- Konu Sahibi dreamer1522
Merhabalar arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 ay önce hafif düzeyde pco olduğumu öğrenmiştim. Ortalama 45-50 günde bir adet oluyorum. (Önceden 30-35 gün aralığında oluyordum kilo alınca değişti) bugün tam 45. Günündeyim. Bu arada yaklaşık 10 gündür karantinadayım(covid pozitif). Şuanda gelip giden adet sancısı gibi sancılarım var. Bu yaklaşık karantinanın başından beri var. Yine gelip giden şiddetli bel ağrım var. Halsizlik çok fazla. Yemek yapmak için bile kalkmaya halim yok, yemek yaparken hemen bir yere oturmak istiyorum. Geceleri huzurlu uyku denen bi şey kalmadı. Uyanıyorum kendimi iyi hissetmiyorum ve tekrar uyuyamıyorum. Bu son 5-6 gündür sürekli oluyor. Bi kaç gün önce bi yemek yapmıştım sonraki gün de kızartma yapmıştım bu ikisinin kokusu burnumdan gitmiyor. Hala burnumda bu kokular çıldırıcam. Bi de aynı zamanda iştahsızlık ve hafif mide bulantısı da mevcut. Bi de acayip gaz var karnımın içi sürekli vıkır vıkır Göğüs uçlarımda hassasiyet ve siyahlaşma var. Kasıkta batma, akıntı, baş dönmesi, sık idrara çıkma, uyku hali gibi belirtiler yok. Kendimi de çok dinleyen bi insanım bu arada. Ben 10 aydır bebek istiyorum her ay en az 5 hamilelik belirtisi yaşamışımdır. Sonuç hüsran. Şimdi sorum şu. Bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi? Yoksa covidden dolayı mı böyleyim? Bu belirtiler psikolojik olabilir mi? Umutlanmalı mıyım? Yoksa gene mi kendi kendime belirti uyduruyorum? Test yap diyeceksiniz test söyledim henüz gelmedi. Bu şekilde belirti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba?