Bişey olmaz, ben kalbi duran bebeğimi bir aydan fazla taşıdım böyle durum yaşayan da çok var, sıkıntı yapma, hazır oldugunda gidersin bikac gün sonra, sağlıcakla da yeni gebeliklerin olur inşallahKızlar 8+3 gün olarak kalp atışlarını dinlemeye gittim. Fakat kese içinde bebek yok dediler özele de gittim aynı şey denildi boş gebelik zehirlemez kendini hazır hissettiginde aldır dediler. Bulunduğum bölgedeki doktor izne ayrılıyor 1 gün için. İki gün de haftasonu var sizce pazartesiye kadar beklesem sorun olur mu yaşayan var mı
İlk gebeliğim ve çok korkuyorum tekrar olur mu olursa aynı şekilde mi olacak hep diyeBişey olmaz, ben kalbi duran bebeğimi bir aydan fazla taşıdım böyle durum yaşayan da çok var, sıkıntı yapma, hazır oldugunda gidersin bikac gün sonra, sağlıcakla da yeni gebeliklerin olur inşallah
Kanama olur ve bu seni çok etkiler dedi doktor bana bu beni korkutuyorÇok geçmiş olsunboş gebelikte hiçbir zehirleme olmuyor. Ben de bu ayın başında yaşadım aldırmadım düşük yaptım,
Sürecimi ve benzeri durumları buradan inceleyebilirsiniz;
Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)
Üzülme stres yapma bir iki adet geçsin denersin sonra, düşük yapmayan yoktur belki de artık, sonrasında sağlıklı bebekler olmasa nüfus ne olurdu, tabii ki de sağlıklı gebeliklerin olur bu böyle oldu diye salma kendini, senin için sonrası güzel olur inşallah şimdilik bu adımı at hallet gerisi hallolurİlk gebeliğim ve çok korkuyorum tekrar olur mu olursa aynı şekilde mi olacak hep diye
Kanama öyle pat diye olmuyor, tabii değişir bı durum ama başlarsa lekelenmen, kanaman gidersin bı acile, doktorunu beklemene gerek yok, acilde müdahale ederlerKanama olur ve bu seni çok etkiler dedi doktor bana bu beni korkutuyor
Sayfaya girip bakarsanız kürtaj olanlar da var anlayabilirsiniz süreçleri ve hatta oradan sorup/tecrübelerinizi de paylaşabilirsiniz,Kanama olur ve bu seni çok etkiler dedi doktor bana bu beni korkutuyor
Ben bı kimyasal gebelikle düşük yaptım bir de boş gebelik sonucu kürtaj oldum. Kendi kendine düşmesini beklersen çok zorlanırsınız kanama da çok olur. 6 haftalık dusugumde 8 haftalık kurtajima göre daha zorlandim. Allah sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin.Kanama olur ve bu seni çok etkiler dedi doktor bana bu beni korkutuyor