Boş gebelik

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
Boş gebelik yaşayanlar normal gebelikten ayırt edici bir özelliği varmıydı.Neler yaşadınız

Boş gebelik yaşayanlar normal gebelikten ayırt edici bir özelliği varmıydı.Neler yaşadınız
Merhaba, ben gecen sene eylul ayinda bos gebelik sebebi ile kurtaj oldum. Belirgin bir farki yok sadece ogrendikten sonra 8.haftaya kadar belirtilerim yavas yavas azalmaya baslamisti ama bu direkt bos gebelik demek degil tabii ki bir cok nornal gebelikte de belirtilerin ara ara kayboldugunu duymustum. Bos gebeligin en buyuk belirtisi kesede yolk kesesi ve sonrasinda bebegi gorememek. Acikcasi o zamana kadarda net bir belirtisi olmuyor.

Teşekkür ederim

Ben 4.hafta ogrendim ilk bir hafta kadar normal artti keseyi gormus olduk boylece sonra artisa bakmayi birakti tabiki doktor normal olarak. Ama yolk kesesi 6.haftada da olusmayinca bir terslik oldugunu dusundu doktorum zaten bos gebelikten suphelenmisti yine de bir beta bakalim diyip baktiginda duzensiz ve az arttigini gormustuk. Sizin nasil gidiyor suan artisiniz bos gebelik supheniz mi var?

bende boş gebelik yasadim 10. haftay kadar kurtaji reddedip bekledim, bir umut işte, polikistik over hastasiyim ben.zaten zor oluyordu kendiligimden hamile kalinca Bana boş gebelik olabilir denmesini kabullenemedim acikcasi. Kendiliginden dusuk yasayana kadar kese dahi buyumeye devam ediyordu ama hic yolk kesesi ve bebek gorunmedi. normal gebelikten hicbir farki olmadi yani doktor dahi bu duruma cok sasirmisti.Ta ki ultrasonda gorrmeyene kadar . rabbim kimseye yasatmasin Neden oldu bilmiyorum ama genetik diyorlar, aslinda bir problemimiz yok İnsallah tekrarlamaz

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba 31 agustos günü beta hcg 90 çıktı 2 eylül günü 207 çıktı sonra 6 eylülde bidaha yaptırdım ama 2 gün değil 4 gün geçti 1557 çıktı ultrasonda baktık kese yok sonra alttan baktı keseyi yarım görüyorum dedi doktor pazartesi tekrar bakacak degerli yorumlarınizı alabilirmiyim

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba 31 agustos günü beta hcg 90 çıktı 2 eylül günü 207 çıktı sonra 6 eylülde bidaha yaptırdım ama 2 gün değil 4 gün geçti 1557 çıktı ultrasonda baktık kese yok sonra alttan baktı keseyi yarım görüyorum dedi doktor pazartesi tekrar bakacak degerli yorumlarınizı alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…