• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik

Yarin hafta sonu devlete gidemem. Özeldede cok para istediler kürtaja😑 pazartesiye kdr beklicem insallah bida gelmez kanama😑
Anladım canım çok geçmiş olsun 😞 öyle valla sanki doğum parası gibi para alıyolar 5 ay önce 6500 liraya oldum

Anladım canım çok geçmiş olsun 😞 öyle valla sanki doğum parası gibi para alıyolar 5 ay önce 6500 liraya oldum
Dunde benden 5.200 istediler yazik gunah 5 dk lik bir islem sonucta resmen soyguncular. Cok tesekkur ederm yorumunuz icin

Beta

Beta hcg düzenli artsaydı belki beklenebilirdi. Ama kan değerleri düzenli gitmedi bekledik kese için kese gözüktükten sonra bir hafta daha bekledik ultrasondada vajinalda da kesenin içi boştu kesin olması için radyoloji ye de gönderdiler orda da bakıldı içinde bir gelişim yoktu kalp atışı olmadığından da emin oldular o şekilde kürtaj yapıldı belki farklı şeyler söylenir diye 3 ayrı doktora gittim ama hep aynı şeyler söylendi. Normal de 6 haftada alttan bakıldığında kesenin içinde en azından bebeğin gelişimini gösteren damar görünüyormuş bebek görünmesede bende hiç bir gelişim yoktu
Bende benzer durumu yaşıyorum. Beta hcg çok çok az artıyor. %10 sadece. Ama progesteronum yüksek.
Dış gebelik mi boş gebelik mi 3 hekim anlamadı. Sizin progesteron nasıldı boş gebelikte?

Bende benzer durumu yaşıyorum. Beta hcg çok çok az artıyor. %10 sadece. Ama progesteronum yüksek.
Dış gebelik mi boş gebelik mi 3 hekim anlamadı. Sizin progesteron nasıldı boş gebelikte?
Kese gözüktü mü peki. Kese gözüktüyse dış gebelik değildir büyük ihtimal. Benim %40 50 artıyordu ama yinede iki katı artması gerektiğini yeterli olmadığını söylediler malesef. Kaçıncı haftada olduğunuz belli mi? Beta kaçlarda

Merhaba
Telefonumdaki uygulamaya göre (regl tarihimden itibaren) 4 hafta 6 günlü hamileyim fakat beta hcg oranları aşağıdaki gibi…
Kese daha görünmezmiş ama beta hcg de artmıyor.
Vajinal kurulukta yaşıyorum.
Beta HCG
26 Aralık - 42.9
29 Aralık - 69
31 Aralık- 76.3
Progesteron
31 Aralık -24.77

Merhaba
Telefonumdaki uygulamaya göre (regl tarihimden itibaren) 4 hafta 6 günlü hamileyim fakat beta hcg oranları aşağıdaki gibi…
Kese daha görünmezmiş ama beta hcg de artmıyor.
Vajinal kurulukta yaşıyorum.
Beta HCG
26 Aralık - 42.9
29 Aralık - 69
31 Aralık- 76.3
Progesteron
31 Aralık -24.77
Benim progesteron a hiç bakmadılar ben daha yüksek değerlerde öğrendim 1000liydi nerdeyse. Sonra kese gözüktü ama bebek yoktu bekledik 3 doktor değiştirdim bebek gören olmadı normalde bebeği besleyen damar görünmesi gerekiyormuş oda yoktu boş gebelik olduğu anlaşıldı. Senin değerlerinde hiç artmamış gibi ne yazık ki sağlıksız görünüyor canım 😞 çok zordu ozamanları yaşamak bende çok araştırdım beta yavaş artıp sağlıklı ilerleyen varmı diye ama pek bi sonuca ulaşamadım. Nedense tüm doktorlar betaya göre direk kesin karar veriyorlar bende onu anlamamıştım daha ilk gittiğim doktor iki betama bakıp direk kürtaj yapalım sağlıksız zaten kanaman başlar demişti başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü

Benim progesteron a hiç bakmadılar ben daha yüksek değerlerde öğrendim 1000liydi nerdeyse. Sonra kese gözüktü ama bebek yoktu bekledik 3 doktor değiştirdim bebek gören olmadı normalde bebeği besleyen damar görünmesi gerekiyormuş oda yoktu boş gebelik olduğu anlaşıldı. Senin değerlerinde hiç artmamış gibi ne yazık ki sağlıksız görünüyor canım 😞 çok zordu ozamanları yaşamak bende çok araştırdım beta yavaş artıp sağlıklı ilerleyen varmı diye ama pek bi sonuca ulaşamadım. Nedense tüm doktorlar betaya göre direk kesin karar veriyorlar bende onu anlamamıştım daha ilk gittiğim doktor iki betama bakıp direk kürtaj yapalım sağlıksız zaten kanaman başlar demişti başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü
Boş gebelik olsa razıyım dış gebelikse diye korkuyorum :( daha sıkıntılı ve riskli oluyormuş. Anlamamalarıda beni üzüyor ne yapacağım bilmiyorum

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten ben boş gebelik yaşadım boş gebelikte hiç bir belirtim yoktu hamileliğe dair ve varjinam aşırı kuruydu aslında kormak istemiyorum aynı şeyleri yaşamak hiç istemiyorum ama varjinam yine kuru aşırı değil ama kuru ve adetim geçikti yine hiç bir belirtim yok artık diyorum ki adet olayım şimdi hamileliği çok istediğim halde
Boş gebelik belirtileri böylemidir birileri yazsa bana içim rahat olsa şimdiden teşekkürler
Bende boş gebelik yaşadım ama normal gebelik belirtileri idi böyle değildi bulantımı bile dibine kadar yaşadım

Bugün keseye benzer bişey var ama emin olamadı doktorlar yarın kürtaj olacağım beta hcg düşerse dış gebelik değildir diyorlar… muhtemelen boş gebelik

Back
X