bende 3 gün önce küretaj oldum bu yüzden7. haftamda bir çok dr un ortak kararı ile karar verdim çok üzgünm neler söyleyebilirim bilmiyorummm benimde acım daha çok taze umarım konuştukça azalır az da olsa
merhaba bayanlar.bende iki sene önce boş gebelik yaşadım.sizi çok iyi anlıyorum.hamile kaldım diye sevinmemek gerekiyormuş meğer.ilk zamanlar çok ağladım.ama zaman herşeyin ilacı.işallah en kısa zamanda yine hamile kalırsınız.bu arada 3 ay doktor mola verdiriyor.vücud kendine gelsin diye.
canım bu kürtaj nası acılı ağrılı bişimi sonrasında kanaman falan oldumu? genel anestezi mi aldın??
evet cnm genel anestezi ile oldum tavsiye ederim hiç bişey hissetmedim ama işte işin psikolojik tarafı var bidekorkma acı hissetmezsin kanamamda fazla olmadı çok şükür ama işte düşünmekten kafayı yiycem ne zaman hamile kalıcam bi daha aynı şeyi yaşarsam ne yaparım of of offffffffffffffffff (((((
canım bu kürtaj nası acılı ağrılı bişimi sonrasında kanaman falan oldumu? genel anestezi mi aldın??
doktor ne önerdi?? nekadar korunun dedi?? zaten en kötü tarafı o: ya bidaha olursa(Allah korusun)..
ama olumsuz düşüncelerde böle şeylere neden olurmuş. Radyasyon, katkılı yiyecekler, o an ki sperm yumurta kalitesizliği ve psikoloji çok etkiliymş. Allaha güvenmek, ona bırakmak gerek. Zaten anomalili yada erken doğum, düşük gibi sağlıksız durumlarda vücut kendi kendine hiç oluşturmuyo atıomuş, Allahın bir lütfu olarak düşünelim bunu. Zor ama herkese anlatıosun, hamile moduna giriyosun kalp atışını duymayı beklerken HAYAL KIRIKLIĞI....
bugün 7hafta hamile olarak doktora gttm, doktor kesenin içinde bebek göremedi boş gebelik dedi. inanamadım bi doktora daha gttm alttan muayene etti oda aynı şeyi söledi. içimde bişi kalmaması için 1hafta beklicez kürtaj olcam. çok üzüldüm tabiki çok büyük hayal kırıklığı ama kısmet hayırlısı dmekten başka bişide gelmiyo elden. evet biliyorum Allah herşeyin hayırlısını biliyo demekki zamanı deilmiş. demkki sağlıklı hayırlı olmayacakmış. Rabbim büyük inşallah yine olur ama insan çok üzülüyo, ağlıyo.. boş gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar, çocuklarını kucaklarına alanlar sizlerden bişiler duymaya ihtiyacım var...
Ben de 2 sene önce boş gebelik yaşadım.Dünya yıkıldı sanki o kadar çok üzüldüm çok istiyoduk çünkü.Sonra tekrar hamile kaldım ama 21.haftada bambaşka bir nedenle sonlandırılmak durumunda kaldı.Anladım ki boş gebelik hiiiç bişeymiş.3.hamileliğimde meleğime sağlıkla kavuştum şimdi 2 aylık.Diyeceğim o ki kendini çok yıpratma beterin beteri var.Biliyorum istenen gebeliklerde çok üzücü bebeği kaybetmek ama hayırlısı böyleymiş.Boş gebelik tekrar eden bişey değil.Bana doktor korunma vermemişti ama ben 3 ay korunmuştum.Kürtajdan hemen sonra hamile kalan da var.Sen doktorunu dinle ne diyosa onu yap.
Ben de 2 sene önce boş gebelik yaşadım.Dünya yıkıldı sanki o kadar çok üzüldüm çok istiyoduk çünkü.Sonra tekrar hamile kaldım ama 21.haftada bambaşka bir nedenle sonlandırılmak durumunda kaldı.Anladım ki boş gebelik hiiiç bişeymiş.3.hamileliğimde meleğime sağlıkla kavuştum şimdi 2 aylık.Diyeceğim o ki kendini çok yıpratma beterin beteri var.Biliyorum istenen gebeliklerde çok üzücü bebeği kaybetmek ama hayırlısı böyleymiş.Boş gebelik tekrar eden bişey değil.Bana doktor korunma vermemişti ama ben 3 ay korunmuştum.Kürtajdan hemen sonra hamile kalan da var.Sen doktorunu dinle ne diyosa onu yap.
bugün kürtaj oldum. hep takdiri ilahi Allah büyük diyodum, umursamıyomuş gibi duruyodum ama okadar kasmışım ki bu süreçte ağlayarak uyandım narkozdan. Zor çok zormuş. Allah herşeyin hayırlısını versn. Allah evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallah. çok sevindim ama benzer şeyleri yaşamış insanların şimdi mutlu olduklarını evlatlarına kavuştuklarını duymak çok mutlu ediyor beni. Allah güzel yazılar yazsın bebeğine sağlık sıhhat versin. Doktorumda 3ay korunma tavsiye ediyo. bakalım Allah büyük
bende bu şoku daha yeni yaşadım ve çok üzgünüm.Allah korusun bi daha yaşarsam diye çok korkuyorum((((kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız?2. gebelikte boş gebelikte ki gibi kromozom bozukluğu yüzünden mi kaybedildi?Allah ım hepimize yardım etsinnnnn....
bugün kürtaj oldum. hep takdiri ilahi Allah büyük diyodum, umursamıyomuş gibi duruyodum ama okadar kasmışım ki bu süreçte ağlayarak uyandım narkozdan. Zor çok zormuş. Allah herşeyin hayırlısını versn. Allah evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallah. çok sevindim ama benzer şeyleri yaşamış insanların şimdi mutlu olduklarını evlatlarına kavuştuklarını duymak çok mutlu ediyor beni. Allah güzel yazılar yazsın bebeğine sağlık sıhhat versin. Doktorumda 3ay korunma tavsiye ediyo. bakalım Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?