bi arkadaşımdan duydum da onun bi tanıdığınıda 10. haftadan sonra görmüş embriyoyu ya acaba beklesemeydimmmm yaaa Allah ım sen yardım et yarabbimm kafayı yiyicemm sonunda ondan korkuyorummmmmmmm
canım bence içine boşuna kurt düşürme 5.haftadan itibaren kalp atışını duyanlar var. bende 7haftalıktım bende içimde bişi kalmasın die bekledim. yok ama. zaten boş kesede büyüdüğü için o büyüklüğün içinde görülmesi gerekiyo. 10hafatadan sonra görülmeside gelişm bozukluğu,geriliği tarzı bir anormalliktir bence. 8haftadan sonra eğer bebek görülmediyse hemen alıolar zaten yoksa zarar veriomuş
bugün kontrole gttm kan pıhtısı var dio. valla iice sinirlendm. parça mı bıraktı naptı. kayseride yaşıyorum acıbademde mesut bey yaptı kürtajı. bi hafta daha hap kullanıp gtcem düşmesini beklicez yani. Allahım düşsünde ikinci kürtaja falan gerek kalmasın nolur Allahım
hiç sorma valla Allahtan hayırlısı... bi hamile olalım dedik nelere maloldu:)
hiç canımızı sıkmayalım bence Allah büyük, O vermek istedikten sonra hiç bişi engel olamaz. Bunun da bi imtihan olduğunu unutmamak gerek. Allah işte bazen sapasağlam evlatlar veriyo gidip insanlar bunu aldırıyolar. Bazende vermeyip imtihan ediyor, bizim gibi, mecburen gidip kürtaj olmak zorunda bırakıyor. Rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin isteyen herkese nasip etsin. Bide hakkatten nasip kısmet işi bunlar vakti saati değilmiş daha, öle düşün. O yüzden inşallah bidaha böyle birşey yaşamayacağız Allahın izniyle
öyle cnm valla hayırlısı Allah büyük nasip eder bize de inşallah..cnm ne kadar korunmayı düşünüyosun??dr.un ne önerdiii??
3ay dedi. ama ben biraz daha fazla korunmayı düşünüyorum. aslında bi tarafım 3ay bile dayanamazsın 2ay yeter dio, bi tarafımda 6aydan önce düşünme dio bilmiyorum. zor bi süreç sabır işi. olsun die çalışmak arkasından oldumu, olduysa hadi yine bişi olursa yani 1-2 senelik süreç gözümü korkutuyo açıkcası
aselkuzum sen nasıl korunuyosun. kürtajdan sonra yapışıklık olmaması için doğum kontrol hapı verdimi doktorun??
<anım çok zor biliyorum bende geçen yıl mayıs ayında 9 haftalık boş gebelikle kürtaj oldum ama benim ki tüp bebekti. Ben korunmadım nede olsa hamile kalamam diye . Ama tam bir ay sonra regl oldum oluş o oluş hamile kaldım son adet tarihm 24 hazirandı kürtaj ise 1 mayıs. üstelik doğal yolla. Bebişim dünyaya geldi ve 5 aylık sağlıklı.. Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin öyle rahim toplaması falan dinleme onun zamanını allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?