Boş gebelik

seliiiiinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
10
2
26
Merhaba arkadaşlar 10 aralıkta dış gebelik olabilir denildi başka hastahanede baktırdım kesem gözüktü 16 aralıkta tekrar gittim beslenme kesesi yok dediler boş gebelik olabilir dediler yaşadınız mı

Merhaba arkadaşlar 10 aralıkta dış gebelik olabilir denildi başka hastahanede baktırdım kesem gözüktü 16 aralıkta tekrar gittim beslenme kesesi yok dediler boş gebelik olabilir dediler yaşadınız mı
Kaç haftalık tam olarak? Ben boş gebelik yaşadım benimki şöyle oldu değerim çok güzel katlanarak arttı sonra gittim 5 haftalık kese 6mm güzel dedi on gün sonra gel dedi gittim kesen olduğu gibi duruyor on gün önce nasılsa aynı bırak bebeği kese büyümemiş dedi normalde Begüm 1mm en az büyümesi gerekirdi dedi hani kese büyüse bebek geç de görünebiliyor dedi ve kürtaj oldum boş gebelik yani ha bazen de kese büyür ama bebek oluşmamıştır o da boş gebelik oluyor seninki net deil ama kesen var dediyse on gün sonra git anlaşılır

Boş gebelik dediğiniz dış gebelik mi oluyor ? Eğer dış gebelikse önce gebelik testinizin pozitif çıkması gerekiyor değil mi ? Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın

Boş gebelik dediğiniz dış gebelik mi oluyor ? Eğer dış gebelikse önce gebelik testinizin pozitif çıkması gerekiyor değil mi ? Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Dış gebelik rahim içerisine yerlesmeyen gebeliklere deniyor. Boş gebelikte kese rahim içerisinde doğru yere tutunmuş oluyor ama genetik vs sebeplerle icersinde bebek canlanamiyor

Dış gebelik rahim içerisine yerlesmeyen gebeliklere deniyor. Boş gebelikte kese rahim içerisinde doğru yere tutunmuş oluyor ama genetik vs sebeplerle icersinde bebek canlanamiyor
Her iki gebelikte de kandaki testin pozitif çıkması yani gebeliğin doğrulanması gerekiyor sonraki süreçte normal mi dış mi boş mu diye tetkikler yapılıyor Dimi ? Bilmediğim için bende bir konu açtım da tam cevap alamadım o yüzden arkadaşın konusuna yorum yazarak öğrenmek istedim

Evet ikisinde de beta hcg yüksek çıkıyor kanda da idrarda da pozitif. Dış gebelik mi boş gebelik mi bu tahlille belli olmaz ultrasonda tespit ediliyor.

Evet ikisinde de beta hcg yüksek çıkıyor kanda da idrarda da pozitif. Dış gebelik mi boş gebelik mi bu tahlille belli olmaz ultrasonda tespit ediliyor.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için arkadaşın konusunun yorumunuda meşgul etmek istemiyorum. Rica etsem benim konumuda okur musunuz ? Belki bilgi sahibisinizdir banada cevap verebilirseniz çok sevinirim

Benim kesem büyüyordu en son gittiğim doktor 5 haftalık gözüküyor dedi ondan önce gittiğimde de kesem 5 haftalıktı

O
Benim kesem büyüyordu en son gittiğim doktor 5 haftalık gözüküyor dedi ondan önce gittiğimde de kesem 5 haftalıktıK
Kese büyümemisse süreç içinde bos gebelik olma ihtimali cok yüksek son bir kontrole daha git için rahat etsin. Ama her gün 1 mm büyümesi lazım normalde kesenin

O

Kese büyümemisse süreç içinde bos gebelik olma ihtimali cok yüksek son bir kontrole daha git için rahat etsin. Ama her gün 1 mm büyümesi lazım normalde kesenin
1 hafta ile arayla olan kesem

Eklentiler

• 18B1DB19-6382-49FE-987E-1B9DDF020CC8.jpeg
    115,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 3982111A-6785-43FE-B194-60D61D80A9C6.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 20
Perşembe gününe randevum var tekrar bol bol dua eder misiniz bebeğimi göreyim
Canım sen içini ferah tut bebeğini ilk öğrendiğinde hangi doktora gidildiyse o doktorda, hastane de sabit kalınmalı keza farklı doktorlara hastanelere gidildiğinde laboratuvar(kan idrar )sonuçları veya ultrason ölçümleri marka,kalite(eski yeni ) olmasından dolayı farklı çıkabiliyor olabiliyor böyle şeyler ama şimdi senin durumun çok farklı bu doktor böyle söyledi diye umudunu kaybetme , belki geç döllenme olmuştur son adet tarihinle bebeğin haftası birbirine uymuyordur bu sebeple büyümüyor gibi görünebilir , sen sadece sağlam iyi bi doktor bul ona git inşallah bebeğin seninledir canım

Ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…