boş gebelik

yezel

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
10
0
mrh. arkadaşlar ben 6 ay aralıklarla boş gebelik tanısıyla 2kez kürtaj oldum.son kürtajımdan sonra 2 ay geçti.tekrak denemek istiyorum sizce erkenmi,acaba yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim

canım cok gecmiş olsun 2 demi boş gebelikti neden tekrarlıyo bu yaaa bende 24 agustosta kürtaj oldum bos gebelik nedeniyle ve korunamadık kürtajdan sonra bende bu ay korkuyorum bişey olurmu olursa saglıklı olurmu diye int de bir hastalık sonrası tekrar denenebilir yazıyodu bakalım hakkımızda hayırlısı tekrar yasatmasın allah

sanada çok geçmiş olsun seni çok iyi anlyorum.evet canım ikiside boş gebelikti.doktorum bu tamamen tesadüf dedi ve yapabilicemiz birşey yok diyor,deneme yanılma yöntemiyle sonuca ulaşıcaz artık,pes etmek yok

slm kızlar ben de boş gebelik sonucu kürtaj oldum parça kalmış 1 ay kanamam oldu şimdi yok ama korkuyorum siz ne zaman korunmayı bıraktınız?

slm kızlar ben de boş gebelik sonucu kürtaj oldum parça kalmış 1 ay kanamam oldu şimdi yok ama korkuyorum siz ne zaman korunmayı bıraktınız?

canım ben hiç korunmadım ilkininde kaçırdık diye bidaha kornmadık ve ben kürtajdan sonra daha hastalanmadım bakalım belki süpriz olur

X