Boş gebelik

Mutsuz ama umutlu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
554
216
23
34
Kizlar merhaba boş gebelik yaşayanlar nasıl bı yol izliyor nasıl hamile kaldınız bı tedavi uygulandimi ben 2 tane boş gebelik yaşadım boş gebelik yasayip sonrasında çocuk sahibi olan var mı

Geçmiş olsun. ALLAH şifa versinn.Ben boş gebeliğin spermden kaynaklandıgını duydum ama tam net bi bilgim yok. Eger boyle birşey varsa. Eşiniz sperm testi versin. Doktorada bunu soyleyin ona göre tedavı uygular. Boş gebelik oldugunu kacıncı haftada anladınız? Vajınal ultrasonlamı anlasıldı?

Kizlar merhaba boş gebelik yaşayanlar nasıl bı yol izliyor nasıl hamile kaldınız bı tedavi uygulandimi ben 2 tane boş gebelik yaşadım boş gebelik yasayip sonrasında çocuk sahibi olan var mı
Bu sorunun yanıtını bende Bi okadar merak ediyorum. Benimde 2 boş gebelik ve düşükle sonuçlandı. Genetik ten pıhtılaşma testi yaptırdım sonuçlar bu şekilde. Dr şuan coraspine ve folidoce verdi mayısta korunmayı bırakıcaz nasipse gebeliği de erken öğrenip clexane 04 lük iğne başlıcaz dedi. Sebebi pıhtı bozukluğumu Bilemiyorum Hakkı'mızda hayırlısı inşallah. Sen yaptırdın mı peki test falan canımm sana ne diyor dr lar?

Cnm yaptırdım bekliyorum 3 ay olucak testleri vereli çıkmadı daha doktor olur diyor bı neden söylemiyor senin eninde sonunda olucak diyor başkada bişey demiyor pihtilas ma var mı sende son kurtajini ne zamn oldun

Biri 10 hafta ya kadar bekledik biriminde 8 buçuk kürtaj oldum testte verdik doktor sağlık bi gebelik için uygun bu sonuçlar diyor eşime

Bnm br boş gebeligm oldu suan sağlıklı br gebeligim var cok şükür.. boş gebelik genelde döllenme anındaki sıkıntılardan veya spermden kaynaklandığı söylenir. Pıhtılasmadan da olabilir tabi bn bu hamielligimi öğrendiğimden beri clexan 0.4 kullanıyorum öncesi coraspin baslamistk . Eşimin sperm değerleri düzeldi onun etkisimi yoksa iğnenin etkisi mi bilmiyorum suanki gebeligimde hersy yolunda :) ilk başta da kimyasal gebelik yasadm

Sende izmirde yaptırmıstın pıhtılasma tetleeini hangi hastanedw yaptırmıstın??

Cnm yaptırdım bekliyorum 3 ay olucak testleri vereli çıkmadı daha doktor olur diyor bı neden söylemiyor senin eninde sonunda olucak diyor başkada bişey demiyor pihtilas ma var mı sende son kurtajini ne zamn oldun
Banada öyle diyor Zaten 4 yaşında Bi oğlum var maşallah sorunsuz bir gebelik ve sağlıkla doğdu ama bu sene ses Arda 4 ay arayla kese oluşuyor biraz büyüyor Bebek oluşamıyor ve düşüyor kürtaj olmadım hiç. Benim 1 ayda çıkmıştı sonuçlarım epey uzun sürmüş sizin atıyorum sonuçları buraya mthfr homozigot benim o yüzden de iğne şart dedi dr kan akışı sağlanamayınca Bebek gelişemez oluşamaz be düşer dedi İnşallah bu sefer herşey yolunda gider bu ay rahatsızlandım antibiyotikler ilaçlar yoksa bu ay bırakacaktık korunmayı erteledik 1 ay daha nasip

Eklentiler

• image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 241
Peki hangi genlerde mutasyon var sizin? Birde hamileliği kaçıncı haftada öğrendiniz? Dr banada erken öğrenip günün geçmeden iğneye başlamak şart dedi de.

9 eylül Ünv de yaptırdım ben kromozom testi içinde Eylülün 18 ine gün verdiler Ocakta gitmiştim sanırım. Çok yoğunmuş kromozom sırası çok fazla.
Trombofili için tıbbi genetikten hangi doktora sıra aldın. Ben iki testidd yaptırdım hem kromozon hem trombofili ama. Beım trambofilide 2 gene bakmiş tepecik hastanesi.aklıma süphe girdi

Peki hangi genlerde mutasyon var sizin? Birde hamileliği kaçıncı haftada öğrendiniz? Dr banada erken öğrenip günün geçmeden iğneye başlamak şart dedi de.
Ben adetm birgün geçince öğrendim sonra kanda baktirdim 2 gün sonra 2 katı artisa bakıldı normal olunca iğneye basladk zatn önceden coraspine başlamıştık. :) Genlerim de pai 4g4g homozigot MTHFR a1298c homozigot MTHFR 677 heterezigot

Benziyor genlerimiz inşallah Hakkı'mızda hayırlısı olsun Coraspin günde 1 tanemi alıyordun canımm bide hangi folik asiti kullandın?

Cnm eşini sprem sıkıntısı varfi galiba ne yaptınız düzelmesi için

At kestanesini aldm 5 tane dışını güzelce soydum içinin beyaz kısmını toz haline getirip 5 gün sabah aç karnına kaynamış br bardak suyun içine br çay kaşığı o tozdan atıp demlenince eşime icirdim. Diğer kurlerde bildiğin keçi boynuzu kürü başka brsey yapmadm brde pekmezini yedi bol bol :) dur o at kestanesini keşfettigm siteyi atiyim
https://www.google.com.tr/amp/www.varikosel.gen.tr/amp/varikosel-bitkisel-tedavi.html

Bn brde macun yapmıştım içine zencefil tuzu çakşır otu tozu dut pekmezi keçi boynuzu pekmezi fındık fıstık ceviz ginseng tozu bunları karistirdim macun haline getirip yedirdim. Hepsini göz kararı koydm canm sadece pekmezleri birer bardak koydum

Ay cnm çok çok saol nasıl açıklayıcı yazmış hakkını helal et rabbim evlatla odullendirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…