• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş gebelik yaşayanlar lütfen bişiler yazın!!

slm kızlar bende boş gebelik gecirdim benimkide tüp bbekti kesem kendilinden düştü kürtaja gerek kalmadı ama 25 gün oldu hala lekelenmem var sizdede boyle oldumu ben bu ay tekrar başlıcaktım t.bebek için ama lekelenmem kesilmiyo bir anlamadım bu durumu hemsire gebelik testi yaptır parca varsa teste beli olur dedi tes 1,0 cıktı rakimde biren kanlar geliyodur dedi uzun surdu merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar
1,5 yıl arayla maalesef ikinci kez boş gebelik sebebi ile kürtaj oldum.Aslında ikici hamileliğimde kese içerisinde yolk sac ve embriyo görüldü ancak kalp atışı olmadığı için 8 haftamda kürtaj ile alındı.
:43: Allah bir daha yaşatmasın, hepimiz için hayırlısı olsun.

slm kızlar bende boş gebelik gecirdim benimkide tüp bbekti kesem kendilinden düştü kürtaja gerek kalmadı ama 25 gün oldu hala lekelenmem var sizdede boyle oldumu ben bu ay tekrar başlıcaktım t.bebek için ama lekelenmem kesilmiyo bir anlamadım bu durumu hemsire gebelik testi yaptır parca varsa teste beli olur dedi tes 1,0 cıktı rakimde biren kanlar geliyodur dedi uzun surdu merak ediyorum

öncelikle geçmiş olsun. benimde .hamileleiğim boş gebelik olmuştu ve kendiliğinden düşmüştü genede parça kalma ihtimaline karşı revize kürtaj yapıldı, ve kanamam kısa sürdü , doğum kontrol hapıda başlatmıştı aynı gün adet düzenimde de bir değişiklik olmadı. kanamanın uzun sürmesi bence içeride kalan birşeylerin olduğundandır. çünkü ilk hamileliğimde iyi temizlenmemişti ve kanamam çok uzun sürmüştü 40 günden fazla.

selamlar boş gebelik kese görünmemesi mi oluyo acaba 15 aralıkta tarnsferim oldu 12.gün kan değerim 348 ve hamileyim nasıl bi umut heyecan 6 yıllık evliyim ve hiç gebe kalamamıştım kendiliğimden tüp bebekle oldu dedik 2 gün sonra değerim 931 oldu ve doktorum 2 hafta sonraya randevü verdi kese görmek için ve bugün gittim malesef kese yokkkkkkkkkk dış gebelik görünmüyo dedi yine kan aldılar değerime bakacaklar düştümü yükselişte mi diye ona göre geç döllenme olabilir dedi kafayı yemek üzereyim çok moralim bozuldu psikolojim alt üst oldu kendimimi düşüneyim herkes biliyo gebe olduğumu haliyle hergün arıyolardı tedavimin nasıl gittiğini bende hamile olduğumu sölemiştim ama şimdi ne diyeceğim o insanlara bilmiyorum.Allahım ol demedi demekki olmadı daha belli deil ama ben çok korkuyorum şuan adet olcakmışım gibi ağrım var belim karnım ağırıyo ara ara adet olucam heral çokkkkkkkkk üzgünüm ağlamaktan şiştim ne olur dua edin bana

selamlar boş gebelik kese görünmemesi mi oluyo acaba 15 aralıkta tarnsferim oldu 12.gün kan değerim 348 ve hamileyim nasıl bi umut heyecan 6 yıllık evliyim ve hiç gebe kalamamıştım kendiliğimden tüp bebekle oldu dedik 2 gün sonra değerim 931 oldu ve doktorum 2 hafta sonraya randevü verdi kese görmek için ve bugün gittim malesef kese yokkkkkkkkkk dış gebelik görünmüyo dedi yine kan aldılar değerime bakacaklar düştümü yükselişte mi diye ona göre geç döllenme olabilir dedi kafayı yemek üzereyim çok moralim bozuldu psikolojim alt üst oldu kendimimi düşüneyim herkes biliyo gebe olduğumu haliyle hergün arıyolardı tedavimin nasıl gittiğini bende hamile olduğumu sölemiştim ama şimdi ne diyeceğim o insanlara bilmiyorum.Allahım ol demedi demekki olmadı daha belli deil ama ben çok korkuyorum şuan adet olcakmışım gibi ağrım var belim karnım ağırıyo ara ara adet olucam heral çokkkkkkkkk üzgünüm ağlamaktan şiştim ne olur dua edin bana

merabalar. ben de boş gebelikten kürtaj oldum. boş gebelikte kese oluyor bebek görünmüyo tüm hamilelik belirtileri aynı yani.doktorum bana açıklarken aslında bunda da bebek vardı ama ya eriyip yok oluyor ya da başka sebeplerden bebek gelişemeyip büyümeden erken dönemlerde kayboluyor dedi.bu arada başkalarını takmak kendine zarar.kafana takma hayırlısı olsun

cnm bende zaten 7.haftaya kadar bekledim sonrası azap gibi geldi bana bekleyemedim:43::43::43: çok korkuyorum bundan sonra olur mu diye:43::43:Allah ım sağlıklı evlatlar nasip etsin inş hepimize

işallah başına gelmez bende 5 ay önce boş gebelik teşhisi ile kürtaj oldum fakat şimdi hamileyim ama bir türlü sevinemedim doktorun bu seferde suratı düştü yine beklememiz gerekiyor dedi bu da boş gebelik çıkarsa ne yapıcam bilmiyorum....

Merhaba bugün doktora gittim kese 9,2 mm olmuş embriyo görünmesi lazım artık ama şuan için boş.
iki sefer boş gebelik yaşadım çok tedirginim. ama kasık sancılarım bel ağrılarım var boş gebelikte bu ağrılar da oluyor mu onu bilmiyorum.
daha öncekilerde olmamıştı bu ağrıları hep normal gebeliğe yordum ben ama bugün çok karamsarım :2:

Merhaba kızlar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun sizleri çok iyi anlıyorum ben de 28 Ocak 2013 de boş gebelik nedeniyle 9. haftamda kürtaj oldum ilk bebeğimizdi çok yıkıldık üzüldük ağladık ama elden birşey gelmiyor üzülmekle de yapılacak birşey yok.Doktor 3 ay bekleme süresi verdi 3 ay sonra ilk denememizde hamile kaldım şu an 5 aylık bir oğlum var şuna inanıyorum ben kesinlikle üzüntüye kapılmayın umutla bakın bol bol dua edin inş en kısa sürede isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip eder...

bende cuma gunu boş gebelikten kürtaj oldum.Anlamadığım yol saç varsa boş gebelik olmaz yazıyor nette ama bilmiyorum olmuyorsa olmuyor işte uzgunum nasıl atlatacağımı da bilmiyorum mutsuzum umarım düzelirim.şuan çokk yeni belki ondandır tıkanan nefesim düğümlenen yüreğim geçecek iliyorum dinecek gözyaşım:)))

Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın arkadaşlar bize, bende mayıs ayında kürtaj oldum, bebeğim canlanmadığı için, eylülde korunma sürem bitti ama adet oldum bu ay yine çalışmalara devam edeceğiz, ama benim merak ettiğim bir şey var acaba kan pıhtılaşmasından dolayı mı oldu diyorum, yani test yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım, sizler ne yapacaksınız bu konuda?

evet cnm genel anestezi ile oldum tavsiye ederim hiç bişey hissetmedim ama işte işin psikolojik tarafı var bide:43::43::43:korkma acı hissetmezsin kanamamda fazla olmadı çok şükür ama işte düşünmekten kafayı yiycem ne zaman hamile kalıcam bi daha aynı şeyi yaşarsam ne yaparım of of offffffffffffffffff:((((((

Ben local anesteziyle oldum ve inanın doğum servisinde yatan her hasta bağırışlarımı duydu. Doktorum sağolsun uğraşmak istemedi herhalde. Çok acı çektim.
Benim ilk hamileliğimde blighted ovum teşhisi kondu, dünyam başıma yıkıldı. 10+5 iken çiftli taramaya gittiğimde öğrendim. Ancak benim bebeğim 5 haftalıkken görünüyordu ve kalp atışı vardı. herşeyi normaldi. Düşük tehdidiyle hastanede 3 gün yatmıstım. ilk başta fetüsü bulamadılar ertesi gün bakıldığında minnacık o şirin seyi gördüm kalp atışlarını duydum ve yasadığım mutluluğu kelimelerle anlatamam. Ve çift rahimli olduğumu öğrendim. Ancak araştırdığım kadarıyla çift rahim sadece bebeğin düşük riskini arttırıyormuş. kalbinin durmasıyla bir alakası yokmuş. Bir sonraki hamileliğimde aynı seyleri yasamaktan çok korkuyorum. Fiziksel ve psikolojik olarak çok yıprandım kürtajdan sonra.
Bu durumu yaşayan varsa lütfen söylesin sonraki hamileliğimde takrar bebeğimin kalp atışı durur mu, aynı seyler olur mu ?

bugün 7hafta hamile olarak doktora gttm, doktor kesenin içinde bebek göremedi boş gebelik dedi. inanamadım bi doktora daha gttm alttan muayene etti oda aynı şeyi söledi. içimde bişi kalmaması için 1hafta beklicez kürtaj olcam. çok üzüldüm tabiki çok büyük hayal kırıklığı ama kısmet hayırlısı dmekten başka bişide gelmiyo elden. evet biliyorum Allah herşeyin hayırlısını biliyo demekki zamanı deilmiş. demkki sağlıklı hayırlı olmayacakmış. Rabbim büyük inşallah yine olur ama insan çok üzülüyo, ağlıyo.. boş gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar, çocuklarını kucaklarına alanlar sizlerden bişiler duymaya ihtiyacım var...

Slm gecmis olsun bende 5 ay once bos gebelik nedeniyle kurtaj oldum tekrar hamile kalabicgmi soyluyrlar

Gecmis olsn bende yasadim
merhaba arkadaşlar.... bugün başlayan kanamla birlikte doktoruma gittim....

4buçuk yıl sonra gelen bebeğimin kesesi bozulmuş küçülmüş:KK43: oysa daha prşembe günü çok iyi durumdaydı 9mm di.....

şimdi hergün dr a giderek takip edicez...... beta hcg de düşüyo, büyük ihtimalle bebeğimde düşüyo..

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA.....

evet var egal bende senin gibi boş gebelik yaşadım ve ocak ayında mecburi kürtaj oldum çok kanamam oldu çok üzgünüm hala etkisindeyim ve kurtulamıyorum şimdide hamile kalamıyorum bende doğal yolla hamile kaldım bir çok doktora gittim her şeyin normal olduğunu söylediler eşimde gitti onunda her şey normal çıktı hatta birdoktor yumurtlamamı bile gördü çapını bile söyledi çalışmalara devam dedi olacak dedi ama olmuyor çok üzülüyorum başka bir doktorda rahim filmi çektir dedi onuda yapacağım işallah her şeyin hayırlısı olur hakkımızda bunları paylaşmak biraz olsun rahatlatıyo hamile kaldığım gün dünyanın en mutlu insanı ben olurum herhalde halile görmeye tahammül edemiyorum herkes mahsus karnınnı gerdirerek geziyo diyorum dengem alt üst oldu anlıyacağın

Back