Boş gebelik

Burayela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
10
2
34
İki gün öncesine kadar kendimi hamile zannediyodum. 8.haftam ve herşey yolundaydı. En son 6+2de dr gittim dr herşey normal ama küçük olduğu için kalp atışını duyamıyorum dedi. Bi kaç hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi dr. P. Tesi 9.haftamda gitmeyi planlıyordum ama salı günü kahverengi bi leke oldu. Korktum hemen dr gittim akşam olduğu için nöbetçi dr vardı kendi dr yoktu. Usg den baktı ve yüz ifadrsinden kötü bişeyler olduğunu anladım. Bebeği göremiyorum hatta kesen bile 6 haftalık olarak kalmış yarın gel ayrıntılı usg bakalım dedi. O an zaten hemen ağlamaya başladım ve yaşadığım şoku anlatamam. Gebelik böyle bişey iki günde sürse kendini alıştırıyosun ve ona göre planlar yapıyosun onu hayal ediyorsun. Neyse bütün gece ağladım sabah kendi dr gittim oda aynı şeyleri söyledi. Ayrıntılı usg çektirdim ve boş gelik dedi Dr. Hemen kürtajkürtaj oldum bu arada kürtajdan hiç korkmayın. Ben çok korkuyodum ama korkulacak bişey yok sadece psikolojisi biraz yıpratıcı.Bi daha gebe kaldığımda böyle bişey yaşarmıyım diye çok korkuyorum. Eşim hemen bi daha olsun diyo ama ben korkuyorum

Rabbim sabir versin, yerini tez vakitte sağlıklı ve hayırla evlatla doldursun inşallah arkadaşım.
Her şer de bir hayr vardır.
Inşallah bir sonra ki gebeliğin sağlıkla ilerler ve kucağına almak nasip olur.

Canım ya çok üzüldüm.. İnşallah ikinci hamileliğin sağlıkla ilerler.. Embriyo demem ki büyüyemedi sağlıklı değildi herşeyin hayırlısı
Benimde öyle bi şüphem olmuştu 6+4dr kese vardı bebek yoktu 7+1de gittim çok şükür gözüktü bebek şiödi 18 haftamız girdik.. Çok şükür

seni en iyi ben anlarım .aynı şeyi aynı zamanda yaşamışız.daha bugün yeni kürtaj oldum.boş gebelikti.ne kanamam vardı ne bişe.üstelik kese büyüklüğümde 9 hafta olması gerekirken 11 hafta görünüyordu .52 mdi.ama içi boştu 3 doktora göründüm o anki hissimi tarif edemem canım.ama allah böyle uygun gördü.kromozom bozuk olunca böyle oluyormuş konuşacak çok konu var

ben özelde kürtaj oldum ama benim doktorum 3 ay gebeliği yasakladı .

bende yaşadım yıllar önce aynı durumu ilk gebeliğim kimyasal olmuştu sonra ikinci gebeliğim de 6 haftalıktı kalp atışı ve bebek görülemedi ama kese var 2 hafta sonra tekrar gittik yine 6 haftalıktı ama boş kese simsiyah bebek yok progestan ı bıraktım düşük olsun diye düşmedi kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum 3 ay yasak koydu 4. ay hamile kaldım oğluma çok rahat bir gebelik geçirdim çok şükür

darısı bizlere inşallah.

Çook geçmiş olsun rabbim bi daha yaştmasın inş

Maşallah sağlıkla kucağına al inş çok tşk ederim

Maşallah darısı tüm isteyenlerin başına

Rabbim sabır versin inşALLAH bir dahaki sefer sağlıklı olmasını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…