Boş Gebelik ve Düşük

Cansin23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
5
0
1
Trabzon
Arkadaşlar aranızda boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşayanlar varsa bilgilerini paylasirlarsa çok sevinirim... Ben 7 aylik evliyim ocak ayında boş gebelikten dolayi kurtaj oldum. ilk gebelik deneyimim maalesef üzücü sonuclandi.Bir süre korunduk 7 mayista adet olmam gerekirken olmadim test pgh 10.4 çıktı. Dr. Haftaya perşembe gel dedi ama ben salı günü kanama geçirdim. Düşük yapiyordum o gece acile gittik bir sorun olmadığını soyledi acildeki dr.Gece kanamam çoğaldı ve ben artik bebegimi kaybettigimi anlamistim.Sabahi zor ettim dr.gittik ve maalesef düştüğünü ve bunun bir kimyasal gebelik olabilecegini kan degerlerimide ayni zamanda baktirmamin iyi olacagini soyledi.Kan degerlerim normal ve pıhtılaşma sorunum yokmuş. Bütün bunlarin uzerine bir dr.arastirmasina girdik ve burada bir doç.dr bulduk ona bakildim bu kadar sorun etmemem gerektigini ama rahat etmen icin bazı testler yaptirabilirsin dedi.normalde bu testler 3 yada 4 düşükten sonra yapiliyormus.Hal boyle olunca biz testlerden vazgectik. Şimdi tekrar düşünüyoruz ve bir kez adet gordum. Ayın 14 ünde regl olmam gerekiyor.Umarim olmam:) ve birdaha boyle bir sorun yaşamam. Aranizda buna benzer problem yaşayan varmi paylasirsaniz sevinirim....

cnm bende nisanda kimyasal gebelik yaşadım değerim 31 cıkmıştı hamileyim diye sevinirsen lekelenmelerim başladı baktık kan testine değerim 18 e düşmüş sonra 8 e sonrada adet oldum ve sıfırlandı 2 aydır da hamile kalamadım takdir Allahın üzülme

geçmişolsun canım.bende 17 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım şubat ayında.ancak 6 hafta 3 günlükken dr ultrasonda bebeği göremedi ve boş gebelik dedi.benim bhcg değer artışım çok iidiii normal artışla devam ediyordu ancak bebek yoktu.bende mart ayında kürtaj oldum.2 ay korunduk.bu ay 2.kez deniyoruz ilaçsız temmuzun 6 sında hastalanmam lazım inşallah bu ay bebişler gelir.insan başına gelmeden bilmiyormuş meğer okadar çok muşki bunu yaşayanlar.çok zor.umudun boşa çıkması yarım kalan sevinçler....

Evet miyankizu maalesef üzücü sonuçlar bunlar neler hissettigini çok iyi anlıyorum hele ki annelik duygusunu hic tatmamiş olanlar için daha zor. Allah hepimizi en kısa zamanda sevindirsin inşallah... Ben hep şöyle düşünüyorum yaradan bize çok güzel birşey hazırladığı için bekletiyor böyle:) sende öyle düşün:) moral önemli

bende bir kaç ay sonra gebelik düşünüyorum.inşallah istediğimiz zamanda hayırlısıyla bebeklerimiz bize tutunur kızlar.. inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsınız.

Üzülme canım ben önce kimyasal ardında 2 aylık düşük yasadım şimdi tekrar hamileyim insallah bunda bi sıkıntı çıkmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm cok gecmis olsun öncelikle. .ocak ayında bende kimyasal gebelik yasadim bemm de ilk tecrubemdi Allahım kimseye yasatmasin..ama üzülme ben simdi tekrar hamileyim cok şükür. .Rabbim elimizden biseyi alıyorsa daha iisini vermek icin alıyor diye düşünüyorum artık. Hayırlı zamanda coookkk güzel sorunsuz bi hamileleik yaşarsın inşallah :))

Abc3 teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah sende bebeğini sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın bizde güzel haberlerini duyarız:)

Arkadaşlar bir sorum daha olacak kimyasal gebelikten sonra adet döngünüz degistimi? Ben duzenli bir sekilde her ayin 7 sinde adet görüyordum. Kimyasal gebelikte ayın mayisin 7 si gecince gebelik teshisi kondu ayin 14 ünde kanamam oldu ve gebelik sonlandi.haziranin 14 unde normal regl oldum. Bu durumda adet döngüm ve yumurtlama donemim degişmiş olmuyormu.

slm kızlar ben 3 hafta once kımyasal gebelik gecırdım adetım 1 gun gecmıstı hcg 103 cıktı 1 hafta sonra kanamam basladı once kahverengı yogun sonra kırmızı adet kanı gıbı geldı sımdı adetmı oldum yoksa dusuk kanamasımı anlamadım ve bısonrakı adet kanamamı nasıl hesaplıcam dusuk kanaması basladıgı tarıhtenmı yardımcı olursanız sevınrım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende bebek istedikten 7 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.malesef boş gebelik ile sonuçlandı. Yaklaşık dört ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim fakat ondada kimyasal gebelik yaşadım. Dün düşükle sonuçlandı Rabbim kimseye vermesin çok zor bir durum Çok endişeliyim. Çok önce yazmışınız.benim gibi olanlar varmı.Sonrasında neler yaşadınız. ??

Benim de ilk hamileliğin boş gebelikte.Kese ilk başta görünmedi. Beta HCG değerim düzenli yukselmedigi için ve kese görünmediği için dış gebelik zannedildi.Başka bir doktora gittim.O keseyi gördü şükür. Dış gebelik olmadigi anlasildi.7. haftada düştü zaten.Bu boş gebelik sonrası doktor bir kaç test istedi.Kan pihtilasmasi varmis bende.İkinci hamileligim boş gebelik degildi. Ama 8.haftada yine düşük yaptım.

Ben de yaklaşık 1 yıl tedavisiz denedim olmadı. Geçen aralıktan itibaren klomen, çatlatma iğnesi, gonal f tedavileri gördüm, olmadı. Sonra şubatta rahim filmi çekildi. Üstüne 2 adet gördükten sonra bu mayısta hamile olduğumu öğrendim. 4. haftada keseyi gördük; ama maalesef iki gün önce kalp atışını ilk kez duymak için gittiğimde boş gebelik olduğu ortaya çıktı ve aynı gün boş keseyi kürtajla aldırdım. Doktor benden test falan istemedi, iki ay korunun dedi. Tekrarlama ihtimali yüksek gibi geliyor. Çok korkuyorum şimdiden. Allah hiçbirimize tekrarını yaşatmasın. Sağlıksız gebelik olacaksa beklemek daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…