boş gebelik yaşayanlar lütfen bişiler yazın!!

bugün kontrole gttm kan pıhtısı var dio. valla iice sinirlendm. parça mı bıraktı naptı. kayseride yaşıyorum acıbademde mesut bey yaptı kürtajı. bi hafta daha hap kullanıp gtcem düşmesini beklicez yani. Allahım düşsünde ikinci kürtaja falan gerek kalmasın nolur Allahım

bi arkadaşımdan duydum da onun bi tanıdığınıda 10. haftadan sonra görmüş embriyoyu ya acaba beklesemeydimmmm yaaa Allah ım sen yardım et yarabbimm kafayı yiyicemm sonunda ondan korkuyorummmmmmmm

canım bence içine boşuna kurt düşürme 5.haftadan itibaren kalp atışını duyanlar var. bende 7haftalıktım bende içimde bişi kalmasın die bekledim. yok ama. zaten boş kesede büyüdüğü için o büyüklüğün içinde görülmesi gerekiyo. 10hafatadan sonra görülmeside gelişm bozukluğu,geriliği tarzı bir anormalliktir bence. 8haftadan sonra eğer bebek görülmediyse hemen alıolar zaten yoksa zarar veriomuş

cnm bende zaten 7.haftaya kadar bekledim sonrası azap gibi geldi bana bekleyemedim çok korkuyorum bundan sonra olur mu diyeAllah ım sağlıklı evlatlar nasip etsin inş hepimize

Allah ım yarabbim bunlar ne biçim dr. anlamıyorum.Cnm sen bence başka bi dr. a git.kürtaj gibi basit bi işlemi yapamayan kadın doğumcular da var demekki

hiç sorma valla Allahtan hayırlısı... bi hamile olalım dedik nelere maloldu:)
hiç canımızı sıkmayalım bence Allah büyük, O vermek istedikten sonra hiç bişi engel olamaz. Bunun da bi imtihan olduğunu unutmamak gerek. Allah işte bazen sapasağlam evlatlar veriyo gidip insanlar bunu aldırıyolar. Bazende vermeyip imtihan ediyor, bizim gibi, mecburen gidip kürtaj olmak zorunda bırakıyor. Rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin isteyen herkese nasip etsin. Bide hakkatten nasip kısmet işi bunlar vakti saati değilmiş daha, öle düşün. O yüzden inşallah bidaha böyle birşey yaşamayacağız Allahın izniyle

öyle cnm valla hayırlısı Allah büyük nasip eder bize de inşallah..cnm ne kadar korunmayı düşünüyosun??dr.un ne önerdiii??

öyle cnm valla hayırlısı Allah büyük nasip eder bize de inşallah..cnm ne kadar korunmayı düşünüyosun??dr.un ne önerdiii??

3ay dedi. ama ben biraz daha fazla korunmayı düşünüyorum. aslında bi tarafım 3ay bile dayanamazsın 2ay yeter dio, bi tarafımda 6aydan önce düşünme dio bilmiyorum. zor bi süreç sabır işi. olsun die çalışmak arkasından oldumu, olduysa hadi yine bişi olursa yani 1-2 senelik süreç gözümü korkutuyo açıkcası

aselkuzum sen nasıl korunuyosun. kürtajdan sonra yapışıklık olmaması için doğum kontrol hapı verdimi doktorun??

bana da 3 ay dedi ben de çok fazla uzatma taraftarı değilim nasıl dayanıcam bilmiyorum ya bence çok fazla ara vermeye gerek cnm ben böyle düşünüyorum

kürtaj olanlardan kullandıklarını duydum. doktra sordum şimdi rahim benm daha tam temizlenmediği için verirsem kanı orda tutar dedi. bidaki adetimle başlıcam heralde onu tam bilmiyorum ama kullanılıyomuş bi sormak lazım

ben de boş gebelik yaşadım berbat bir duygu hala aklımdan atamıyorum. psikolojim bozuldu. 1 yıl oldu.
ama zamanı değilmiş demek ki.. şimdi çocuk istiyorum 8 aydır .. rahimin kendini toparlaması için zamana ihtiyacı var bence hemen çocuk denemeyin.

bende grecirdim 3 ay olduu.ama ben sanki hırs ysptımm.kürtajdan sonraa dah çok bebekk istem eye başladım.bu 4.ayım umarimm hamileyimsdirr

bende yaşadım.mayısın ikisinde düşük yaptım.dört buçuk yıl sonra olmuştu .iki olumsuz aşılama ve yumurtlama tedavilerinden sonra mucize gibi gelmişti ama sevincimiz yarıda kaldı inşallah Rabbim en kısa zamanda tekrar sevindirir beni ve evlat isteyen herkesi.bana doktor zor hamile kaldığım için hiç korunma demişti.kürtaj olmayı beklerken evde düşük yapmıştım.ongün yoğun kanamam olmuştu vede çoook sancı çekmiştim şimdi ikinci adetimi oldum hala bebiş yok.

hiç üzülmeyin.. ben boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum, 3 ay sonra hamile kaldım ve şuan 11 aylık bir kızım var.. Rabbim hayırlısını nasip etsin, nasipse hamile kalınıyor tekrar. Kürtajdan sonra en az 3 ay korunun bence..

<anım çok zor biliyorum bende geçen yıl mayıs ayında 9 haftalık boş gebelikle kürtaj oldum ama benim ki tüp bebekti. Ben korunmadım nede olsa hamile kalamam diye . Ama tam bir ay sonra regl oldum oluş o oluş hamile kaldım son adet tarihm 24 hazirandı kürtaj ise 1 mayıs. üstelik doğal yolla. Bebişim dünyaya geldi ve 5 aylık sağlıklı.. Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin öyle rahim toplaması falan dinleme onun zamanını allah bilir.

7 haftalık bebeğim dün alındı. boş gebelik.. çok mutsuzumum bugün..

canım lütfen üzülme biliyorum nekadar zor olduğunu Allah büyük bende boş gebelikten kürtaj olalı 6ay oldu. Allah çok büyük zamanı geçiriverio üzüntüsünü unutturuo,,sonra tekrarr hiçbişi olmamış gibi umutlandırıo hatta, tekrar istemeye başlııosun hemde ilk baştaki o korkularının hepsini geçirio

slm hanimlar .. ben 2,5 yillik evliyim. 2 düsügüm var ikiside kürtajla sonlandi sebebi bos gebelik biri 9,5 haftalikken gitti digeri 8,5 hafttalikkken ilk gebeligimden 1 yil sonra hamile kalmistimm ve hayal kirikligi ile sonuclandi. 1 hafta önce oldum kürtajii simdi düsünüyorum acaba 3 kezde ayni sey yani bos gebelik olurmuu. yarin dr gidecegim kadin dr kürtajdan sonra ilk kontrol olacak ve kontrol(genetik kromozom falan testi ) icin konusacagim.. ama meraktanda catliyorum kalitsalmi diyeeee ... 2 gebeligimde dogal yolla olmustu simdi nepcam benyaa benim gibi yasayan varmi?ß?

evet var egal bende senin gibi boş gebelik yaşadım ve ocak ayında mecburi kürtaj oldum çok kanamam oldu çok üzgünüm hala etkisindeyim ve kurtulamıyorum şimdide hamile kalamıyorum bende doğal yolla hamile kaldım bir çok doktora gittim her şeyin normal olduğunu söylediler eşimde gitti onunda her şey normal çıktı hatta birdoktor yumurtlamamı bile gördü çapını bile söyledi çalışmalara devam dedi olacak dedi ama olmuyor çok üzülüyorum başka bir doktorda rahim filmi çektir dedi onuda yapacağım işallah her şeyin hayırlısı olur hakkımızda bunları paylaşmak biraz olsun rahatlatıyo hamile kaldığım gün dünyanın en mutlu insanı ben olurum herhalde halile görmeye tahammül edemiyorum herkes mahsus karnınnı gerdirerek geziyo diyorum dengem alt üst oldu anlıyacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…