kibariye SEVGİLİ AİLEM Kayıtlı Üye 26 Kasım 2008 439 3 96 Bursa 4 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #1 boş zamanlarımı kitap okuyarak değerlendiririm çoçuklarımla sinamaya giderek:teytey:
duyguud HeR şEy çOk GüZeLL....... Kayıtlı Üye 14 Aralık 2008 957 7 96 Samsun 4 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #2 bennde boş zmanlarımda kitapp okurum hoşuma gidiyo ve stre atırıyoo:):) başkkaaa bilgisayarımm ve kadınlarr kulubü tabikide ehh arada tv ve elişii tabikidee çeyiz hazırlığı işde:)::)
bennde boş zmanlarımda kitapp okurum hoşuma gidiyo ve stre atırıyoo:):) başkkaaa bilgisayarımm ve kadınlarr kulubü tabikide ehh arada tv ve elişii tabikidee çeyiz hazırlığı işde:)::)
JFR Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2009 175 1 96 İngiltere 17 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #3 Bos zaman?????? O ne demek? :1no2::sm_confused:şutarafagitti
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 0 Diğer 19 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #4 boş zamanım yok ki tatlım (( sevgilimle bile frsat buldkça bulşuyorum evde boş oldugumda kk :)) bide bende alışkanlık oldu evde boş vaktimde odamı baştan aşagı temizliyorum
boş zamanım yok ki tatlım (( sevgilimle bile frsat buldkça bulşuyorum evde boş oldugumda kk :)) bide bende alışkanlık oldu evde boş vaktimde odamı baştan aşagı temizliyorum
E estel Ziyaretçi 19 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #5 hiç boş zamanım yok malesef... sabahtan akşama kadar bebğimle uğraşıyorum.. lisans bitirme tezime çalışıyorum.. sonra eşim geliyo onunla vakit geçiriyorum.. arada az az zamanlarım oluyo o zamanda kk ya bakıyorum.. zamanım olursa ilk pilatese geri dönmek istiyorum.. pilatesle harika hissediyorum..
hiç boş zamanım yok malesef... sabahtan akşama kadar bebğimle uğraşıyorum.. lisans bitirme tezime çalışıyorum.. sonra eşim geliyo onunla vakit geçiriyorum.. arada az az zamanlarım oluyo o zamanda kk ya bakıyorum.. zamanım olursa ilk pilatese geri dönmek istiyorum.. pilatesle harika hissediyorum..
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 0 Diğer 19 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #6 ayy bende istiyorum aslında pilates canm yaaa :))) bi vaktim olsa yapcağm çok şey var aslında..inş geç olmadan yaparım isteklerimi
ayy bende istiyorum aslında pilates canm yaaa :))) bi vaktim olsa yapcağm çok şey var aslında..inş geç olmadan yaparım isteklerimi
E estel Ziyaretçi 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #7 patient.t .!.: ayy bende istiyorum aslında pilates canm yaaa :))) bi vaktim olsa yapcağm çok şey var aslında..inş geç olmadan yaparım isteklerimi Genişletmek için tıkla... aslında insan aklına koysa yaparda işte olmuyo.. hep diyorum gece yarısı bile olsa yapıcam diye ama yorgunluktan kendimi nasıl yatağa attığımı bilemiyorum.. inşallah başlarsın canm..
patient.t .!.: ayy bende istiyorum aslında pilates canm yaaa :))) bi vaktim olsa yapcağm çok şey var aslında..inş geç olmadan yaparım isteklerimi Genişletmek için tıkla... aslında insan aklına koysa yaparda işte olmuyo.. hep diyorum gece yarısı bile olsa yapıcam diye ama yorgunluktan kendimi nasıl yatağa attığımı bilemiyorum.. inşallah başlarsın canm..
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 0 Diğer 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #8 estel .!.: aslında insan aklına koysa yaparda işte olmuyo.. hep diyorum gece yarısı bile olsa yapıcam diye ama yorgunluktan kendimi nasıl yatağa attığımı bilemiyorum.. inşallah başlarsın canm.. Genişletmek için tıkla... evet yaa yorgnluk çok fena yapıyo insanı mirmirmirmir şuan bile hatta sırnaşık şey
estel .!.: aslında insan aklına koysa yaparda işte olmuyo.. hep diyorum gece yarısı bile olsa yapıcam diye ama yorgunluktan kendimi nasıl yatağa attığımı bilemiyorum.. inşallah başlarsın canm.. Genişletmek için tıkla... evet yaa yorgnluk çok fena yapıyo insanı mirmirmirmir şuan bile hatta sırnaşık şey
KIZILCIKLI Kıskandığım Denizlerdesin Kayıtlı Üye 3 Aralık 2007 3.622 3 116 Diğer 25 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #9 boş oldugumda hemen kkya atlıyorum .. kıtap olarak sadece ders kıtabı okuyorum oda sınavımda olmak için :roflol:
boş oldugumda hemen kkya atlıyorum .. kıtap olarak sadece ders kıtabı okuyorum oda sınavımda olmak için :roflol:
MaviEge DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 4.520 37 158 26 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #10 boş zamanlarım da da eşimle vakit geçiririm.eşim yoksa ,kkdayım ve kitap okurum çoğu zamanda.
ponus hayatıma fön çekebilsemmm Kayıtlı Üye 10 Mart 2008 399 1 316 Bursa 26 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #11 ruh halimegöre değişir; bazen arkadaşlarımla vakit geçiririm, bazen alışveriş, bazen kitap okurum