İki gün öncesine kadar kendimi hamile zannediyodum. 8.haftam ve herşey yolundaydı. En son 6+2de dr gittim dr herşey normal ama küçük olduğu için kalp atışını duyamıyorum dedi. Bi kaç hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi dr. P. Tesi 9.haftamda gitmeyi planlıyordum ama salı günü kahverengi bi leke oldu. Korktum hemen dr gittim akşam olduğu için nöbetçi dr vardı kendi dr yoktu. Usg den baktı ve yüz ifadrsinden kötü bişeyler olduğunu anladım. Bebeği göremiyorum hatta kesen bile 6 haftalık olarak kalmış yarın gel ayrıntılı usg bakalım dedi. O an zaten hemen ağlamaya başladım ve yaşadığım şoku anlatamam. Gebelik böyle bişey iki günde sürse kendini alıştırıyosun ve ona göre planlar yapıyosun onu hayal ediyorsun. Neyse bütün gece ağladım sabah kendi dr gittim oda aynı şeyleri söyledi. Ayrıntılı usg çektirdim ve boş gelik dedi Dr. Hemen kürtajkürtaj oldum bu arada kürtajdan hiç korkmayın. Ben çok korkuyodum ama korkulacak bişey yok sadece psikolojisi biraz yıpratıcı.Bi daha gebe kaldığımda böyle bişey yaşarmıyım diye çok korkuyorum. Eşim hemen bi daha olsun diyo ama ben korkuyorum