Boşalma olmadan hamile kalınırmı

nzg

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
325
-37
18
32
Özel bir konu olucak ama birilerinden fikir almasam da catlıycam burda ismisis olduğu için paylasıyorum yoksa herkese rahatça anlatılacak bir konuda deil bebeğim 2 buçuk yasında hamile kalmak istemiyorum ilişki sırasında içe boşalma olmadı ama eşimden sıvı gelmişti sonra onun sıvısı kuruduktan sonra sürtünme oldu sürtünme sırasında tekrar ıslanmadıgını söyledi bu şekilde hamile kalınırmı

Vallahi biz o kadar uğraşıyoruz ki olması için o yüzden sıvı ila zor ama istemiyosunuz ya bunda şöyle bişey var isteyince olmuyor istemeyince oluyor kalinmaz

Reactions: nzg
Vallahi biz o kadar uğraşıyoruz ki olması için o yüzden sıvı ila zor ama istemiyosunuz ya bunda şöyle bişey var isteyince olmuyor istemeyince oluyor kalinmaz
Rabbim sizin gibi isyen herkese nasip etsin öncelikle tez zamanda size inşlh ama ben çok yoruldum için Allah bana bıda çocuk nasip etmesin diye dua ediyorum bian paniğe kapldım umarım bu kadar kücük bişeyle olmaz

Rabbim sizin gibi isyen herkese nasip etsin öncelikle tez zamanda size inşlh ama ben çok yoruldum için Allah bana bıda çocuk nasip etmesin diye dua ediyorum bian paniğe kapldım umarım bu kadar kücük bişeyle olmaz
Ayyy amin inşallah yine de öyle demeyin rabbimin dediği olur inşallah degilsinizdir

Çok doğurgan bile olsam bu şekilde kalınmaz diye düşünüyorum . Spiral taktırabilirsin korunmak için

o gelen sıvıda da sperm olabilir ve hamile kalabilirsin. bu kadar cok istemiyorsan korunmaktan yaa ilişkiye girmemekten başka şansın yok
Normalde kılıfla korunuyorduk kılıf takmadan önce biraz sürtünme olmuştu o kadar pişmanımki şimdi napabilirim bilmiyorum belikde hamile olmuycam ama düsüncesi bile çok kötü galiba ertesi gün hapı almak zorundayım

Çok doğurgan bile olsam bu şekilde kalınmaz diye düşünüyorum . Spiral taktırabilirsin korunmak için
Dediniz gibi bu kadar kücük bir şeyden kalmak çok saçma olur siprail kesin koruyucu bi yöntemi acaba hiç denemedim

Spiral %99 korur diye biliyorum %1 ihtimal yine olursa mucize olur

Pardon siz gercekmisiniz???
Evli ve çocuklusunuz.
Kocanız girmiyor sürtünüyor, ıslanıyor kuruyor.
Tez konusu yapmak gerek sizi…
Haklısınız biraz fazla taktım ama şuan ameliyat olmam gerken bi durumum var acil o yüzden hamile kalamam gerekiyor şüphede kaldım haklısınız bu kadar kücük bşydende kalınmaz

Bir kadın doğum uzmanına gidip bilgi al bence prezervatif kayabiliyor erkekler dikkat etmiyor . Benim spiral takan arkadaşlarım bu yöntemle hamile kalmıyorlar

Niye sürtünüyorsun kocanla ? 2025 yılında tonla korunma yöntemi varken daha önce de hamile kalmışken bu soru mantıklı mı ?

Niye sürtünüyorsun kocanla ? 2025 yılında tonla korunma yöntemi varken daha önce de hamile kalmışken bu soru mantıklı mı ?
Öncekiler isteyerek oldu tamamen boşalmayla istemeyerek hiç hamile kalmadım için bilemedim şüphede kaldım

Bir kadın doğum uzmanına gidip bilgi al bence prezervatif kayabiliyor erkekler dikkat etmiyor . Benim spiral takan arkadaşlarım bu yöntemle hamile kalmıyorlar
Aynen teskğr ederim yorumunuzu en kısa zamanda taktırcam yoksa her ay böyle içim içimi yiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…