Bos gebelik

Seroo35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
12
4
1
29
Merhaba kizlar ben yeni katildim araniza simdi polikistikover hastasiyim hamile oldugumu ogrendim cuma gunu kontrole gittim 7 haftalik olmustum dr bebegi gormiyorum dedi direk kurtaj olcan dedi kabul etmedim baska bi dr gittim 1 hafta bekle dedi simdi bu cuma gitcem benim gibi olup da kesenin icin de bebegi goren var mi gec dollenme olabilir demisti dr lutfen yardimci olun

En son 2 hafta once baktirmistim 6473 deydi ama dr kan istemedi bu hafta erken gel dedi belki kan ister diye dusunuyorum

Canım sonucunu haberdar edermisin bende 6 haftalık oldum pko bendede var

Canim yolk kesesi falan da görmedi mi doktor?
Ben 9209da kese vardi yolk kesesi vardi bebek henüz oluşuyordu doktor bir kac gun sonra bunun yerine bebek olacak dedi cok şükür gördük.
Senin direk kese bomboş mu dedi?

Yolk kesesinden hic bahsetmedi direk kese var ama bebek gorunmuyo dedi canim 1 hafta sonra bakalim dedi bekliyorum Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah canim

Yolk kesesinden hic bahsetmedi direk kese var ama bebek gorunmuyo dedi canim 1 hafta sonra bakalim dedi bekliyorum Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah canim
Amin arkadaşım hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Sende kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım doktorlar malum hemen kötüyü soylemekten çekinmiyor iyi birşey zor duyuluyor böyle zamanlarda. Inşallah 1hafta sonra hayirli, sağlıklı haberlerini okumak nasip olsun.

Aminnn insallahh Rabbim herkeze o guzel duyguyu nasip etsin kimsenin hevesini kursada birakmasin dedigin gibi canim dr direk olduruyo yatisini yapiyorum kurtaj olcan diyo istemiyorum dedim ciktim insallah guzel haberler veririm

Aminnn insallahh Rabbim herkeze o guzel duyguyu nasip etsin kimsenin hevesini kursada birakmasin dedigin gibi canim dr direk olduruyo yatisini yapiyorum kurtaj olcan diyo istemiyorum dedim ciktim insallah guzel haberler veririm
Aminn aminn insallah arkadaşım.
Çok iyi yapmışsın çıkmakla, belkide bu sınavındı senin, Rabbim inşallah yavrunun sağlıklı haberini almayı nasip etsin.

Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim insallah bana oyle dedi kese var ama bebek yok icin de

10.haftaya kadar gebeliğin sze zararı yok lutfen tam emın olup sonlandrın.
1 2 doktorlar kalmayın 3 4 gezın ve tam emın olun . Ben tam emın oldugum gun dırek aldırdım içim rahat bır şekilde ..

Aklınızda hep soru işaretı kalır..

İnşallah geç döllenmedır guzel hbaerlerını beklıyoruz ..

Cok dr gezdim dedigin gibi emin olana kadar devam edicem bi umut belki diye diye zaten ilk dr kalsaydi aldirmistim belki vardir da emin olana kadar beklicem

Back
X