Boş gebelik

dilara12344949

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
14
3
22
Merhaba arkadaşlar ben dün hastaneye gittim ve 6 haftalık hamileyim kese görünüyor ama bebek görünmüyor çok korkuyorum boş gebelik olucak diye 10 gün sonra tekrardan gel dedi eğer görmezsek kürtaj olucaksın dedi bu durumu yaşayan varmı acaba lütfen cevap verirmisiniz

Yaşadım canım aynı gün özel hastaneye gittim yandı devlette bana kese boş dedikleri den sonra özelde bırak kendini. Boş olmasını karından kalp atışını bile duymuştum. Kendine stres yapma bir kaç gün içinde özele git at kafandan bu düşünceyi canim

Ben aynı gün özelede gittim devletede ikiside görmedi küçük olduğu için görmünmüyor olabilir mi acaba 10 gün sonra gittiğimde inşallah gözükür :KK43:(

Ya üzülme, ben anlamiyorum böyle olumsuz konusmalari, bunu anlatmanin bin türlü yolu var bana da var gibi de yok gibi de dedi 6+0da bir hafta sonra lekelenmem var diye gittim hem gördüm hem duydum kalp atışını bebisler söz konusuysa bir günün bile farkı oluyor hemen karamsarlık umutsuzluk yok, 8+10.haftaya kadar yolu var bı terslik olmadığı sürece üzülme sen gelişir inşallah

Ya üzülme, ben anlamiyorum böyle olumsuz konusmalari, bunu anlatmanin bin türlü yolu var bana da var gibi de yok gibi de dedi 6+0da bir hafta sonra lekelenmem var diye gittim hem gördüm hem duydum kalp atışını bebisler söz konusuysa bir günün bile farkı oluyor hemen karamsarlık umutsuzluk yok, 8+10.haftaya kadar yolu var bı terslik olmadığı sürece üzülme sen gelişir inşallah

Merhaba arkadaşlar ben dün hastaneye gittim ve 6 haftalık hamileyim kese görünüyor ama bebek görünmüyor çok korkuyorum boş gebelik olucak diye 10 gün sonra tekrardan gel dedi eğer görmezsek kürtaj olucaksın dedi bu durumu yaşayan varmı acaba lütfen cevap verirmisiniz
Ben varım bu durumu yaşayan.doktorun biri baktı şuan bebek gorunmuyo haftaya gel dedi.cok agladigim için eşim başka doktora götürdü ultrasonu iyi olan.o hemen gördü.hersey çok normal haftaya kalp atışını duyarız dedi.ve öyle de oldu sağlıkla doğurdum çok sukur

Aynı sorunu suan bende yaşıyorum kese var bebek yok benimki 5 haftalık bende cok korkuyorum boş olur diye bende beta bakmadı alttan ultrasonda kesem görüldü cuma gitcem yine insallah bebişlerimiz saglıklı bir sekilde gelişir ve kucagımıza alırız 🤲🏻🌸

Bende aynı durumdayım keseyi gördük ama daha erken bebeği görmeksizin 5-6 haftalık olduğunu düşünüyor doktorum 10 gün sonra gel dedi cuma gidicem işte dua edin kızlar

Rabbim bütün hamilelere bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah doktora gidip geldiğimizde bebeğimizi görüp duyup mutluluğumuzu burda baylaşıcaz inşallah

X