Boş kese boş gebelik dediler ama geç döllenme

Bugün kürtaj için doktora gittiğimde doktor son bri kez baktığında bebeğin büyümüş oldugunu gördük zayıf da olsa kalp atışı aldık. Doktor direndiğini, güçelenebileceğini söyledi. Geç döllenme ymiş. Daha önce gittiğim doktor kalbinin atma imkanının olmadığını söylemişti. Sonuç inşallah hayırlısı olur ama ne olursa olsun şunu gördüm ki doktorlar ne derse desin 8 9 haftalık tan önce kürtaja gitmemek lazım🥺
Merhaba
Ben 8 haftalik hamileyim Sadece kese gorunuyor Doktor kürtaj dedi Sizin mesajınız bana biraz umut verdi Kaç haftalikken kalp atışı duydunuz Umarim sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz

Sonucunuz ne oldu
Merhaba mesajım 2 yıl öncedendi. Kalbi atmadı kürtaj oldum. Daha sonra 2 gebelik daha yaşadım Birinde kesenin içi boştu,kendiliğinden düştü. Sonraki gebeliğimde 6. Haftada kalbi atıyordu ama 8. haftada kalbi durdu Kürtaj yapıldı. Kısmet değilmiş Doktorum sorun olmadığını tekrar deneyebilecegimi sağlıklı bebeğe çok yaklastigimi söylüyor. Bakalım içimdeki kırgınlığı atarsam tekrar denerim belki

Merhaba mesajım 2 yıl öncedendi . Son adet tarihi ve ultasondaki görüntü arasında 2 hafta fark vardı.Kese göründü uzun süre sonra embriyo belirdi ama kalbi atmadı. Nerdeyse 10. Haftayi bekledik sonra kürtaj yapildi. Daha sonra 2 gebelik daha yaşadım Birinde kesenin içi boştu,kendiliğinden düştü. Sonraki gebeliğimde 6. Haftada kalbi atıyordu Sat ve ultrason tarihi uyumluydu. 8. haftada gittigimde hala 6 haftalik gorunuyordu ve kalbi durmustu.Yine ultrason ve sat arasında 2 hafta fark vardı. Kürtaj yapıldı. Moral bozmak istemem benim tecrubelerimde ultrason ve SAT arasi büyük fark varsa düşük oluyor. Son gebelikte de bunu bile bile yine de bir umut gelişir sağlıklı olur dedim ama olmadı. Kısmet değilmiş.Tavsiyem içinizde çok küçük bir ihtimal bırakın. Çok zor biliyorum insan o mucizeyi bekliyor ama ben o ihtimali yüksek tuttuğum için çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ve ruhen toparlanmam çok uzun sürdü. Doktorum sorun olmadığını tekrar deneyebilecegimi sağlıklı bebeğe çok yaklastigimi söylüyor. Bakalım içimdeki kırgınlığı atarsam tekrar denerim belki

X