Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben gecen sene eylul ayinda bos gebelik sebebi ile kurtaj oldum. Belirgin bir farki yok sadece ogrendikten sonra 8.haftaya kadar belirtilerim yavas yavas azalmaya baslamisti ama bu direkt bos gebelik demek degil tabii ki bir cok nornal gebelikte de belirtilerin ara ara kayboldugunu duymustum. Bos gebeligin en buyuk belirtisi kesede yolk kesesi ve sonrasinda bebegi gorememek. Acikcasi o zamana kadarda net bir belirtisi olmuyor.Boş gebelik yaşayanlar normal gebelikten ayırt edici bir özelliği varmıydı.Neler yaşadınız
Teşekkür ederimMerhaba, ben gecen sene eylul ayinda bos gebelik sebebi ile kurtaj oldum. Belirgin bir farki yok sadece ogrendikten sonra 8.haftaya kadar belirtilerim yavas yavas azalmaya baslamisti ama bu direkt bos gebelik demek degil tabii ki bir cok nornal gebelikte de belirtilerin ara ara kayboldugunu duymustum. Bos gebeligin en buyuk belirtisi kesede yolk kesesi ve sonrasinda bebegi gorememek. Acikcasi o zamana kadarda net bir belirtisi olmuyor.
Beta hcg artışında anormallik oluyor mu acabaTeşekkür ederim
İki katı olarak artmadı değil mi kaç haftaya kadar normal arttıBaslarda artis oldu ama olmasi gerekenden daha az sekilde devam etti.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba 31 agustos günü beta hcg 90 çıktı 2 eylül günü 207 çıktı sonra 6 eylülde bidaha yaptırdım ama 2 gün değil 4 gün geçti 1557 çıktı ultrasonda baktık kese yok sonra alttan baktı keseyi yarım görüyorum dedi doktor pazartesi tekrar bakacak degerli yorumlarınizı alabilirmiyimBen 4.hafta ogrendim ilk bir hafta kadar normal artti keseyi gormus olduk boylece sonra artisa bakmayi birakti tabiki doktor normal olarak. Ama yolk kesesi 6.haftada da olusmayinca bir terslik oldugunu dusundu doktorum zaten bos gebelikten suphelenmisti yine de bir beta bakalim diyip baktiginda duzensiz ve az arttigini gormustuk. Sizin nasil gidiyor suan artisiniz bos gebelik supheniz mi var?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba 31 agustos günü beta hcg 90 çıktı 2 eylül günü 207 çıktı sonra 6 eylülde bidaha yaptırdım ama 2 gün değil 4 gün geçti 1557 çıktı ultrasonda baktık kese yok sonra alttan baktı keseyi yarım görüyorum dedi doktor pazartesi tekrar bakacak degerli yorumlarınizı alabilirmiyimBen 4.hafta ogrendim ilk bir hafta kadar normal artti keseyi gormus olduk boylece sonra artisa bakmayi birakti tabiki doktor normal olarak. Ama yolk kesesi 6.haftada da olusmayinca bir terslik oldugunu dusundu doktorum zaten bos gebelikten suphelenmisti yine de bir beta bakalim diyip baktiginda duzensiz ve az arttigini gormustuk. Sizin nasil gidiyor suan artisiniz bos gebelik supheniz mi var?