- 27 Eylül 2018
- 293
- 102
- 103
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1yildir olmuyordu tam umudu kestim oldu şimdide kese tek görününce boş gebelik korkusu sardıBos gebelikle ilgili detayli bilgilere sahip deģil im fakat neden boş gebelik kanisina vardiniz hemen bi bekleyin bakalim burda birinin daha degeri bu kadardi gördü sonra sanirim.
Yani evham yapmayin gozukur insaallah
Inşallah öyledir canım ya cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorumErken olduğu icin görünmemiş olabilir mi? İnşallahhh sağlıkla ilerler![]()
Kese tam yuvarlak değil korkuyorum cuma günü gidicem ama sabırsızlanıyorum. Ilk gebeliğin zar zor oldu zatenEvet işaretli yer kese ama boş gebelik demek için erken şu an yapacağınız bi şey yok kendinize Dikkat edin ağır iş yapmayın . Bir sonraki kontrolünüzde belli olur kötü düşünüp stres yapmayın inşallah vardır
Devam edicem ama kaybetmek istemiyorumAyrica bos gebelik olsa bile, bence bu durum bile umidini kesmemenizi gosteriyor.
Tedaviye devam edin.
Tam yuvarlak olmayabilir bu sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki sizi anlıyorum ama sabretmekten başka yapacak bi şey yok maalesef .Kese tam yuvarlak değil korkuyorum cuma günü gidicem ama sabırsızlanıyorum. Ilk gebeliğin zar zor oldu zaten![]()
Aklımda bir sürü soru işareti inşallah cuma günü hayırlı haberler alırımTam yuvarlak olmayabilir bu sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki sizi anlıyorum ama sabretmekten başka yapacak bi şey yok maalesef .
Gittin mi cnm draAklımda bir sürü soru işareti inşallah cuma günü hayırlı haberler alırım
Gittim canım ama.ozele gittim gobekt3n göremedi alttan baktı bebeğide gördük kalp atisinida duyduk çok şükürGittin mi cnm dra
Oh oh maşşallah be de bu cuma gidicem bakalım. Tebrik ederim com sevindimGittim canım ama.ozele gittim gobekt3n göremedi alttan baktı bebeğide gördük kalp atisinida duyduk çok şükür![]()
Allah rszi olsun canım inşalalh sende güzel haberler alırsın paylaş bizimle ❤❤Oh oh maşşallah be de bu cuma gidicem bakalım. Tebrik ederim com sevindim
Amiiin insallahAllah rszi olsun canım inşalalh sende güzel haberler alırsın paylaş bizimle ❤❤