• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş zamanlar için uğraş ..

baglacolanki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
0
Yer
İstanbul
Günümün oldukça fazla bi bölümü evde geçiyo ve artık televizyon izlemek yada internette vakit öldürmek yerine daha yararlı şeyler yapmak istiyorum.. Aklıma yapabiliceğim birşey gelmiyo çünkü el işi bilmiyorum onun gibi becerilerim yok. şuan üniversite 2.sınıftayım ama çeyizimde bi çok eksiğim var herkes evdesin yap diyo ama sadece söylemekle yetiniyolar :50: bende birileri nasıl yapıcağımı göstermeden yapamıyorum.. sizin ne gibi uğraşlarınız var ? Ev hanımları neler yapıyo mesela bütün gün evde :26: Önerilerinizi bekliyorum çünkü artık uyumaktan başka bişey yapmıyorum ..:43: Arkadaşlarım bütün gün okulda oldukları için gezemiyorumda eve tıkıldım :14:

Günümün oldukça fazla bi bölümü evde geçiyo ve artık televizyon izlemek yada internette vakit öldürmek yerine daha yararlı şeyler yapmak istiyorum.. Aklıma yapabiliceğim birşey gelmiyo çünkü el işi bilmiyorum onun gibi becerilerim yok. şuan üniversite 2.sınıftayım ama çeyizimde bi çok eksiğim var herkes evdesin yap diyo ama sadece söylemekle yetiniyolar :50: bende birileri nasıl yapıcağımı göstermeden yapamıyorum.. sizin ne gibi uğraşlarınız var ? Ev hanımları neler yapıyo mesela bütün gün evde :26: Önerilerinizi bekliyorum çünkü artık uyumaktan başka bişey yapmıyorum ..:43: Arkadaşlarım bütün gün okulda oldukları için gezemiyorumda eve tıkıldım :14:

Ah canım şuan çalışıyorum ama ev hanımı olduğum dönemde sabah kalk eşini işe yolla bulaşıkları yıka evi topla bu arada akşam yemeği düşün akşam üstü doğru mutfak yemek işine giriş derken zaten akşam oluyodu.Şimdi tek fark bunları işten eve dönünce yapıyorum.Bence sen belediyenin açtığı kurslar oluyor çeşitli.Onlardan birine gidebilirsin.Hemde el becerin gelişir....

ben kitap okurum evliyim mesela çıkar gezerim tek başıma sıkılmam yanı evede kapanmam

tek gezmekten hoşlanmıyorum daha fazla sıkılıyorum :85: kurslara baktım fakat haziranın başında kapanıyormuş ve herkes bölümünde çok ilerde:26:

Burda yani küçük ilçede kadınlar çok paragöz şal işliyorlar yünden (yünün tanesi2,50) şalı 50tl satıyorlar ki bankadan emekli olmuş kadın dahi işleyip satıyor!

o zman part time bir yerde çalış şkerim hem para geçer eline hemde zaman öldürürsün

Burda yani küçük ilçede kadınlar çok paragöz şal işliyorlar yünden (yünün tanesi2,50) şalı 50tl satıyorlar ki bankadan emekli olmuş kadın dahi işleyip satıyor!
el işi konusunda becerim yok .. açıkcası satamamda o konuda biraz başarısızım:1:

o zman part time bir yerde çalış şkerim hem para geçer eline hemde zaman öldürürsün

Ailem müsade etmiyo maalesef:26:

ilk olarak şunu söylemek istiyorum;;;"""boş geçen zaman değil,boşa geçen zaman vardır"""...yani boş zaman yoktur cidden sen geçiriyorsundur boş..
arkadaşım birde internete genelde herkes boş yada zarar gözüyle bakar..sen gününü bütün gün sohbet ortamlarına yada oyunlara müziklere ayırırsan evet dediğin gibidir..fakat araştır merak ettiklerini,bilgileneceğin faydalanacağın şeylere bak nette..bir dünya saklı resmen yani nete zarar gözüyle bakma bu yüzden..senin dolaştığın netteki şeylere takılma artık o kadar..
alışverişe çık buna arkadaşta gerekmiyor,parkta otur yeşillik alanda hava al..ahşap boyama yada benzer şeyler yap..mutfağa at kendini hamur işleri pastalar yap..yani çok var yapılacak..huzur evleri var ve birçok yer ziyarete git çiçeğinle hediyelerle yada boş..yani yeterki iste çok şey var..hayatta bir net falan yok..yada arkadaşa herşeyde ihtiyaç yok..

tek gezmekten hoşlanmıyorum daha fazla sıkılıyorum :85: kurslara baktım fakat haziranın başında kapanıyormuş ve herkes bölümünde çok ilerde:26:

arkadaşım sen millete ne bakıyon..yani bırak ilerlemiş olsunlar senin geri olduğunu gören demicek ya birşey..yani yada hadi hadi diyerek onlara yetişmeni beklemicek ya kimse..ondan millet ona bakmadığı gibi sende ona takılma..bak kursa gidebilirsin anlaşılan kaçırma bu fırsatı..valla çok ıncık mıncık incelersen herşey için ama yapamam gibi şeylere takılır daha çookk evde kalır öflersin..

aynı sorunu bende yaşıorum...
anlaşabildiğim sınırlı sayıda arkadaşlarım var,onlar bana gelse yada ben onlara gitsem günün nasıl geçtiğini anlamıorum..
ama evde yalnız kalmayıda seviorum.
çoook sıkıldıgım zamanlar elbette oluo,ozamanda ya temizlik ya pasta börek yada saçma sapan şeylerle ugraşıorum..
ha baktım olmadı giyiyorum eşofmanımı,spor ayakkabımı dışarı çıkıorum..
napalım bebek olana kadar böleee idare edicez....
(ahhh tez olsada bende bunlara hasret kalsam,razıyım valla)

Evinizin yakınında Halk Eğitim Merkezinin veya Belediyenin açmış olduğu ücretsiz kursları var oralara yazılıp haftanın birkaç günü oralara gidebilirsiniz hem değişiklik olur hemde birşeyler öğrenirsiniz

Back