Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilgisayardan giriyorum aynı sorun var 2 gündür.Merhaba
Siteyi telefondan takip ediyorum.yorum yazdigimda konuya degil tek bir reklam olan bos bir sayfaya yonlendirme oluyor.Herkeste mi boyle yoksa telefon kaynakli bi sknti mi acaba?
Bende iPad kullanıyorum aynı sorun bende de oluyor,tekrar tıklayınca geliyor sayfa.Merhaba
Siteyi telefondan takip ediyorum.yorum yazdigimda konuya degil tek bir reklam olan bos bir sayfaya yonlendirme oluyor.Herkeste mi boyle yoksa telefon kaynakli bi sknti mi acaba?
Bu sorunla ilgili değişiklik yaptım.Merhaba
DüzelmediBu sorunla ilgili değişiklik yaptım.
Düzelmiş olması lazım
benimki düzeldiBu sorunla ilgili değişiklik yaptım.
Düzelmiş olması lazım
Hangi sayfada sorunu yaşadığınızı ve mümkünse ekran görüntü alırsanız ve buraya yazarsanız sevinirim.Düzelmedi
2015 şubat anneri konusunda cevap yazıp yolladığım halde aşağıda yollamamışım gbi duruyordu yada bi yorum yazıp da vazgeçip silince aşağıdan silinmedi bi kaç defa. Şimdi yok ama sorum sabah oldu. Olursa ekran resmi alcam. Birde sabah bazı konuların cevap kısmı çıkmadı yeniledim ama cevap kısmı çıkmadığı için cevap yazamadım.Hangi sayfada sorunu yaşadığınızı ve mümkünse ekran görüntü alırsanız ve buraya yazarsanız sevinirim.
Kullandığınız browser ın ne olduğunu yazar mısınız ?( Internet explorer , Mozilla Firefox veya chrome gibi. Bir de cep telefonu veya tablet ile mi bağlanıyorsunuz ?2015 şubat anneri konusunda cevap yazıp yolladığım halde aşağıda yollamamışım gbi duruyordu yada bi yorum yazıp da vazgeçip silince aşağıdan silinmedi bi kaç defa. Şimdi yok ama sorum sabah oldu. Olursa ekran resmi alcam. Birde sabah bazı konuların cevap kısmı çıkmadı yeniledim ama cevap kısmı çıkmadığı için cevap yazamadım.
Tabletten bağlanıyorum ipad safariden bağlanıyorum. Böyle oluyo işte aşağıda çıkıyo hep. Alıntı yapınca da üstüne alıntı yapıyoKullandığınız browser ın ne olduğunu yazar mısınız ?( Internet explorer , Mozilla Firefox veya chrome gibi. Bir de cep telefonu veya tablet ile mi bağlanıyorsunuz ?