Boş gebelik

merbur35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
63
38
33
Kızlar bugun doktora gittim kalp atışı duymak için ultrasonda duyamadık vajinal baktı ondada duyamadık doktor 4 gün sonra gel duyamazsak boş gebelik olabilir dedi çok üzgünüm bir yandanda geç döllenme olabilir dedi ama içime kurt düştü başına böyle birşey gelen varmı yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 19
canım ultrasonda yolk görünüyor bebek daha cok küçüktür yolk varsa bebekte oluşuyor bence boş gebelik degil içini ferah tut bir haftaya görürsün

canım ultrasonda yolk görünüyor bebek daha cok küçüktür yolk varsa bebekte oluşuyor bence boş gebelik degil içini ferah tut bir haftaya görürsün
İnşallah canım doktorum çok korkuttu 4 gün içinde kalp duymazsak boş gebelik dedi 😞

İnşallah canım doktorum çok korkuttu 4 gün içinde kalp duymazsak boş gebelik dedi 😞
bazı drlar öyle malesef bende 6 haftada gittim ne bebegi görebildi nede kalp ama yolk sac vardı bir hafta sonra gittim 7 haftada bebegi gördüm kalpte duyuldu cok az ve bebege göre daha yeni 6 haftalık olmuşsun dedi o yuzden 9 haftaya kadar beklemek lazım ki benimde bundan önce boş gebelik gecirdim onda 8 haftaya kadar bekledik kese bom boştu hiç bi oluşum yoktu o yüzden kürtaj oldum

Son regl bitişime göre 7 hafta ama ben ovülasyon testi ile hamile kaldım yani ne zaman bebek olduğunu biliyorum ona göre hesapladığımda 4hafta 5 gün oluyor
4+5 sen daha çok erken kalp duyulması için ya ben 6 haftalık 2 günken duydum ya ki normal de böyle oluyor zaten. Bence ya doktorunu değiştir ya da sen 6 haftalık olunca git ona

X