• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelikte beta

meleklerim5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
14
7
1
Merhaba arkadaşlar 28 aralıkta gebelik testim pozitifti beta hcg 234 dü 2 gün sonra tekrar kan verdim 446 çıktı. Aradan 10 gün geçti 8 ocakta yani 5+3 de kese göründü ama beta değerim 1907 çıktı. Doktorum boş gebelik olabileceğini söylüyor. 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Benim gibi betası düzenli artmamış olan ama gebeliği yolunda giden varmı? Lütfen yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Benimde beta düzenli artmadığı için yarın kürtaj olacağım

Değerlerim

Beta HCG
26 Aralık - 42.9
29 Aralık - 69
31 Aralık- 76.3
2 Ocak - 99
4 Ocak - 243
8 Ocak- 607
10 Ocak - 810

Progesteron
31 Aralık -24.77
2 Ocak - 19,54
4 Ocak - 21,8
8 Ocak -13,41
10 Ocak - 6,55

Dün kürtaj oldum (beta 800 idi) bugün beta 200 e düşmüş. Dış gebelik gecirmemişim çok şükür. Bebek gelişmemiş. Boş gebelik yani.
Bana kalırsa bir süre bekle ve beta hcg artısını takip et. Forumda okudum bir kişinin başta çok düşük artmış tüm dr lar düşük yapacaksın demiş ama sonra düzenli artmış. Belki seninde öyle olur. Allahtan asla ümidini kesme. Ben 3 haftaya yakın bekledim. Ama 800 lerdeydi.. sağlıksız olduğu kesindi. Gelişmeleri haber ver. İnşallah güzel olur 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar 28 aralıkta gebelik testim pozitifti beta hcg 334 dü 2 gün sonra tekrar kan verdim 546 çıktı. Aradan 10 gün geçti 8 ocakta yani 5+5 de kese göründü ama beta değerim 1947 çıktı. Doktorum boş gebelik olabileceğini söylüyor. 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Benim gibi betası düzenli artmamış olan ama gebeliği yolunda giden varmı? Lütfen yardımcı olur musunuz

28.12 de 334
30.12 de 546
08.01 de 1947
Benimde 2 katı şekilde artmiyordu nerdeyse sizinki gibiydi. Doktorlara bu artisi sordugumda normal dediler. Ama sonra malesef boş gebelikten kürtaj oldum. Ama artisi bu sekilde olup hamileligi saglikli ilerleyenlerin yorumlarini okumustum burada. Umudunuzu kaybetmeyin🙏

Dün kürtaj oldum (beta 800 idi) bugün beta 200 e düşmüş. Dış gebelik gecirmemişim çok şükür. Bebek gelişmemiş. Boş gebelik yani.
Bana kalırsa bir süre bekle ve beta hcg artısını takip et. Forumda okudum bir kişinin başta çok düşük artmış tüm dr lar düşük yapacaksın demiş ama sonra düzenli artmış. Belki seninde öyle olur. Allahtan asla ümidini kesme. Ben 3 haftaya yakın bekledim. Ama 800 lerdeydi.. sağlıksız olduğu kesindi. Gelişmeleri haber ver. İnşallah güzel olur 🙏🏻
Geçmiş olsun rabbim inşallah en kısa sürede kucağını doldurur 🙏 haber ederim şuan 6+3 doktor 8 de gel bakalım kesenin içine demişti

Benimde 2 katı şekilde artmiyordu nerdeyse sizinki gibiydi. Doktorlara bu artisi sordugumda normal dediler. Ama sonra malesef boş gebelikten kürtaj oldum. Ama artisi bu sekilde olup hamileligi saglikli ilerleyenlerin yorumlarini okumustum burada. Umudunuzu kaybetmeyin🙏
Evet bende okudum bazısının 2 gün sonra aynı kalıpta sağlıklı olduğu bile olmuş beklemekten başka çarem yok. İnşallah en kısa zamanda anne olursunuz 🙏

Evet bende okudum bazısının 2 gün sonra aynı kalıpta sağlıklı olduğu bile olmuş beklemekten başka çarem yok. İnşallah en kısa zamanda anne olursunuz 🙏
Insallah hepimiz🙏 kurtajdN sonra 1 kere adet gordum suan ikinci adetimi görcektim ama 4 gun gecikti. Yarin test yapcam bakalim. Allah hayirlisini versin hepimize

Back