• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos vakit?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.703
4.101
173
Sinavlara çalışıyorum ders calistiktan sonra yapacak bir sey bulamıyorum. bos vakitlerimde neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz :)

Ne sınavı bu

Boş vakit Nasıl oluyor

Yani okul sınavı ise arkadaşım vs yok mu gez toz

Mesleki bir sınavsa KPSS TUS DUS ve benzeri onlara çalışırken boş vakit varsa duş alınır markete vs gidilir

Ne sınavı bu

Boş vakit Nasıl oluyor

Yani okul sınavı ise arkadaşım vs yok mu gez toz

Mesleki bir sınavsa KPSS TUS DUS ve benzeri onlara çalışırken boş vakit varsa duş alınır markete vs gidilir
Okul sinavlarim var haftaya. Gezmek icin arkadas bulamadim henüz

Okul sinavlarim var haftaya. Gezmek icin arkadas bulamadim henüz

O zaman üniversite

Henüz arkadaş bulamadım derken dönem bitiyor

Bunu kısa vadede düşünme de hiç mü arkadaşın yok memlekete gittiler şu an orada mı yok

Kitap oku bol bol kitap oku

Evli barklı çoluklu çocuklu kadınım bu tatildeki ikinci kitabımın yarısına geldim

Yeme içme ev işi vs yapmasam daha çok okurdum

Yok mu üye olduğun bir klüp? Klüp işleriyle ilgilenebilirsin ya da sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olabilirsin.

O zaman üniversite

Henüz arkadaş bulamadım derken dönem bitiyor

Bunu kısa vadede düşünme de hiç mü arkadaşın yok memlekete gittiler şu an orada mı yok

Kitap oku bol bol kitap oku

Evli barklı çoluklu çocuklu kadınım bu tatildeki ikinci kitabımın yarısına geldim

Yeme içme ev işi vs yapmasam daha çok okurdum
Ya valla bir arkadasim var onada söyledim bulusalim falan gelmedi ya calisiyor o yuzden ya da benle gezmek istemedi bilmiyorum

Sinavlara çalışıyorum ders calistiktan sonra yapacak bir sey bulamıyorum. bos vakitlerimde neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz :)
Uyumak uyumak sonra yıne uyumak hepsınıde cok sevıom:)

Back
X