• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos sayfa sorunsali

Merhaba

Siteyi telefondan takip ediyorum.yorum yazdigimda konuya degil tek bir reklam olan bos bir sayfaya yonlendirme oluyor.Herkeste mi boyle yoksa telefon kaynakli bi sknti mi acaba?
Ben bilgisayardan giriyorum aynı sorun var 2 gündür.

Geri yapiyorum ya da sayfa yeniliyorm acilana kadar yorumlar ilerlemis oluyor anasayfaya girip tekrar konuyu buluyorum felan.neyseki tek ben degilmisim :D

Bende cevap yazıp yolluyorum..cevabım hem yolladıgım sayfaya gıdıyor..hem hala cevapla kısmında kalıyor..

Yeni bişe yazmak ıcın eskıyı sılmek zorunda kalıyorum..

Birde sürekli donup kalıyor sıte..iki saat yollamıyor cevabı..gır cık yapıyorum..

Reklam ısıne alıştım artık..elimi carpsam reklam cıkıyor

Kazen Kazen yapalımda duysun sesimizi..

Gerçi bana bu yapıldıgında da artık bıldırım gelmıyor..rastgele gorursem görüyorum..

Merhaba

Siteyi telefondan takip ediyorum.yorum yazdigimda konuya degil tek bir reklam olan bos bir sayfaya yonlendirme oluyor.Herkeste mi boyle yoksa telefon kaynakli bi sknti mi acaba?
Bende iPad kullanıyorum aynı sorun bende de oluyor,tekrar tıklayınca geliyor sayfa.

Bendede var benzer sorun bilgisayardan girip bir konuya yada birine mesaj yazıp göndere tıkladıgımda boş sayfa çıkıyor ama konuya yada mesaja yazdıgım şey gidiyor.
Telefondada giremiyorum ben kızlar siz nerden giriyorsunuz uygulama açılmıyor bende direk googledenmi giriyorsunuz :KK64:

Hangi sayfada sorunu yaşadığınızı ve mümkünse ekran görüntü alırsanız ve buraya yazarsanız sevinirim.
2015 şubat anneri konusunda cevap yazıp yolladığım halde aşağıda yollamamışım gbi duruyordu yada bi yorum yazıp da vazgeçip silince aşağıdan silinmedi bi kaç defa. Şimdi yok ama sorum sabah oldu. Olursa ekran resmi alcam. Birde sabah bazı konuların cevap kısmı çıkmadı yeniledim ama cevap kısmı çıkmadığı için cevap yazamadım.

2015 şubat anneri konusunda cevap yazıp yolladığım halde aşağıda yollamamışım gbi duruyordu yada bi yorum yazıp da vazgeçip silince aşağıdan silinmedi bi kaç defa. Şimdi yok ama sorum sabah oldu. Olursa ekran resmi alcam. Birde sabah bazı konuların cevap kısmı çıkmadı yeniledim ama cevap kısmı çıkmadığı için cevap yazamadım.
Kullandığınız browser ın ne olduğunu yazar mısınız ?( Internet explorer , Mozilla Firefox veya chrome gibi. Bir de cep telefonu veya tablet ile mi bağlanıyorsunuz ?

Kullandığınız browser ın ne olduğunu yazar mısınız ?( Internet explorer , Mozilla Firefox veya chrome gibi. Bir de cep telefonu veya tablet ile mi bağlanıyorsunuz ?
Tabletten bağlanıyorum ipad safariden bağlanıyorum. Böyle oluyo işte aşağıda çıkıyo hep. Alıntı yapınca da üstüne alıntı yapıyo

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    711,3 KB · Görüntüleme: 66
Back