• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Boş gebelik yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

duygu_2

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2021
25
7
18
28
Merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim . 5. Haftamda kesem göründü ancak geç döllenmem olduğu için gebelik 6 hafta kese 5 haftalık demişti ilk kontrole gittiğim doktor . Bugun gittiğim de 6 haftalık oldu bebek ve bebek görünmedi kese var ama içi boş kürtaj dedi başka bir doktora gittim o 1 hafta daha beklememi söyledi. Sizce bebek görünür mü yaşayan var mı ?

Merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim . 5. Haftamda kesem göründü ancak geç döllenmem olduğu için gebelik 6 hafta kese 5 haftalık demişti ilk kontrole gittiğim doktor . Bugun gittiğim de 6 haftalık oldu bebek ve bebek görünmedi kese var ama içi boş kürtaj dedi başka bir doktora gittim o 1 hafta daha beklememi söyledi. Sizce bebek görünür mü yaşayan var mı ?
Daha erken bekle kesinlikle

6. haftada kurtaj cok cok erken 8. Haftaya kadar bekliyorlar 2 tNe arkadasim 8. Haftada duydu kalo atisini🤷‍♀️

Merhaba arkadaşlar, bende aynı arkadaşın durumundayım 5 haftalıkken gittigimde kesem var bebek yok demişti daha erken gözükmemesi normal 10 gün sonra tekrar gel dedi , o hafta hafif kanamadan gittim 5+3 günlüktü kese yine boştu bugün gittim 6+ 3 günlük kese 20mm ama bebegi göremedik cuma gününe tekrar çagırdı bebegi göremezsek o zaman boş gebelik dedi ama başına bu şekilde gelip sonrasında bebegini gören var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar, bende aynı arkadaşın durumundayım 5 haftalıkken gittigimde kesem var bebek yok demişti daha erken gözükmemesi normal 10 gün sonra tekrar gel dedi , o hafta hafif kanamadan gittim 5+3 günlüktü kese yine boştu bugün gittim 6+ 3 günlük kese 20mm ama bebegi göremedik cuma gününe tekrar çagırdı bebegi göremezsek o zaman boş gebelik dedi ama başına bu şekilde gelip sonrasında bebegini gören var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım sat’a göre 5+2 de doktora gittim gayet sağlıklı gebelik 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama benim görüşüm bebek yoktu kesede :( ultrason kağıdına baktığımda ise kese boyu ise 2,13-1,72 cm olmuş ama bebek gözükmediği için endişeliyim bu konuda durumunuzdaki değişikleri haberdar edermisiniz 🙏🏻 Yada bunun gibi bir durum yaşayan varmı aranızda cevap yazan olursa sevinirim

Benimki 7 haftalikti ama kese baya büyüktü alttan da baktı boştu yine de bekledim 1 hafta ama sonuç değişmedi.ama seninki geriden geliyor belki geç döllenmedir bir hafta daha bekeleyebilirsin

İki hafta sonra kontrole gittiğimde çok şükür hem bebeğimi hemde kalp atışını duyduk 🙏🏻 Benimle aynı durumu yaşanlar endişe etmesin diye yazıyorum. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını versin 🥰

İki hafta sonra kontrole gittiğimde çok şükür hem bebeğimi hemde kalp atışını duyduk 🙏🏻 Benimle aynı durumu yaşanlar endişe etmesin diye yazıyorum. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını versin 🥰
Çok yaşanan bı durum
Sevindim adiniza

Back