Boşa giden emeklerim🤦

Yeniden okuyacaksanız iki yıllık ataması kolay bölümler en mantıklısı. Diş hekimiyim. Ağız diş sağlığı teknikerleri, radyoloji teknikerliği, tıbbı sekreterlik gibi bölümler mantıklı şu devirde . Devlet olmasa da özelde çok rahat iş bulunur. Her yerde diş poliklinikleri var . Hatta çalıştığım yerde lise mezunu bile var. Bir ayda öğrenmişler mesleği.

Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bu yaşadıklarınızda yalnız değilsiniz öncelikle bunu bilin, sizin yaşanızda daha büyük daha küçük herkes zaman zaman böyle hissediyor, sınava hazırlanmak, kariyer ve geleceğini planlamak çok zor. Özellikle küçük şehirlerde daha az fırsatlarla çok zor, o sebeple zorlanmanız çok normal kendinize lütfen yüklenmeyin. Benim nacizane fikrim, tekrar okusanız 4-5 yıl emek daha uzun ve zor bir yol, tekrar sınava daha sıkı hazırlansanız 1 yıl? Hem atanırsınız belki çok iyi bir puanla, sonra isterseniz rahat rahat yine okursunuz memur olunca da. Her ne olursa olsun, bir şeyi çok isterseniz bence yaparsınız. İçinizi ferah tutup, hedefinize odaklanın, pozitif- sizi besleyen insanlarla zaman geçirin. Bol şans diliyorum!

İsterseniz Okusunuz da çalışırsinizda kendi hayatınızı da kurarsiniz.
Yaşınız çok küçük.Asla pes etmeyin.Burda 15-20 yıllık evliliklerini bitiren kadınlar var.40 lı hatta 50 li yaşlarında çalışıp yeni bir düzen kuruyorlar.
Ne istediğinize karar verip uygulayin.Bol şans

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için çok iyi geldi gerçekten.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için sınavım iyi geçmedi çok uğraştım ama pek umudum yok bu yıl evet tekrar okumak maddi-manevi zor haklısınız ama insan bazen o kadar bunalıyor kiKendimce çözüm bulmak istedim vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Sosyal hizmetler 4 sene mi okunuyor?
Pek bilgim yok da o konuda.
Ama ilk defa girdiyseniz sınava be olmadı ise bir sürü insan sizinle aynı durumda.
Kaçıncı senesinde kazananlar var.
Önemli olan pes etmemek. Bazen emek gösterilsin ama sonuçta sınav bu senden fazla emek gösterenler olur.
Ya da sen sınavda heyecan yaparsın ve olmaz o yıl.
Pes etmeyin ne istediğinize karar verip onun peşinden gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…