• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş gebelik

kardelen_123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2
0
6
34
Balıkesir
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 5 ay önce boş gebelik teşhisi ile kürtaj oldum ve şuan yine hamileyim son sat 29 temmuz ve 04.09 da beta hcg de sonuç 339.27 çıktı ama keseye bakmadılar çok küçük diye fakat ben dayanamadım ve radyoloji uzmanı arkadşıma ulturason baktırdım ve oran bu kadar küçükken kese var dedi 4 haftaya uyumlu ve içime şüphe düşürdü 09.09 da tekrar kan testi yaptırdım bu sefer sonuç 1584.52 çıktı değer çıkmış ve doktor bana gebesin dedi sevinemedim bile ulturason bakmasını istedim yine küçük diye bakmadı ve 15 gün sonra gel dedi bu kadar süre kim bekleyebilir ki bir öncekinde bu kadar hayal kırıklığına uğramışken dayanamayıp tekrar ultrason baktırdım arkadaşıma ve kese yine var dedi ve boyutları ilk baktığı gibi çıktı.şimdi aranızda boş gebelik yaşayan yada bu sonuçlara benzer bişeyler yaşayan varmı...3 yıllık evliğim ve bir sonuç elde edemedim...yardımcı olabilirmisiniz...

banada doktorum dış gebelik dedi 12 haftalık hamileyim ama ağrım ve kanamam yok kese görünüyor 41mm doktorum kürtaj olmamı istedi sizce ne yapmalıyım

banada doktorum dış gebelik dedi 12 haftalık hamileyim ama ağrım ve kanamam yok kese görünüyor 41mm doktorum kürtaj olmamı istedi sizce ne yapmalıyım

anlamadım - kese görünüyormuş, büyüyormuş, o zaman dış gebelik nasıl olabilir ki? başka doktordan randevu alın.

anlamadım - kese görünüyormuş, büyüyormuş, o zaman dış gebelik nasıl olabilir ki? başka doktordan randevu alın.

evet kese görünüyor ama kalp atımı yok doktor kanama mutlaka gelecektir daha fazla büyümeden alalım diyor kanamam olmadığı içinde ne yapacağımı bilemiyorum

Sonuç kürtaj tatlım :( evet kese büyür aynı olayları bende yaşadım :S

Back