Boş gebelik

zeynooom1

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
246
67
13
29
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten ben boş gebelik yaşadım boş gebelikte hiç bir belirtim yoktu hamileliğe dair ve varjinam aşırı kuruydu aslında kormak istemiyorum aynı şeyleri yaşamak hiç istemiyorum ama varjinam yine kuru aşırı değil ama kuru ve adetim geçikti yine hiç bir belirtim yok artık diyorum ki adet olayım şimdi hamileliği çok istediğim halde
Boş gebelik belirtileri böylemidir birileri yazsa bana içim rahat olsa şimdiden teşekkürler

Boş gebelik normal gebelik gibi ilerler tek farkı kese 25 mm olduğu halde bebek oluşmaz ve kürtaj gerekir yani vajinal kuruluk kusma vb belirtileri aynıdır

Bos gebelik normal hamilelik gbi ilerliyor. Tum belirtileri yaşiyor insan

Herkesin cevaplar8 için sağolun geçikmem olmuyirdu hiç 3 gün geçince telaşlandım bugünde adet sancisı oldu bende o yüzden endişelerim gitti

Bende boş gebelik yaşadım. Boş gebelikte belirtiler aynı oluyor ve beta hcg düzenli ilerlemiyor yani düzenli ilerlese bile iki günde bir iki katına katlaması gerekiyormuş bende yükseliyordu fakat iki kat artmıyordu 6 haftaya kadar bekledik ve muayenede kesenin boş olduğu görüldü zorunlu kürtaj oldum o gün

Kurtaj icin 6. Hafta erken deilmi. 8 yada 9 haftaya kdr bekletiyorlar die bliorum ☹

Kurtaj icin 6. Hafta erken deilmi. 8 yada 9 haftaya kdr bekletiyorlar die bliorum ☹
Beta
Beta hcg düzenli artsaydı belki beklenebilirdi. Ama kan değerleri düzenli gitmedi bekledik kese için kese gözüktükten sonra bir hafta daha bekledik ultrasondada vajinalda da kesenin içi boştu kesin olması için radyoloji ye de gönderdiler orda da bakıldı içinde bir gelişim yoktu kalp atışı olmadığından da emin oldular o şekilde kürtaj yapıldı belki farklı şeyler söylenir diye 3 ayrı doktora gittim ama hep aynı şeyler söylendi. Normal de 6 haftada alttan bakıldığında kesenin içinde en azından bebeğin gelişimini gösteren damar görünüyormuş bebek görünmesede bende hiç bir gelişim yoktu

Bana 6+5 te bos gebelik gibi duruyor bebek gorunmuyor dedi doktor. Haftaya tekrar gel dedi bugun randevum var gtcem bakalm ama pek umudum yok. Yani en azindan seni 1 hafta kadar daha bekletebilirlerdi diye dusundum ama tabi 3 doktorda ayni seyi soluosa dogrudur. Cok gecmis olsun allah bidaha yaşatmasin ..

Amin inşallah, sizinki öyle değildir inşallah dediğim gibi küçücük bir umut aradık biz ama maalesef hepsi aynı şeyi söyledi eğer bir damar bir gelişim görünseydi zaten asla olmazdım birde ara kanamamda oldu benim. Aslında beta hcg düzensiz olduğunu bir öğrendik hiç bir şey yolunda gitmedi bizim en güzel geçmesi gereken zamanlarımız stres ve korkuyla geçti doktor değiştirmek umut etmek vs çok yordu ilk gebeliğimdi hiç bir şey bilmiyorduk

Birde benim normalde de adet düzensizliği olduğu için 2 ay adet olmadan kalmıştım canım o yüzden mesela hiç ne kadarlık olduğunu hesaplayamadılar tarihler hiç tutmadı belkide 6.haftadan fazlaydı kürtaj olduğumda 7 haftada olmuş olabilir emin değilim. İlk olunca hiçbr şey bilmiyor insan başıma gelince herşeyi araştırıyosun, seni çok anlıyorum şuan ben çok araştırmıştım boş diye korkutabilirler sen moralini bozma haftaya bir giderdin inşallah kalp atışı duyar gelirsin böyle bir ihtimalde var bizde bunun için bekledik hep ama malesef

Merhaba 6+2 yiz. Bugün keseyi gördük gayet iyi büyümüş kesen dedi ama o an heyecandan aklıma gelmedi soramadım bebeği görüyor muyuz diye 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi 6 haftalıkken bebeğin görünmesi gerekmez mi?

Bugun kontrolum vardi. Bos gebelik oldgu kesinlesti kurtaj olcam

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah biliyorum çok zorlu bir süreç ama kendini yıpratma her şey olacağına varıyor ne desekte.. Peki beta hcg takibi yaptılarmı sende de değerlerin normal mi ilerledi

Ben sadce 2 defa beta baktirdim. Iki kati deil yuzde 70 civari artmisti. Normal artisi demisti doktor. Herseyin hayrlisi allahin takdiri. Rabbim dermansiz dert vermesin

Kizlar bugun devlet hastanesinde bi dr a gittim bos gebelikten kurtaj icin. Doktor ultrasonla bakti 6+4 goruyorum 1 hafta daha bekleyelim ole yapalim kurtaji dedi. Dun ozel hastanedeki doktor 9+5 kurtaj olman lazm artik dedi. Ikiside farkli hafta hesapladi ben anlamadim bisey

Az once 2-3 danla kan gordum ic camasirimda. Acile gitmelimiyim. Yosa sabahi ki bekliyim sizce acilde uyusturmadan aliolar dediler cok korkuyorum
Bende çok duymuştum uyuşturmadan yaptıklarını o yüzden hep korktum ve özele gitmiştim benimde kürtajdan önce iki üç damla hep kan gelmişti doktorum normal demişti herkesin süreci farklıdır tabi ama kanaman çok değilse gitme bence her türlü kürtaj denmiş sonuçta şuan acilde nasıl müdahale edecekleri belli değil. Kanaman ve ağrın çok değilse eğer bence yarın sabahtan direk kadın doğum doktoruna git

Yarin hafta sonu devlete gidemem. Özeldede cok para istediler kürtaja pazartesiye kdr beklicem insallah bida gelmez kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…