slm kızlar bende boş gebelik gecirdim benimkide tüp bbekti kesem kendilinden düştü kürtaja gerek kalmadı ama 25 gün oldu hala lekelenmem var sizdede boyle oldumu ben bu ay tekrar başlıcaktım t.bebek için ama lekelenmem kesilmiyo bir anlamadım bu durumu hemsire gebelik testi yaptır parca varsa teste beli olur dedi tes 1,0 cıktı rakimde biren kanlar geliyodur dedi uzun surdu merak ediyorum
selamlar boş gebelik kese görünmemesi mi oluyo acaba 15 aralıkta tarnsferim oldu 12.gün kan değerim 348 ve hamileyim nasıl bi umut heyecan 6 yıllık evliyim ve hiç gebe kalamamıştım kendiliğimden tüp bebekle oldu dedik 2 gün sonra değerim 931 oldu ve doktorum 2 hafta sonraya randevü verdi kese görmek için ve bugün gittim malesef kese yokkkkkkkkkk dış gebelik görünmüyo dedi yine kan aldılar değerime bakacaklar düştümü yükselişte mi diye ona göre geç döllenme olabilir dedi kafayı yemek üzereyim çok moralim bozuldu psikolojim alt üst oldu kendimimi düşüneyim herkes biliyo gebe olduğumu haliyle hergün arıyolardı tedavimin nasıl gittiğini bende hamile olduğumu sölemiştim ama şimdi ne diyeceğim o insanlara bilmiyorum.Allahım ol demedi demekki olmadı daha belli deil ama ben çok korkuyorum şuan adet olcakmışım gibi ağrım var belim karnım ağırıyo ara ara adet olucam heral çokkkkkkkkk üzgünüm ağlamaktan şiştim ne olur dua edin bana
cnm bende zaten 7.haftaya kadar bekledim sonrası azap gibi geldi bana bekleyemedimçok korkuyorum bundan sonra olur mu diye Allah ım sağlıklı evlatlar nasip etsin inş hepimize
evet cnm genel anestezi ile oldum tavsiye ederim hiç bişey hissetmedim ama işte işin psikolojik tarafı var bidekorkma acı hissetmezsin kanamamda fazla olmadı çok şükür ama işte düşünmekten kafayı yiycem ne zaman hamile kalıcam bi daha aynı şeyi yaşarsam ne yaparım of of offffffffffffffffff (((((
bugün 7hafta hamile olarak doktora gttm, doktor kesenin içinde bebek göremedi boş gebelik dedi. inanamadım bi doktora daha gttm alttan muayene etti oda aynı şeyi söledi. içimde bişi kalmaması için 1hafta beklicez kürtaj olcam. çok üzüldüm tabiki çok büyük hayal kırıklığı ama kısmet hayırlısı dmekten başka bişide gelmiyo elden. evet biliyorum Allah herşeyin hayırlısını biliyo demekki zamanı deilmiş. demkki sağlıklı hayırlı olmayacakmış. Rabbim büyük inşallah yine olur ama insan çok üzülüyo, ağlıyo.. boş gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar, çocuklarını kucaklarına alanlar sizlerden bişiler duymaya ihtiyacım var...
0bende 3 gün önce küretaj oldum bu yüzden7. haftamda bir çok dr un ortak kararı ile karar verdim çok üzgünm neler söyleyebilirim bilmiyorummm benimde acım daha çok taze umarım konuştukça azalır az da olsa
merhaba arkadaşlar.... bugün başlayan kanamla birlikte doktoruma gittim....
4buçuk yıl sonra gelen bebeğimin kesesi bozulmuş küçülmüşoysa daha prşembe günü çok iyi durumdaydı 9mm di.....
şimdi hergün dr a giderek takip edicez...... beta hcg de düşüyo, büyük ihtimalle bebeğimde düşüyo..
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA.....
evet var egal bende senin gibi boş gebelik yaşadım ve ocak ayında mecburi kürtaj oldum çok kanamam oldu çok üzgünüm hala etkisindeyim ve kurtulamıyorum şimdide hamile kalamıyorum bende doğal yolla hamile kaldım bir çok doktora gittim her şeyin normal olduğunu söylediler eşimde gitti onunda her şey normal çıktı hatta birdoktor yumurtlamamı bile gördü çapını bile söyledi çalışmalara devam dedi olacak dedi ama olmuyor çok üzülüyorum başka bir doktorda rahim filmi çektir dedi onuda yapacağım işallah her şeyin hayırlısı olur hakkımızda bunları paylaşmak biraz olsun rahatlatıyo hamile kaldığım gün dünyanın en mutlu insanı ben olurum herhalde halile görmeye tahammül edemiyorum herkes mahsus karnınnı gerdirerek geziyo diyorum dengem alt üst oldu anlıyacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?