• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik

Merhaba,
Ben de sizinle aynı durumdayım ve 4gün beklemem gerekiyor ancak zaman geçmiyor. Sizin nasıl sonuçlandı acaba? İnşallah olumlu sonuçlanmıştır.

Merhabalar. Oncelikli duam bebeğinizin sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almanız. Ben ne yazık ki kalp atışı durması nedeniyle kürtaj oldum. Rabbim verdi gene O aldi. Hic stres yapma. Sen ne yaparsan yap hersey olacagina variyor. Rahat ol. Yasayacagin hersey Rabbimin takdiri. Ben de 3doktora daha gorundum. Askeri hastaneye gittim. Ozel doktora gittim. Devlete gittim. Hani ola ki insan boyle yaparak birseyleri degistirebilecegini saniyor. 2 ay oldu. Şimdi yeniden bebek istiyorum. İnşallah sen en yakin zamanda kalp atışlarını duyarsınız..

Merhabalar. Oncelikli duam bebeğinizin sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almanız. Ben ne yazık ki kalp atışı durması nedeniyle kürtaj oldum. Rabbim verdi gene O aldi. Hic stres yapma. Sen ne yaparsan yap hersey olacagina variyor. Rahat ol. Yasayacagin hersey Rabbimin takdiri. Ben de 3doktora daha gorundum. Askeri hastaneye gittim. Ozel doktora gittim. Devlete gittim. Hani ola ki insan boyle yaparak birseyleri degistirebilecegini saniyor. 2 ay oldu. Şimdi yeniden bebek istiyorum. İnşallah sen en yakin zamanda kalp atışlarını duyarsınız..

Çok üzüldüm. :( İyi dileklerin ve desteğin için minnettarım. Ya kalbini duyacağım ya da aynı süreçlerden ben de geçeceğim, dediğin gibi kabullenmek kolay olmayacak.. :( İnşallah iyi haberler veririm ve en yakın zamanda da senin iyi haberini duyarım. Sağol, varol.

Çok üzüldüm. :KK43: İyi dileklerin ve desteğin için minnettarım. Ya kalbini duyacağım ya da aynı süreçlerden ben de geçeceğim, dediğin gibi kabullenmek kolay olmayacak.. :KK43: İnşallah iyi haberler veririm ve en yakın zamanda da senin iyi haberini duyarım. Sağol, varol.

Selamlar. Ne yaptınız? İnşallah hayırlı ve güzel haberlerinizi verirsiniz...

Selamlar. Ne yaptınız? İnşallah hayırlı ve güzel haberlerinizi verirsiniz...

Çarşamba sabahı çağırdı doktor, o güne kadar diken üstünde beklemedeyiz.. :( Olumlu düşünmeye çalışıyoruz.. Eğer, inşallah, büyüyorsa bebişimiz onu kötü etkilememek için elinizden geleni yapıyoruz. O gün büyümüş olursa dünyalar bizim olacak.. Mutlaka haber vereceğim. Desteğe çok ihtiyacım var, çok çok teşekkür ederim. Sizden de iyi haberler duymak dileğiyle..

Çarşamba sabahı çağırdı doktor, o güne kadar diken üstünde beklemedeyiz.. :KK43: Olumlu düşünmeye çalışıyoruz.. Eğer, inşallah, büyüyorsa bebişimiz onu kötü etkilememek için elinizden geleni yapıyoruz. O gün büyümüş olursa dünyalar bizim olacak.. Mutlaka haber vereceğim. Desteğe çok ihtiyacım var, çok çok teşekkür ederim. Sizden de iyi haberler duymak dileğiyle..

Günaydın. Bu mübarek ramazan ayında inşallah çok çok mutlu bir şekilde çıkarsınız doktor odasından. Dualarım seninle..

Günaydın. Bu mübarek ramazan ayında inşallah çok çok mutlu bir şekilde çıkarsınız doktor odasından. Dualarım seninle..

Burada güzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki.. Hem kendim hem de daha 3-4gün önceki ben gibi burada satır satır umut arayanlar için..

Ama ne yazık ki aradan geçen günlerde büyümemiş.. Kalbi atmıyor. İki doktor da aynı şeyi söyledi. Yarın sonlandırmazsak ve kendi düşerse, tam düşmez hem gene kürtaj gerektirirmiş hem de iltihap yapıp gelecek için tehlike oluştururmuş. Dolayısıyla yarın alınacak..

Ama burada umut arayanlar umutlarını tüketmesinler. Ben sayıca az da olsa güzel örnekler de okudum. Kalp atışının geç görülmesi duyulmasının geç döllenmeden de kaynaklanabildiğini öğrendim.

Bana destek olduğunuz için minnettarım, Allah razı olsun. Tanımadığım sizlerle çevremdeki bir çok kişiden artık daha yakınım. Yani bu süreçte yeni farkedişler yaşadım, hepsini iyi alacağım, iyi anacağım.

Bundan sonrası ancak tevekkül, ötesi yok..

Burada güzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki.. Hem kendim hem de daha 3-4gün önceki ben gibi burada satır satır umut arayanlar için..

Ama ne yazık ki aradan geçen günlerde büyümemiş.. Kalbi atmıyor. İki doktor da aynı şeyi söyledi. Yarın sonlandırmazsak ve kendi düşerse, tam düşmez hem gene kürtaj gerektirirmiş hem de iltihap yapıp gelecek için tehlike oluştururmuş. Dolayısıyla yarın alınacak..

Ama burada umut arayanlar umutlarını tüketmesinler. Ben sayıca az da olsa güzel örnekler de okudum. Kalp atışının geç görülmesi duyulmasının geç döllenmeden de kaynaklanabildiğini öğrendim.

Bana destek olduğunuz için minnettarım, Allah razı olsun. Tanımadığım sizlerle çevremdeki bir çok kişiden artık daha yakınım. Yani bu süreçte yeni farkedişler yaşadım, hepsini iyi alacağım, iyi anacağım.

Bundan sonrası ancak tevekkül, ötesi yok..

Günaydın. Şu an ki ruh halinizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben de aynı şeyleri yaşadım sizinle. Aynı süreçlerden geçtim. Çok üzüldüm. Ama şu an sizin de bir zaman sonra benimle yaşadığım bu güzel duyguları yaşayacağınızı biliyorum ve kendinizi sadece geleceğe planlamanızı söyleyebilirim. Kolay birşey değil ama doğanın kadınların çoğuna yaşattığı doğal birşey. Benimkinin üstünden 2 ayı fazla bir zaman geçti. Yeniden bebek istiyorum. Sizde o güzel günleri yaşayacaksınız. En azından ümitsiz değilsiniz. Bebeğiniz olabileceğini biliyorsunuz.
Rabbim yardımcınız olsun...

Back
X