• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş gebelik yaşayanlar sizlerle konuşmaya ihtiyacım var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysimaa80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aysimaa80

Ziyaretçi
arkadaşlar bu durumda olan var mı?boş gebelik hakkında çok araştırma yaptım,birçok şeyi öğrendim sayılır ,ama yalnızım ve konuşmaya ihtiyacım var,geceleri uyuyamıyorum düşünmekten,hamile kadınları görmek istemiyorum artık...:emir_bebek:

ewet haala sizleri bekliyorum,umarım bu durumda olan yoktur,çünkü çok can yakıyor,içim acıyor.:a015:

cevap alamamak da güzeldi,çünkü bu acıyı fazla yaşayan yok anlaşılan,sizler adına mutlu oldum,benim için dua edin,doktorum cuma günü hamileliğimi sonlandıracak,çünkü bebeğim hayatla mücadeleyi sevmedi,beni bırakıyor,ama olsun ben onu hissedemeden de sevmeyi başardım,o bunun farkında olsaydı daha fazla mücadele ederdi,herşeyin hayırlısı,inancım sonsuz,rabbim beni fazla bekletmiycek buna eminim,bebeğim beni bekliyor ben de onu.

herşeyin bir vakti zamanı var arkadaşım bekleme ve belirsizlik bizi çıldırtsada zamanı gelmeden hiçbirşey olmuyor Allah sabır ve sağlık versin boş gebelik ne demek bilmiyorum umarım bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutursun

aysima merhaba canım. bu durumu yaşayan olmazmı binlerce kadın yaşamıştır belki. bunlardan biri de benim. üzülme geçer demek insanı teselli etmiyor tabi ben kendimden biliyorum ama yapılacak birşey yok canım. keşke elimizde sihirli bir değnek olsaydı da o bebişleri içimize yerleştirebilseydik. benim 3 ay geçti üzerinden ama hala tam anlamıyla atlatamadım. hem metabolizmam altüst oldu hemde psikolojik olarak çöktüm resmen ama herşey Allah'tan canım. elimizden gelen birşey yok. canım bu konuyla ilgili gebelik bölümünde ' boş gebelik nedeni ile kürtaj olunca' diye bir başlık var. orayı incele istersen biz birkaç arkadaş oradan yazışıyoruz. tecrübelerimizi paylaşıyoruz. sen de gel oraya canım. böylece yanlız olmadığını bilir ve biraz olsun acıların hafifler belki. üzme kendini. inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer bebeğini kucağına almak nasip olur.

cevap alamamak da güzeldi,çünkü bu acıyı fazla yaşayan yok anlaşılan,sizler adına mutlu oldum,benim için dua edin,doktorum cuma günü hamileliğimi sonlandıracak,çünkü bebeğim hayatla mücadeleyi sevmedi,beni bırakıyor,ama olsun ben onu hissedemeden de sevmeyi başardım,o bunun farkında olsaydı daha fazla mücadele ederdi,herşeyin hayırlısı,inancım sonsuz,rabbim beni fazla bekletmiycek buna eminim,bebeğim beni bekliyor ben de onu.

Canım geçmiş olsun öncelikle.Aynı problemleri ve aynı acıyı yaşayan bir çok arkadaşımız var ama cevap alabilmek için çok acele etmiş ve stem etmişsin bu tavrın yanlış.Topiğini gören ve yorum yapmak isteyen çok arkadaşın olacak.
Bende aynı acıları çektim Allah yardımcın olsun canım atlatması zor oluyor.Ama unutma Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder..
'' gönlüne göre versin..

en basda allah yardımcın olsun ve gecmiş olsun herseyin hayırlısı ilk once onu dilemek lazım allahdan umut kesilmez bu olmamıs olabilir bu hayatın sonu degil kendini bu kadar kahretme bi dahaki olur o olmazsa oburu olur hiç cocugu olamayanlar var ya da dogum esnasında olen bebekler bu olsaydı senin icin daha zor olmazmıydı tamam hersekilde evlat acısı aynıdır ama o zaman eline alsaydın daha acı verirdi inan yeni bir bebek yapıp ,eline alırsın bebegini ve herseyini unutursun herseyi zamana bırak ve sabret butun guzellikler seninle olsun......

teşekkür ederim arkadaşlar,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek beni rahatlattı.şu sıralar biraz yoğunluk yaşıyorum bu yüzden unutmaya çalışıyorum,ama cuma günü acım tazelenecek,keşke eşim bana biraz daha fazla destek olabilse......arkadaşlar ayrıca perşembe günü sergimiz var okulda,öğrencilerimin resimlerini sergileyeceğiz,hepinizi bekleriz.yer:muş merkez gazi i.ö.o.

aysimacımmmmmmmm öncelikle kocaman bi merhaba ve kocaman bi geçmiş olsun
aynı olayı tam da 60 gün önce yaşadım tam 3 nisan da bu nedenden dolayı kürtaj oldum nasıl içimin acıdığını anlatamam ama yapraknil arkadaşımın dediği gib gebelik bölümünde boş gebelik nedeniyle kürtaj bölümünde aynı acıyı yaşayan bir kaç arakdaşımla acımı çok ama çok hafiflettim sen de aramıza gel bitanem inanılmaz zor bi süreç ama inan bana atlatacaksın fıstıkım inan bana ve bize

aysimacım dediğim bölğmde yazdıklarımızı okumanı tavsiye ederim eğer vaktin varsa
istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ben ve arkadaşlarım
ben 7+4 günlükken embriyo görülmediğinden genel anesteziyle kürtaj oldum 3 nisanda

daha 3 gün önce yaşadım boş gebeliği kürtaj oldum.9. haftaya kadar bekledik ama embriyo görünmedi ve hafif kanamam başladı.bu kadar bile beklemek yanlış aslında ben bi umut bekledim ama psikolojim bozuldu kendimi yıprattım.6.5 haftadayken görünmesi gerek hatta kalp atışı olması gerek ama inan kabullenemio işte.bende belirti artık 9 haftalıkken kanamayla başladı onu haricinde herşey normaldi.bütün hamileleik belirtilerim vardı.:((

canım benım ilk hamıleliğim boş gebelikti 3 tane kese vardı ama bebek olusmadı....ikinci evliliğimde ilk hamileliğim yıne dusukle sonuclandı..ama bu sefer bebek vardı ..farklı bır gebelikti yanı..senın acını cok cok iyi anlıyorum..arkadasım 10 kere dusuk yaptı 11 .de kucağındaydı bebeği...asla asla umutunu kaybetme...Allaha bol bol dua edelim...

arkadaşlar yardımcı olun lütfen aranıza yeni katılıyorum 8 haftalık gebeydim kese küçülmesi nedeniyle ve içinde emrio görülmediği için drm kütdaş dedi bende kürdaştan korkuyorum yumurtalıklarım zarar görür die kendim düşürmeye karar verdim çok ağrım oluo böyle bidurum yaşayan varmı lütfen yardmmm

tşkr ederm arkadaşlar ben kendim düşürcem kendiniz düşürdünüzmü hiç

moralimi ister istemez bozuyorum eşimide üzüyorum bu yüzden hiç anne olamıcam gibi gelio düşüğümü tamamladıktan sonra kontrole gitçem çok zor gebe kalıyorum ilkindede ultrasonda görünmemişti:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok üzgünüm: allah yardımcımız olsun hepimizin

arkadaşlar bu durumda olan var mı?boş gebelik hakkında çok araştırma yaptım,birçok şeyi öğrendim sayılır ,ama yalnızım ve konuşmaya ihtiyacım var,geceleri uyuyamıyorum düşünmekten,hamile kadınları görmek istemiyorum artık...:emir_bebek:
[/QUOTEseni çok iyi anlıyorum ben de senin gibiyim

Back
X