılında tonla korunma yöntemi varken daha önce de hamile kalmışken bu soru mantıklı mı ?
Kılıf takıyomuş normalde. 2025 yılında kılıf….Normalde kılıfla korunuyorduk kılıf takmadan önce biraz sürtünme olmuştu
Hiç kullanmadımKılıf takıyomuş normalde. 2025 yılında kılıf….
Yastık kılıfı, yorgan kılıfı mı bilemedim ama
Aynen teskğr ederien kısa zamanda taktırcam yoksa her ay böyle içim içimi yiycekBir kadın doğum uzmanına gidip bilgi al bence prezervatif kayabiliyor erkekler dikkat etmiyor . Benim spiral takan arkadaşlarım bu yöntemle hamile kalmıyorlar
Ben doktorlara görüsütüm ama en etkili yöntem kılıf yada siprail olduğunu söyledi o yüzden kılıfı tercih ettimKılıf takıyomuş normalde. 2025 yılında kılıf….
Siz böyle diyorsunuz ama hemşire yada doktorlarda görüstümdede kılıf yada siprail hangisini istiyorsan ikisininde koruma ihtimali yüksek diye tercih sunuyorlar 2025 yılında bileKılıf takıyomuş normalde. 2025 yılında kılıf….
Kılıf dediğiniz şey sanırım prezervatifin diğer adı dimi? İnternette baktım prezervatif (kondom, kılıf) yazıyordu. Prezervatif delik çıkmadığı sürece sorun yok bence korunmada. Ama daha garanti olan spiral taktırmakSiz böyle diyorsunuz ama hemşire yada doktorlarda görüstümdede kılıf yada siprail hangisini istiyorsan ikisininde koruma ihtimali yüksek diye tercih sunuyorlar 2025 yılında bile
Aynı durum bizdede söz konusu bir senedir korunmuyoruz ama olmuyor ,korundugu halde gebe kalan da varYa o kadar kolay olsa ben kaç defa hamile kalmıştım
Cok geçemdi ise ertesi gün hapı alabilirisnNormalde kılıfla korunuyorduk kılıf takmadan önce biraz sürtünme olmuştu o kadar pişmanımki şimdi napabilirim bilmiyorum belikde hamile olmuycam ama düsüncesi bile çok kötü galiba ertesi gün hapı almak zorundayım
Bende bu yüzden çok sıkıntı yaptım zaten arkamda tam anlamıyla destekçi olmayan ve hayat şartları yüzünde de devam ettirmek zorunda olduğum bir evliliğim vardı artı saglık sorunlarım var bi kaç aya ameliyat olmam şart o yüzden hamile kalmamam gerekiyor bu yüzden ben tanıyan insanlara anatamadım konulara buaraya yazıp farklı insanlardan farklı fikirler alma gereği hissettim zamanlar oluyor o sadce kayanananın eziyeti den eşimin annesini desteklesmesinden bunaldım zamanda yazdıgım piskolojik boşlukda hissettim bir zamandaki düsünce ydi geçmişde asla gerçekleşmeyen bir düsünceydi ve gectiBu konunuz tuhaf gelince geçmiş konularınıza baktım daha da tuhafını gördüm, bir derdim var sayfasına açtığınız konu mesela. Birini bulup şuan ki eşinizden ayrılmayı düşünmekten bahsetmişsiniz....Birini bulup... İş mi değiştiriyorsunuz? Hani deriz ya başka bir iş bulmadan işten ayrılamam diye. Gerçekten düşünce yapınız normal dışı.
Bu bir yana. Başka bir konuda da ayrılma aşamasındayız demişsiniz. Şimdi de sürtünme vs.
Evliliğiniz sağlam bir zeminde değilse korunmayı sağlam yapın lütfen. Olan çocuklara olur.
Anladım. Hakkınız da en güzeli en doğru zamanda sizi bulsun. Çaresizlik en zor imtihanlardan biri.Bende bu yüzden çok sıkıntı yaptım zaten arkamda tam anlamıyla destekçi olmayan ve hayat şartları yüzünde de devam ettirmek zorunda olduğum bir evliliğim vardı artı saglık sorunlarım var bi kaç aya ameliyat olmam şart o yüzden hamile kalmamam gerekiyor bu yüzden ben tanıyan insanlara anatamadım konulara buaraya yazıp farklı insanlardan farklı fikirler alma gereği hissettim zamanlar oluyor o sadce kayanananın eziyeti den eşimin annesini desteklesmesinden bunaldım zamanda yazdıgım piskolojik boşlukda hissettim bir zamandaki düsünce ydi geçmişde asla gerçekleşmeyen bir düsünceydi ve gecti
İnşallah bizde güzel haberler alırızAynı durum bizdede söz konusu bir senedir korunmuyoruz ama olmuyor ,korundugu halde gebe kalan da var
Tessekur ederim amin inşAllah en güzelleri sizide bulsun iyi düsünen güzel ve iyi bakan tüm insanları bulsun insAllahAnladım. Hakkınız da en güzeli en doğru zamanda sizi bulsun. Çaresizlik en zor imtihanlardan biri.
Rabbim sizin gibi isteyenlerin yüzünü güldürsün inşAllah ben iki kere anne oldum ikisinde zehir ettiler hep tek basıma omuzladım cocuklarımın yükünü doğumunu o yüzden bıda vermesin Rabbim diye dua ediyorum benim nasibinde var sa bi evlat daha benden alsın sizin gibi bekleyenlere versin rabbimİnşallah bizde güzel haberler alırız
Duayı doğru yapmak gerekir canım. Bazen öyle olur ki her şey yoluna girer 3. İstersin ama olmaz. Benden alsın deme asla. Herkese verecek kadar Yüce Zaten RabbimizRabbim sizin gibi isteyenlerin yüzünü güldürsün inşAllah ben iki kere anne oldum ikisinde zehir ettiler hep tek basıma omuzladım cocuklarımın yükünü doğumunu o yüzden bıda vermesin Rabbim diye dua ediyorum benim nasibinde var sa bi evlat daha benden alsın sizin gibi bekleyenlere versin rabbim
Amin inşallahİnşallah bizde güzel haberler alırız
Tessekür ederim yorumunuz içimi rahatlattıCanim o dediğin sıvıdan bizde de oluyor sürtunme esnasinda ondan bir sıkıntı olmaz
1 senedir korunmuyorun olmuyor o iş yaş kuzumÖzel bir konu olucak ama birilerinden fikir almasam da catlıycam burda ismisis olduğu için paylasıyorum yoksa herkese rahatça anlatılacak bir konuda deil bebeğim 2 buçuk yasında hamile kalmak istemiyorum ilişki sırasında içe boşalma olmadı ama eşimden sıvı gelmişti sonra onun sıvısı kuruduktan sonra sürtünme oldu sürtünme sırasında tekrar ıslanmadıgını söyledi bu şekilde hamile kalınırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?