• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik_pko_klomen

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Screenshot_20191124-175931_WhatsApp.jpg
kızlar ben pkoluyum 1yildir olmuyordu adetlerde duzensizdi.2. Klomende hamile kaldim iğne olmadan.tamda umudu kesmişken neyse 2 ekim de son adeti oldum 21 ekime kadar kan testleri negatif ti Bend e hiç takmadım taaki 15 kasım cumaya kadar komşunun ısrarıyla idrar testi yaptım anında kopkoyu 2 çizgi oldu inanamadım tabi akşama kan verdim beta 15 bin 552 cıktı. Ptsi kadın doğuma gittim benim göbekte zaten fazla kilom var 2 kere göbekten baktı göremedi sonra alttan baktı boş keseyi gördü korkuyorum boş gebeliktir diye.10gun sonraya randevu verdi yani bu cuma gidicem kontrole çok korkuyorum acaba boş gebelik midir başına gelen varmi ? Şu isaretledigim yer mi kese oluyo yardımcı olun lütfen ve ıntde sonuçlarda gs 10mm yazıyo bu nedemek ? Çok endişeliyim zar zoe oldu zaten tekrar üzülmek istemiyorum

Bos gebelikle ilgili detayli bilgilere sahip deģil im fakat neden boş gebelik kanisina vardiniz hemen bi bekleyin bakalim burda birinin daha degeri bu kadardi gördü sonra sanirim.
Yani evham yapmayin gozukur insaallah

Bos gebelikle ilgili detayli bilgilere sahip deģil im fakat neden boş gebelik kanisina vardiniz hemen bi bekleyin bakalim burda birinin daha degeri bu kadardi gördü sonra sanirim.
Yani evham yapmayin gozukur insaallah
1yildir olmuyordu tam umudu kestim oldu şimdide kese tek görününce boş gebelik korkusu sardı:((

Evet işaretli yer kese ama boş gebelik demek için erken şu an yapacağınız bi şey yok kendinize Dikkat edin ağır iş yapmayın . Bir sonraki kontrolünüzde belli olur kötü düşünüp stres yapmayın inşallah vardır

Evet işaretli yer kese ama boş gebelik demek için erken şu an yapacağınız bi şey yok kendinize Dikkat edin ağır iş yapmayın . Bir sonraki kontrolünüzde belli olur kötü düşünüp stres yapmayın inşallah vardır
Kese tam yuvarlak değil korkuyorum cuma günü gidicem ama sabırsızlanıyorum. Ilk gebeliğin zar zor oldu zaten 😥😥

Kese tam yuvarlak değil korkuyorum cuma günü gidicem ama sabırsızlanıyorum. Ilk gebeliğin zar zor oldu zaten 😥😥
Tam yuvarlak olmayabilir bu sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki sizi anlıyorum ama sabretmekten başka yapacak bi şey yok maalesef .

Back